Regisztráció Blogot indítok
Adatok
braunrobert

36 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
      A magukat kereszténydemokratáknak nevező ifjú rezsimribancok kiadtak egy undorító, homofób közleményt  . Azon a napon, amikor Boris Johnson a búcsúbeszédében David Cameron egyik legnagyobb eredményeként a melegházasság legalizálását nevezte meg. BoJo egyszer rózsaszínű kalapban jelent meg a…..
Az alapjövedelem erkölcsileg megalapozott, politikailag indokolt és gazdaságilag – még Magyarországon is – kivitelezhető. Az alapjövedelem ideológiailag feladja a(z) – európai perifériaországokban mindenképpen – fenntarthatatlan liberális gazdasági meritokrácia eszményt,…..
Coming soon......
Prof. Rostoványi Zsolt rektor úr részére Helyben Tisztelt Rektor úr, kedves Zsolt, A napokban az újságból értesültem arról, hogy ismét fellángolt a vita Karl Marx szobrának egyetemünk aulájából történő eltávolítása ügyében. A korábban Rétvári Bence KDNP alelnök és…..
PÁLYÁZAT Elnökségi tagság, MSZP Alulírott, Braun Róbert jelen pályázatban jelentem be szándékomat a tisztelt Jelölő Bizottságnak, hogy tagja kívánok lenni a Magyar Szocialista Párt országos elnökségének. Az MSZP előtt 2014-18 között nagy lehetőség, hatalmas feladat áll.…..
Braun Róbert blogja Matolcsy ebéd 2014.03.14 09:49:33
Matolcsy egyszerre gátlástalan és hülye, ami a lehető legrosszabb kombináció általában is, jegybankelnökként különösen. Ebben is mint cseppben a tenger ott az egész Fideszes működés. Minket szénné magyarnemzeteztek, mert hol a függetlenség meg a nemzeti elkötelezettség, meg…..
  – Elképesztő szegénységről ír a Nincstelenekben… – …nem, nem, egyáltalán nem elképesztő. Alapvetően rossz hozzáállás ahhoz a világhoz a kérdés feltevése. Amiről én beszélek, az teljesen hétköznapi, rendjén lévő szegénység volt belülről nézve. Ott nem…..
Talán öngyilkos lett. A hír erre utal, bár azon a leplező, elbújó, hunyászkodó nyelven, ami a magyar köznyelv sajátja. Borbély nyelve nem ilyen volt. Tiszta, egyszerű, pontos és szenvtelen. Mert a magyar nyelv ilyen is lehet, ha van rá fülünk és van még szánk. Pár hónapja…..
Lázár János a TV2 és a Simicska-Nyerges médiabirodalom fő lobbistájává szegődött. Javaslata az, hogy a médiacégeknek tiltsák meg a jutalékok felszámolását, ezzel milliárdos összegek maradhatnának a médiumoknál. A jutalékok rendszere a korrupció melegágya, de itten a…..
Braun Róbert blogja Manipuláció 2014.01.31 13:40:43
Tegnap este a HírTV-ben szerepeltem. Kovács Andrea mindenáron bocsánatkérésre akart bírni, mert manipulációval vádoltam a HírTv-t a "kötelezés" bejátszás miatt. De kérjek bocsánatot. De akkor is. Mert vádoltam. Alaptalanul. Hát akkor. Kérdezném. Mert itten a lebukás esetének…..
Ma a GVH-hoz fordultunk. A ProSiebenSat.1 tőzsdei árfolyama a TV2 botrány kirobbanása óta zuhan. Eddig 10%-ot esett. Hivatalosan: A TV2-nek a vélhetően 25 milliárd forintos vételárat fedező tulajdonosi hitelt 2018-ig kell visszafizetni. A veszteséges cég erre nem szolgálhat…..
Tony Judt írta Hannah Arendről, hogy „számos apróbb hibát vétett, amit kritikusai soha nem bocsátanak meg neki, de a nagy dolgokban igaza volt és ezért kell megőriznünk emlékezetünkben”. Az alapjövedelem kritikusai – a hvg.hu-n, vs.hu-n, a Népszabadságban,…..
Braun Róbert blogja Ukrajna 2014.01.26 09:45:12
Magyarország karosszék-forradalmárai példát vehetnek az ukrán ellenzékről. November óta, fagyban, jégben, könnygázban tüntetnek és harcolnak azért, hogy Ukrajna ne a kelethez, hanem a nyugathoz tartozzon. Senki nem adott volna egy lyukas garast értük, Klicsko nagyszerű boxoló, de…..
