Regisztráció Blogot indítok
Adatok
borg07

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Continental magyarországi képviselete konferenciát szervezett, és ott egy érdekes kutatás adatait is ismertették. Olyan embereket kérdeztek meg, akik az elmúlt egy évben valóban vettek új (azaz nem használt) gumiabroncsokat, és a kérdések zöme a választás szempontjait…..
E-betűs adalékban nehéz lenyomni a jégkrémeket, de a Fornettinek ez is könnyedén sikerül. De nem is az a lényeg, hanemhogy az almás-pudingos termékük egyebek közt kén-dioxidot és halat is tartalmazhat. De hogyan? ..
Harmadikos gimnazistaként még szentül meg voltam győződve arról, hogy a jövőm és a rockzene elválaszthatatlan egységet alkot, be is szálltam egy alkalmi zenekarba énekelni. Egy fellépésünk volt, a Mechwart András szakközépiskola elsősavatóján vagy valami hasonlón került rá…..
TEPCO Tepco kamera Tepco fotók  NISA MEXT JAIF Fukushima pref. IAEA WHO IAEA Briefings   NHK Nikkei Kyodo Tepco beszámolók Tepco handout-ok  OAH OKF OSSKI NEI…..
borg07 2011.06.20 01:42:44
@cialci: Itt is "figyeltek" a költségekre a tervezéskor. Jó közel építették a folyóparthoz, és nincs is túlságosan megemelve az egész. Egyrészt drágította volna az építkezést, másrészt a hűtésre használt víz szállítása és/vagy emelése jelentősen rontja az erőmű hatásfokát. Bónuszként közvetlenül a folyóparton található az olajtartály, amiből gondolom a dízel aggregátokat látják el üzemanyaggal. Valószínű hajóról töltik fel.
Azt hittem, hogy kibírom, hogy ne posztoljak ebben a témában, de a tegnapi indexes cikk az SkyCourt-ról, és a ma reggel a rádióban hallott beszélgetés végül is megtette a a hatását. Az, hogy a repülőteret Ferihegyről vagy Liszt Ferencről nevezzük el, szerintem teljesen felületes…..
Belsőség Nem védem 2010.10.02 08:00:00
Az autószalonokon egyre kisebb súllyal jelenik meg a Mercedes oldalhajtása, az über-luxuswageneket gyártó Maybach. Idén Párizsban annak ellenére ilyen könnyen áttekinthető volt a stand, hogy az előző S osztály alapjára épített 57-es és 62-es típus megújult. Eláruljam, mit…..