Regisztráció Blogot indítok
Adatok
renitens

16 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Renitens Blogja Hálivúdi lószar 2014.02.19 16:51:59
Amerika-buzi, jenki faszt előszeretettel szopó világban élünk. Pedig nálunk sokkal degeneráltabb emberek laknak ott, még így is, hogy az utóbbi években a magyar agyakat is jelentős mértékben ledarálta már a médiából és a mindennapi életből ránk áradó szenny.  Most a…..
Nézem a Való világot. Soha nem néztem eddig semmilyen valóságsót, de most rá vagyok kattanva. Nézem ezt a mocskot, csámcsogok ezen a fertőn, kárörvendően szemlélem ezt a poklot. Egy csokor fiatal összezárva egy tákolmányban, amit villának neveznek, hetekig, hónapokig…..
Teljesen igazatok volt, amikor panaszkodtatok az Agyfasz zenék posztnál, hogy jó néhány remekmű kimaradt a szórásból, pedig több kedvencemet is említettétek. Ha már így esett, máris pótolom azt, ami lemaradt. Újabb ötös csokor, és nem biztos, hogy vége van! :) 1. Uhrin…..
Már régóta tervezek egy olyan posztot, amelyben összegyűjtöm a legagyfaszabb zenéket, amelyeket kedves kis országunk képes volt megtermelni az utóbbi években. Az idő eljött, fogadjátok nagy szeretettel ezt a kis csokrot! Figyelem, itt csak egy videó látható, a többiért lapozzatok!…..
renitens 2014.02.02 23:48:45
@csak egy néző: Igazából elírtam: nyernek helyett kisorsolunk, vagy más ilyesmi, mert így értelmetlen lett a mondat, de már nem írom át. Sajnos olyannyira lesokkolt a dal, hogy még a hatása alatt álltam, mikor a posztot írtam. De szerintem ezt mindenki megérti :D
Olvasgatom ezeket a női fórumokat, és sokadszor baszom fel az agyamat rajtuk. Ahogy elnézem, a nők 95%-a így él: hozzámegy valakihez, mert kapcsolatfüggő. Elborul az agya, és szül, gyakorlatilag mindegy is hogy kinek, a lényeg, hogy szaporodjon, és meglegyen a manócska. Utána…..
Az utóbbi napokban azzal volt tele az internet, hogy valami szegedi ribanc úgy keresett albérletet, hogy fizet vmennyi pénzt, a többi költséget pedig természetben kívánja rendezni. „Sziasztok! Szegeden keresek albit! Fizetni egy jelképes összeget gondoltam, a többit szexuális úton!…..
Renitens Blogja Való világ 2014.01.22 17:02:55
Most mondhatnám azt, hogy mennyire elbaszott műsor, és hogy szégyen nézni. De ha már a szégyennél tartunk, sokkal nagyobb szégyen az, hogy a magyar társadalom többsége így él, mint ezek, leszámítva azt, hogy nem luxusvillában, hanem csótányos panelban. Meg az is szégyen, hogy az…..
Szemfüles szerkesztőtársunk az előbb taláta ezt a bejegyzést. Kiváncsian várjuk, hogy mennyire bizonyul igaznak! FACEBOOK TOVÁBBI CIKKEINK KÖZÜL: Való Világ 6 - Nyereményjáték ..
Egyre többször látok fent a neten olyan fotókat, ahol hátköznapi férfiak magassarkúban vagy pedig valamilyen más női lábbeliben vannak, múltkor például egy UGG csizmás pasika képe volt kint az egyik közkedvelt fészbúkos csoportban. Azzal nincs is gondom, ha 1 buzi buzinak is…..
Egyre-másra kerülnek elő a röhejes tartalmak. Íme néhány szekszi társkereső, csak úgy a poén kedvéért. Kattints a cikkre a teljes kínálatért! ..
Erre a degeneréjsönre már szavaim sincsenek, csak annyit kérdek tisztelettel: nem lehetne bevezetni a késői abortuszt? Ez esetben 17 éves korban? ..
Az interneten rengeteg az idióta, az aukciós oldalakon is bőven akad belőlük. A gépemen szelektáltam, amikor rábukkantam erre a 2009-ben elmentett mappára, amiben ennek a rendkívül degenerált vaterás eladónak a szarjait mentettem el. Akkor sem tudtam és most sem tudom megállapítani,…..
