Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gyurika vagyok

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ilyen bődületes, otromba, ízléstelen, „habonyárpis”, demagóg kirakat-sallangot még nem látott a világ! Gyere vissza kisfiam havi százezerért! Óriási deal mondhatom, méghozzá százmilliós költségvetésből. Annak, aki ezt az egész borzalmat kitalálta, vajon mennyi esik le a…..
Gyurika vagyok 2015.06.16 14:36:09
@Lordmotor: Milyen eredeti a hozzáállásod: amit nem látsz a két szemeddel, az nincs. Bölcs.

@khell: "Ez fantasztikus. És az itt maradtak hány tízezer milliárdot termeltek ugyanez időszak alatt? Ugye mennyire értelmetlen? Jól hangzó bullshit, ami semmit nem mond semmiről."
Azt hiszem, a 270 milliárd csak töredéke az általuk termelt jövedelemnek, szóval néhány ezer milliárdot nem itthon termeltek. Az már most hiányzik. És mennnyien fognak még elmenni...
Subba Oroszkrém: Rozsdamaró 2015.06.02 10:15:19
   ..
Gyurika vagyok 2015.06.02 20:49:44
@protézisesh: Kevered a töménységet a ph-val. Két teljesen különböző dolog.
  Ez van. ..
Gyurika vagyok 2015.02.06 17:41:39
@WiteNoir: "...de szavazóik egy része manipulálható, minden különösebb nehézség nélkül..."

Úgy érted, buta, mint a főd... :-)
Negyedik alkalommal indult el a köztévé eurovíziós dalversenye, aminek a győztese később Magyarországot képviselheti a bécsi eseményen. Számos változást eszközöltek a műsorstruktúrában, ezzel a köztévé pont azoknak a kertévéknek a nyomába eredt, amit kormány szinten…..
A cím sajnos el is spoilerezte a dolgot, de így is érdemes eljátszani a gondolattal, hogy milyen funkciójú, típusú építmény ugrik be elsőre az alábbi képről, szerintem keveseknek jutna eszébe éppen a vasúti pályaudvar.  A fenté és lent látható pályaudvar Madridban…..
A mindig mesterien megmunkált kormánypropagandát szolgáltató köztévé ismét nagyot alkotott. Négy perces riportban foglalkoztak azzal, hogy André Goodfriend egy rendezvényen Gyurcsány Ferenc mellett foglalt helyet. Az összeállításból akár arra is következtethetnénk, hogy az USA…..
Gyurika vagyok 2014.12.22 11:22:17
@Sir Galahad: Miért sugallod, hogy nem érted, mi a különbség a közpénz és a kereskedelmi tévék reklámbevétele között? Vagy tényleg nem érted?
Deutsch Tamás a Facebook-on jelentette be, hogy be fogja perelni Juhász Pétert, aki ugyanott azt állította, hogy több közös ismerősük van, akik akár a bíróság előtt is tanúsítanák, hogy együtt drogoztak Deutsch-csal. Deutsch Tamás egy bátor ember. Kevés ember van az…..
Bayer Zsolt hasogató fejfájással ébredt. Már az elkobzott konyak sem a régi. Bekapcsolta a rádiót és meghallgatta a híreket az amerikai imperializmus kegyetlenkedéseiről. Fasiszták ezek az imperialisták, gondolta. Ezek nevezik neofaisztának Orbánt, akik vízbefojtátos módszerrel…..
Gyurika vagyok 2014.12.15 13:27:08
@IKDFA:
Először: ezzel a nickkel ne nagyon menj gémerblogok közelébe se, mert kicsinálnak, hogy száz pszichológus sem rak össze.

