Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Esztergom 2008

2 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bádi gondol és Misznéder,Haller oroz, jő a Schleifer,Kovács Gábor felpolgárul:Balsors nő e gazvirágbul. – – –A világbul kiirtanákMeggyes Tamást és családját.Polgármester, túl jó nekik,Képviselő, oly…..
Meggyes Tamás napok óta hazudik a városnak és a médiáknak. Meggyes Tamás közpénzen készíttetett tanulmány saját maga fényezésére. Meggyes Tamás közpénzen támadja a szeretgom.hu és az egominfo.hu oldalakat. Meggyes Tamás kisajátítja a város lapját, a Hídlapot és saját…..
Egomikomcsi Píszí písz 2007.12.07 13:54:51
Most akkor ki kérdez? Meg kérdésbe bújtatni bármit, az olyan félős dolog? Te félősnek állítod be magad? Te tudod a választ? Gulyára meg Takácsra hivatkozol? Vagy állítasz róluk valamit? Vagy hivalkodol?Béna. Nem fogunk találgatni, Gyíkarc. Nem.Amúgy meg stílünk nem fenn. Nem…..
Eljött az idő a változásra. Az esztergomi közélet megérett erre. Eddig tartott, nincs tovább. 2008 lesz az az év, amelyben a jelenlegi városvezetésnek fel kell állnia és eltünni a helyi politikai életből. Elég volt a folyamatos rombolásból, a törvények folyamatos figyelmen…..