Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zider20g

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdv. Máté elkezdte a régebbi, még nem HD-HQ videók feliratozátás áttenni a HD minőségű videókra. Ha van erre igény, akkor folytatni fogja a munkát. Szerintetek szükség van rá? Válaszokat kommentben várom. Köszönöm.   ..
Zider20g 2015.06.06 19:37:56
@Lézer a Jani: SRT fájl nem tudom hogy kell készíteni tehát sajnos ez kizárva, mert amilyen módszert én most használok annak örülök hogy egyáltalán működik.Elkészült a legújabb videó:
www.youtube.com/watch?v=bNqucKYmINw&feature=youtu.be
már küldöm is Dolfinnak hogy posztolja ki.
(TALÁN csak a jövőhéten (ballagás után) jön az új videó,legyetek türelemmel remélem megértitek)
Zider20g 2015.07.22 09:38:29
@DasOmen: Köszönöm a tanácsot, de ezzel a programmal amit használok ezeket nem lehet megvalósítani mert ez valami freeware-es cucc tehát ez csak erre képes viszont a Sony Vegas meg az ilyen komolyabb programokat már nem bírja a gépem szóval lehet be is fejezem a dolgot...Ja és ezt telefonon írtam mert a gépem vírusos lett tehát van nálam minden probléma....
Zider20g 2015.08.03 14:48:08
@DasOmen: Megnéztem a régebbi verziókat amit írtál, de ez is bukik mert az egyik nem működik a másik pedig tetű lassú a legrégebbi pedig amit találtam az meg nem akadt,de egyfolytában mikor menteni próbáltam a videót valahol a vége fele lefagyott és kezdhettem előröl...Mondanom sem kell felhúztam magam, de újra neki estem ezúttal csak a normál felírat mentes videót próbáltam menteni és ugyan az lett a vége...Úgyhogy én befejeztem a dolgot mert ez aztán felidegesített...(Gondolom én ez nem a progi hibája hanem a gépem-é...Ez van...Ha valaki akarja folytathatja mert én szar munkát nem akarok végezni, vagy legyen jó vagy semmi, de úgy látom ebből semmi se lesz.)