Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Henrietta Samókné Malik

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én egyre jobban odafigyelek arra, hogy az ünnepekkor ne egy 127. felesleges dologgal lepjem meg a szeretteimet, hanem egy testhezálló, praktikus meglepetéssel. Már rengeteg szuper ötlettel találkoztam, amik közül egy elsőre meglepő, ám annál…..
Henrietta Samókné Malik 2015.11.19 16:08:46
Imádom a hazai dizájnerek munkásságát, rengeteg tehetséges tervezővel találkozom, akik közül most Lengyel Zsuzsinak a legújabb kollekcióját szeretném Nektek bemutatni! Zsuzsi színes variálható táskái immár negyedik éve visznek színt és lüktetést a divatéletbe. Ikonikus…..
Henrietta Samókné Malik 2015.10.21 16:33:55
A stílusos ruhák, a legújabb szépségápolási termékek és a trendi gyerekjátékok beszerzése mellett nem szabad megfeledkeznünk az otthonunk szépítgetéséről sem. Én minden szezonban be szoktam csempészni 1-1 új kiegészítőt a lakásunkba, amiben az évszakok aktualitása, új…..
Henrietta Samókné Malik 2015.07.18 20:08:31
Az idei fürdőruha szezon sem maradhat el a legújabb trendek és fazonok bemutatása nélkül. Idén nem a testalkatunknak megfelelően szeretném Nektek prezentálni a legújabb trendeket - mert azt gondolom, hogy azzal mindenkinek tisztában kell lenni, hogy a saját alakjához mérten kinek…..
Henrietta Samókné Malik 2015.07.01 12:09:24
A nyári szezon nem telhet el a kerti party-k nélkül, amihez must have kiegészítő egy grillkészülék. Ebben a témában rengeteg termék közül válogathatunk, mégis azt gondolom, hogy ezt egy…..
A kislányom egyre jobban kezd nőiesedni és teljesen meg van őrülve a pörgős szoknyákért, illetve a kopogós cipőkért. Szeretném meglepni egy különleges darabbal, amihez rengeteg keresgélés után a MiniLady oldalán meg is találtam a tökéleteset! Még én is tátott szájjal nézem…..
Henrietta Samókné Malik 2015.06.11 10:22:52
Nálam a gyereknap sem telhet el szuper meglepetések nélkül, ezért készültem Nektek egy kis meglepetéssel! Egy élményekkel teli szabadtéri program is alapja lehet a gyereknapnak, ahol egy menő lufi és egy finom vattacukor társaságában élvezzük a napsütést, de ha szeretnéd…..
Henrietta Samókné Malik 2015.05.21 10:47:16
A BabaCo története az életemben akkor kezdődött, amikor egy napsütéses napon ellátogattunk az állatkertbe a barátainkkal. Közel 3 órája meneteltünk, amikor közeledett a fóka show és a kislányom kijelentette, hogy elfáradt és szeretné, hogy felvegyem....szerintem egyik…..
Henrietta Samókné Malik 2015.05.10 10:42:49
Korábban már írtam Nektek a Salus gyerekcipőiről, de nemrég egy ortopédia vizsgálaton kiderült, hogy a kislányomnak is ilyen szupinált cipőt kell hordania, ezért saját tapasztalatból is szeretném Veletek megosztani az észrevételeimet. A legtöbb kisgyerek bokája befelé dől,…..
Azt hiszem minden Anyuka jól tudja, hogy miről beszélek, amikot azt mondom, hogy szülés után – bármennyire is odafigyelünk a terhességünkre - teljesen megváltozik egy nő bőre, alakja. Nyilván genetika függvénye is, hogy milyen gyorsan regeneráódunk, de ezt a saját példámból…..
Henrietta Samókné Malik 2013.12.13 14:19:42
Ugye drága Hölgyeim Ti is úgy gondoljátok, hogy karácsonykor, az öröm, az ajándékozás pillanatai lehetőséget adnak rá, hogy a tökéletes kiegészítőben fejezzük ki a stílusunkat és mi is ékszerként ragyogjunk az ünnepi hangulatban! A Swarovski kollekciója minden nő…..
Henrietta Samókné Malik 2013.12.11 09:48:21
Én még az Anyukámtól azt hallgattam, hogy ne egyek annyi rágógumit, mert nem tesz jót a ogaimnak, ma pedig egyre több reklám utal arra, hogy igenis szükségünk van a cukormentes rágógumik fogyasztására! Hogy eloszlassam a tévhiteket egy igazán stílusos formában szeretném Neked…..
Henrietta Samókné Malik 2013.12.06 13:04:45
Egy Anyukának sajnos nagyon ritkán van lehetősége igazán magával foglalkoznia és a divatozás is sokszor háttérbe szorul, hiszen sokkal fontosabb a gyermekek körüli teendők ellátása – ami sokszor egész napos kemény munka. Azt gondolom, hogy nem szabad háttérbe szorítanunk a…..
Henrietta Samókné Malik 2013.11.29 18:58:57
A múlt héten a lányoknak ajánlottam szuper ajándékokat, most a fiúk jönnek! Sok fiús Anyukát ismerek, ezért egy piackutatást követően készítettem el a TOP 5-ös listámat, melyben csupa izgalmas játék kap teret! 1.Trask Pack - kukabúvárok Minden családban óriási kedvencek a…..
Henrietta Samókné Malik 2013.11.22 22:07:31
Első ránézésre nem nagyon tudtam, hogy mivel is állok szemben, amikor megpillantottam a Geomag KOR játékait, de rövid tanulmányozás után sikerült megfejtenem a játék lényegét és fontosságát! Ez a vadonatúj, innovatív mágneses építőrendszer elmossa a határokat a népszerű…..
Henrietta Samókné Malik 2013.10.24 09:39:41
Eddig Te is csak álmodoztál a tökéletes melltartóról? Képzeljétek el, hogy a TRIUMPH most egy olyan garantált szolgáltatást álmodott meg, mellyel segítenek megtalálni a legideálisabb melltartót, ami valljuk be sokszor sokkal nehezebb feladat, mint azt gondolnánk…Mi a…..
Henrietta Samókné Malik 2013.10.20 15:14:29
Ki szeretne extra dús, 2x nagyobb szempillákat? A Maybelline New York újraértelmezte a szempillafestést és megalkotta a Big Eyes dupla szempillaspirált, amely  különböző módon emeli, dúsítja az alsó és felső szempillákat. A Volum’Express 360 fokban emeli ki a pillákat,…..