Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Prácza Ági

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hétfőn tízezrek fejezték ki országszerte nemtetszésüket a regnáló kormány politikája ellen. De nem csak magyar városokban, hanem Berlinben, Londonban és New Yorkban is voltak kisebb tüntetések. Standovár Júliát, a New York-i magyar konzulátus elé szervezett megmozdulás egyik…..
Prácza Ági 2014.11.19 20:18:54
6
A Facebook tulajai figyelik ezt a bejegyzést, és ha megosztod üzenőfaladon, akkor te is részesedhetsz Mark Zuckerber (a Facebook részvények többségi tulajdonosa) vagyonából.Szinte hihetetlen. Én kiraktam és másnap jött a póstás, hogy valami Mark Zuckerber küldött nekem valamit.…..
Prácza Ági 2014.09.15 17:21:55
Egyre több a szegény. És ez sajnos nem csak duma. Jó hírekkel továbbra sem tudunk szolgálni, viszont annál érdekesebb grafikonokkal és ábrákkal igen. Az Eurostat adatai alapján, szemben a visegrádi országokkal, tavaly tovább nőtt azok aránya, akik a szegénység vagy…..
Az Y generáció tagjai, tehát az 1982 után született amerikaiak valószínűleg nem is olyan gondoskodó, társadalmi érdekeket szorgalmazó környezettudatos emberek, amilyennek egyes tanulmányok beállították őket. Legalábbis a Journal of Personality and Social Psychology számában…..
Prácza Ági 2014.04.08 09:16:21
A statisztikákból látom, hogy nagy az információéhség a QUEEN új albuma és az őszi koncert témájában; a Googliban nagyon sokan keresnek ezekre. Nosza, itt van némi egész konkrétnak látszó infómorzsa.A QUEEN + Paul Rodgers elnevezésű formáció nemrég nyilvánosságra hozta,…..
Prácza Ági 2013.10.02 13:00:18