Braun Róbert blogja TV2 rettegés 2014.01.22 13:08:16
Érzik a bajt. Ezért utasították a csahosokat. Ez is bizonyíték persze. Ahogy főnökük mondta: "öreg katona vagyok, nem először szagolok lőporfüstöt."  Ma a következő szövegű helyreigazítási kérelemmel fordultam a Magyar Nemzet és a HírTv felé. Én biztos…..
Braun Róbert blogja TV2 bukás 2014.01.20 15:48:29
Akkor ma lelepleződött. Egyértelmű kapcsolat van a  TV2 eladásában érintettek, a vevő cégek és Nyerges Zsolt között. Pont. Pénteken a TV2 helyreigazítást kért az előző sajtótájékoztatós mondatomat leíró újságoktól. A kérdés persze az, hogy melyik vélelem zavarta…..
Braun Róbert blogja 2014.01.18 09:37:00
Mindenek előtt kifejeztük nagyrabecsülésünket és elismerésünket Elnök Úrnak az Orosz Föderáció külpolitikai erőfeszítéseiért és az ezen a téren elért vívmányaiért. http://mno.hu/migr/orban_viktor_beszede_nagy_imre_es_martirtarsai_ujratemetesen-320290..
A TV2 tegnap éjszaka – szokatlan időpontban – kiadott közleményében helyreigazításra szólította föl azokat a médiumokat, melyek pontosan tudósítottak a TV2 értékesítésével kapcsolatos sajtótájékoztatókról. Ez nem csupán gyáva és aljas próbálkozás a TV2…..
Braun Róbert blogja Gyarmat 2014.01.17 17:59:07
Most jó igazán civil magyarnak lenni. Meg Hírtv-snek. Meg Magyar Nemzetesnek. Meg Mandineresnek, meg mindenkinek, aki tele torokból üvöltötte, hogy nem leszünk gyarmat. Meg még mi minden nem leszünk. De az lettünk. "Magyarország érdekelt abban, hogy növekedjen az Orosz Föderáció…..
Nagyjából ezt: “It is not the critic who counts; not the man who points out how the strong man stumbles, or where the doer of deeds could have done them better. The credit belongs to the man who is actually in the arena, whose face is marred by dust and sweat and blood, who strives valiantly;…..
Végre van vita, végre valami nem arról szól, hogy ki-kivel hogyan, hanem arról, hogy mit kell csinálni, hogy egy kicsit más legyen nekünk és mindenki másnak itt. Ebben az alapjövedelem vita nagyon fontos, mert azt mutatja, hogy van gondolat arról, hogy mást és másképp is lehet.…..
Braun Róbert blogja TV2 támadás 2014.01.13 23:46:06
Ma számos önkéntes bátor kiállásával a ProSiebenSat.1 facebook oldalán is tudoattuk, mit művel a cég Magyarorszégon. Amit nem lehet Németországban, azt éppenúgy tilos Magyarországon. A korrupció, az korrupció itt is, ott is. Köszönöm mindenkinek, hogy segített. Várjuk a…..
Hétfőtől kampányt indítok, hogy a ProSiebenSat.1 vonja vissza a TV2 tranzakciót. Önkéntesekre van szükségem, akik a ProSiebenSat.1 (https://www.facebook.com/ProSieben?fref=ts) oldalára - egy rövid angol és/vagy német nyelvú szöveg kíséretében - beírják, hogy ezt kérjük a…..
Braun Róbert blogja TV2 lopás 2014.01.10 13:11:27
Most már azt is tudom, hogyan került a dealbe Yvonne Dederick. Ő a németek embere. Elmondom: A TV2 megvásárlásának módja a halasztott fizetés. Ha nyer a Fidesz a választásokon, van üzlet, ha veszít, nincs üzlet. Fizetni április után kell. De addig valakinek őriznie kell a céget,…..
Most már lényegében mindent tudunk. A ProSiebenSat.1 elismerte, hogy egy halasztott fizetési konstrukcióban, úgynevezett "eladói hitel" segítségével támogatta meg a fidesz-közeli Simon Zsoltot és társát, Yvonne Dedericket. Conrad Albert, az Igazgatóság tagja. Ő ismerte el, hogy…..
Braun Róbert blogja TV2 beismerés 2014.01.08 21:55:07
Ma a ProSiebenSat.1 csoport beismerte, hogy valami nincs rendben a tranzakcióval Elmondása szerint eladói hitelből vették meg a csatornát a vevők. Csak, hogy értsük: az eladó hitelt ad, hogy a három év alatt 18 milliárd forintnyi veszteséget felhalmozó management megvegye a céget.…..