Másodszor: még ha zsóttinak bármiben igaza is van, attól ez a kormány és körülötte tolongók egy szar, korrupt, tetű banda és ezt jogában áll kimondania mindenkinek, még az amerikaiaknak is.
Tények egy fecniről! Már 2012-ben kapott kellő mennyiségű adatot a NAV ahhoz, hogy intézkedhessen. Miért nem tette? A Bunge több helyről származó információi szerint 2011 végén eljuttatott információkat megyei szinten az adóhatósághoz a kialakult helyzetről. A károkról,…..
Gyurika vagyok 2014.11.20 17:50:26
@lombozódó: Igen, ezek elcsalt árak. Hallgasd meg a tejtanács képviselőit, napi!!! több tucat kamion hoz és visz tejet, étolajat, cukrot az áruutaztatás keretében. A legnagyobb nyertes a CBA, egyébként, szerencsére a haszon magyar vállalkozásoknál marad, ugye, milyen jól hangzik?
Ha szereted a különleges kézműves söröket, a jó olasz és spanyol borokat, a kis prémium alkohol márkákat, esetleg ezekkel kereskedsz, akkor ma is tett valamit ellened a kormány. De ne csüggedj, ez újabb siker például a CBA-nak, így a kormánynak, a Pártnak, és természetesen az…..
Gyurika vagyok 2014.11.20 14:04:46
@Nancsibacsi: Védjed a védhetetlent, bazmeg. Ki akarnak csinálni egy csomó kis vállalkozást, hogy a CBA-nak jobban menjen a kommersz kétdekás biznisz.

Egy kis termelő nem fog tudni bekerülni a nagyokhoz, mert nem is állnak vele szóba.

Almából meg főzzél te lekvárt, azt egyed télen.
Az egész internetet bejárta és óriási botrányt kavart a Hír TV-nek az a felvétele, amin Vida Ildikó próbál bizonyítékot szerezni az amerikai kitiltásra André Goodfriendtől, de angoltudás híján tolmácsot kér. A botrány kirobbanása óta eltűnt az ominózus felvétel a…..
Gyurika vagyok 2014.11.12 15:27:19
@SmittyB: "Nekem ahogy a nagykövet játszik az is visszatetsző..."

Csak ügyvivő, de meg kell hagyni, ahogy trollkodik ezekkel a nímand seggfejekkel, az elsőosztályú. Bár a mi külügyünkben lennének fele ennyire jó humorú és fele ennyire hozzáértő diplomaták.

Egyébként a felvételen teljesen újraértelmezik a sztendáp és a valóságsó műfaját is.
Jó napot!Hollywood imádja dramatizálni a leghétköznapibb dolgokat is. Részben nekik, részben pedig az internetes anarchiának (bárki bármit bármiről bárhogyan bármibárhó írhat) köszönhetjük (köszönjük is lelkesen), hogy igensok tudományos dőreség tartja magát a tényekkel…..
Gyurika vagyok 2014.09.12 00:29:53
@Makkasz:
Igazán utánanézhetnél dolgoknak, mielőtt másokat lehülyézel. A poszt teljesen rendben van, bár a nyelvezete kicsit sem tudományos.

Csak két észrevétel:
-Miért vonatkoznának más fizikai törvények a szerves anyagokra? Az alkoholok, aldehidek, szerves savak, stb. mind rendelkeznek forrásponttal, csakúgy, mint bármilyen szervetlen folyadék. Vákuumban is hasonlóan viselkednek, jó gyorsan elpárolognak, egy részük kristályosra fagyva csapadékot képez. Pl. az űrhajósok vizeletével

-Hogyan tudna több liter vér hirtelen gázzá alakulni? A fázisok változása a fázishatárokon indul el és zajlik le. A vérnek kb. fele vérplazma, ennek 90%-a víz. Idő kell míg a szabad folyadékfelszínen a vér víztartalma elpárolog. Csakhogy a vér nagy része a testben be van zárva erekbe, nincs párolgásra alkalmas szabad felszín. A külső nyomás megszűnésekor az oldott gázok és a víz buborékokat képeznek, ahol beindulhatna a gyors párolgás is, de ez a zárt rendszerben nyomásnövekedést okoz, ezért a vér víztartalmának párolgása lelassul. A szilárd szövetek ekkora nyomáskülönbség esetén viszonylag lassan engednek a felszabaduló gázok nyomásának.

en.wikipedia.org/wiki/Space_exposure

Egy dokumentált testrobbanásról mégis tud a világ: egy mélytengeri fúrótoronynál 1983-ban a merülőharangból a pihenőkamrába lépés után nem tartották be a "kizsilipelési sorrendet" és az öt áldozat egyike szó szerint felrobbant. Ebben az esetben viszont a nyomáskülönbség 8 atm volt, míg az űrbeli dekompresszió esetén ez csak 1 atm lenne.

en.wikipedia.org/wiki/Byford_Dolphin
Gyurika vagyok 2014.09.12 12:10:33
@Makkasz:

"Jajj. Az egy atmoszferarol nullara csokkenes billiardszor nagyobb valtozas mint 8-rol 1-re. Most bizonyitottad be hogy felrobban."