Az előbb olvastam egy cikket a Toddlers and Tiaras nevű gyerekszépségversenyről és megmondom őszintén felkúródtam. Nem elég hogy a tiniknek hülye példaképeik vannak mint pl. Májli Szájrusz, már a szarospelenkás kis gyerekeket is meg kell hülyíteni. A képen láthatók a…..
István úgy érzi, már nem vág a Telekom profiljában az ADSL-alapú internetszolgáltatás, mert sehogyse sikerül normálisan bekötni nála: Tavaly karácsony előtt gondoltam egy merészet - hogy ne legyen olyan egyhangú a életem :) - és elhatároztam hogy előfizetek egy Telekomos ADSL…..
renitens 2014.01.19 17:15:57
Újabb panasz érkezett egy kreatívan túlcsomagolt csokoládéról, ezúttal a Lidlből: Az optikai csalódásos Azték csoki bejegyzésed láttán eszembe jutott az a néhány kép, amit még karácsony után lőttem párom csokijáról. A csoki egyébként a Lidlből származik, és a nettó…..
renitens 2014.01.19 17:14:20
Renitens Blogja Úgyse sikerül 2014.01.19 16:41:28
Tele van a faszom a sok nyávogó, panaszkodó, tehetetlen birka emberrel. A legtöbb ember nem tud mást, csak panaszkodni. Múltkor olvastam egy fórumot, ahol pénzről volt szó és arról, hogy kinek mire nem telik, meg milyen szarok a fizetések stb. A legjobb hozzászólás az volt, hogy…..
Bár idén szeptemberig fogják csak az összes taxit sárgára festeni/fóliázni, van aki más most sem bízik a többiben. Zsuzsanna ragaszkodott a sárgához, ami kisebb zavart okozott az előtte parkoló sofőröknél: A történet tegnapi. Színházlátogatás és egy kiadós séta után…..
renitens 2014.01.19 13:19:47
@SzerződésSertés:
"Mocskosszájú, primitív stílusú emberek osztják itt a posztolót. Ugyanezek habzó szájjal csapkodják a pultot, ha 200 forinttal kevesebbet kapnak vissza. Prolik mindig könnyen osztogatják más pénzét, csak a sajátjuk szent..." Ez annyiból vicces, hogy itt az általad védett poszter volt az egyetlen, aki hisztérikusan sárgát akart, nehogy átbaszkodják (vagy ki tudja miért, ki lát bele az ilyen agyába).
Amit írtál, téged minősít, bennem pl. fel sem merül ilyen gondolat, talán mert nem szoktam ilyet csinálni. Tehát már azt is tudjuk, hogy sóher vagy :)
renitens 2014.01.19 16:14:55
@vv uraaam: Elsőre? Én még sokadik elsőre is :D
Persze attól még lehetne normális...

))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Naiv ügyfél 2,5 hónapja várja, hogy a Babakocsifutar.hu leszálltsa a rendelését, de 9 tételből csak hármat sikerült ennyi idő alatt beszerezni, bár ezek ára sem stimmelt, a maradék pénzt se bírják visszautalni: 2013. november 08-án a Babakocsifutar.hu webáruház az internetes…..
renitens 2014.01.19 13:23:16
Renitens Blogja Agyfasz a köbön 2013.11.13 11:23:30
Amikor valaki leírja a véleményét egy dologról, mint pl. most a megcsalásról, akkor egyből jön a sok birka, aki magára ismer a sztoriban, és elkezdi a fikázást. Persze fáj az igazság, elhiszem. Most például ilyeneket olvasok: - A csúnya szavakba köt bele. Hát nem tudom,…..
Az előző cikkemből kimaradt egy lényeges dolog, úgyhogy most arról lesz szó. Nevezetesen az egyetlen helyzetről, amikor a megcsalt fél a hibás. Ez akkor van, amikor a megcsalt fél tudja, hogy csalják, de eltűri. Az ilyenekre illik a Csernus doki által kitalált kapcarongy…..
Olvasom a Megsúgom nevű oldalon ezt a sok "súgást" (topikot) és 5-ből legalább 3 arról szól, hogy: szeretőt tart a férjem, tetszik a munkatársam, lefeküdtem a sógorommal, felizgultam a pasim barátjára, stb.  Mi a fasz van már az emberekkel? Komolyan nem tudnak már mit kezdeni…..
renitens blogja ö 2013.10.05 21:47:35
renitens 2013.10.05 18:00:55
r
renitens 2013.10.05 21:23:06
@AntiszociálisMacska: a megsúgomra.