Regisztráció Blogot indítok
Adatok
panda_m

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 azt kivonják a forgalomból. Igen. Bizony. És ami helyette van, de most bkomolyan, nézd már meg ezt a pelenkát, ááá, már az az aranyos csík sinncs rajta, pedig milyen édes volt, volt kismackós, meg kismacskás, meg elefántos.Na mindegy, biztos csak így tudják az árat tartani: a…..
örökölt tőlünk a gyerek.Először is, ha éhes, akkor nincs irgalom, nincs kegyelem, meneküljön ki merre lát... Senkivel nem áll szóba, és addig, amíg nem tömi meg a bendőjét, addid dzsihád, cunami, harakiri, matahari. Ez az ő háborúja és nem viccel.Ne is próbálkozz gügyögni…..
Alma meg a fája Born to be wild 2010.03.04 15:09:53
 ..
 kapok egy telefont.Bizony.És lőn, tegnap nagyijára hagytuk K. Barnabás, szabadlábon védekező kiskorú terrorgépet, és elmentünk a Lurdyba, hogy nyélbe üssük a dolgot, bementünk a Pannonhoz, majd besétáltunk a mozi melletti telefonoshoz.Mókás volt. Nézegettem a telefonokat,…..
Minden, ami... Azt hiszem, 2009.08.19 12:00:00
tartozom egy magyarázattal azoknak, akik újra és újra megkérdezik, hogy miért nem írok a "hogyan nyaraltunk" blogba. Talán már akkor sem volt fontos. A fontos az volt, hogy nem túl hideg/meleg/sós/vizes-e a víz, hogy át van-e sütve rendesen az étel és hogy kibírom-e a…..