Láthatóan egyáltalán nem érted az elemi fizikát sem. Egy felület két oldalán fellépő nyomáskülönbségnél nem a két különböző nyomás aránya számít, hanem a különbség a kettő között. Az eredő erő két erő vektoriális különbsége lesz, nem pedig a hányadosa. 8 atm nyomáskülönbség pont nyolcszor akkora erővel feszíti a testfelszínt, mint 1 atm nyomáskülönbség. Az elsőtől "szétrobbanhat", a másodiktól szépen felfújódik.
Véleményünk szerint komolyan és negatívan befolyásolja egymás megértését azok a közvetlenül, illetve a sajtón keresztül megfogalmazott kritikák és támadások, amelyek többnyire a magyarországi körülmények meg nem-, vagy félreértéséből, illetve tudatos…..
A varjú irigyelte a hollót, mert jelekkel jóslatokat ad az embereknek és megmondja a jövőt, amiért aztán az emberek őt szokták idézni. A varjú is ugyanazt akarta elérni és mikor meglátott néhány arrafelé tartó utast, felszállt egy magas fára és ott gubbasztva hangosan…..
Gyurika vagyok 2014.08.25 15:26:00
Gyurika vagyok 2014.06.12 10:30:03
Tóth Zoltán az ELTE ÁJK Politikatudományi Intézetének eddigi óraadója blogján számol be arról, hogy szeptembertől már nem nála vehetik fel a hallgatók a Választási rendszerek tárgyat. Tóth szerint a tárgyat Mráz Ágoston Sámuel, a Fidesz-közeli Nézőpont Intézet vezetője…..
Gyurika vagyok 2014.06.06 12:49:25
@salv: Pontosan ez a stratégia.
Kiéheztetett, anyagilag az államtól függő emberek kellenek ide, sokan, mind. Azok nem ugatnak, nem lázadnak, nincs véleményük a dolgokról, különben nem kapnak enni.
Ugyanez igaz intézményi szinten.
Mindenki más elmehet, el is megy.
Forrás: http://mandiner.hu/cikk/20140526_ez_a_baja_junckerrel_orbannak (a cikk tévesen állítja, hogy Jean Asselborn és Juncker párttársak voltak, bár így jobban hangzik a dolog. Asselborn szocdem, Juncker konzervatív, koalícióban…..
Áder János Köztársasági Elnök szerint nem nézhetjük tétlenül, ha valakit a származása, vagy politikai meggyőződése miatt bántanak. Ha ez mégis megtörténik, akkor az állam késlekedés nélkül, teljes szigorával sújtson le rájuk. Ilyenkor szerinte félre kell tenni a politikai…..
Ha valahol átadnak egy létesítményt, bármilyet, legyen az gyár, fonó vagy stadion, annak avatóünnepség kell. Szeretett igazgatónk, miazmás, ahogy azt az Egészséges erotikában mondta Rajhona Ádám, de hogy ezt miért kell a tévében közvetíteni, azt egészen pontosan nem tudom.…..
Gyurika vagyok 2014.04.22 13:26:38
@sixx2: Te tényleg azért regisztráltál egy nicket, hogy itt ilyeneket zsezsegjél? Külföldről?

Ooookos...
A bennem lakozó Török Gábor azt mondja, hogy akkor tegnap el is dőlt minden. Bár amúgy is tökmindegy mi lesz tavasszal, mert vagy Dumb vagy Dumber nyer, hát nem hótt mindegy?Titokban azért reménykedtem, hogy sikerül legalább egy picit ünnepelniük is, elvégre valami piros betűs…..
Gyurika vagyok 2013.10.24 11:35:54
@Zeppeliner: Ha egy pártelnök trabanttal vagy golffal jönne egy ekkora rendezvényre, akkor mindenki körberöhögné, de a következő gondolat az lenne, hogy ezek azonnal lopni fognak, ha kormányra kerülnek, mert még egy tetves repiautóra sem futja a pártnak. Akkor most mi a jó, jöjjön békávéval vagy meddig futjuk még a demagógiaversenyt a fidesszel?
Gyurika vagyok 2013.10.24 12:13:10
@DexterMorgan78/Séfbácsi: Lesz megint békemenet, sok vidéki busszal meg mosolygós emberekkel. Meg politikai nagygyűlésekkel minden irányból, mert választás előtt ez a menetrend.