Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tarackos Sül

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezzel a 3,5 perces kampányfilmmel jelentkezett a kormányváltós-összefogásos balliberális Szupergroup. Ezek szerint még mindig nem tanulták meg hogyan kell kampányolni, pedig ha jól tudom, több helyen is tanítják...A klip túl hosszú, a főszereplők rettenetes minikával próbálják…..
Tarackos Sül 2014.03.23 18:07:40
@Algopirin: Mesterházi tényleg teljesen jellegtelen. De emlékezz csak, mikor került oda: ha jól emlékszem, még abban az időben, amikor Ferenc levitézlett, és ő lett a párt elnöke (lehet, hogy nem jól emlékszem ennyi év távlatából). Ő egy átmeneti ember volt/lett volna, aki valahogy pozícióban ragadt . . . ha máshol nem, a 2010-es nagy fiaskó után mennie kellett volna, erre mit ad Isten? Eltelt 4 év, és nem hogy menne, hanem jönnek vissza a régi fiaskó fantomjai. Az MSZP meg most is olyan, mint a választások után, mintha befagytak volna, megálltak az időben, se előre, se hátra, így nem csoda, hogy az van, ami. De lehet, hogy éppen ebben rejlik a "tehetsége", jól elevickél a szépen lassan iszappal feltöltődő MSZP mocsarában, ott meg senki sem bántja éppen azért, mert jellegtelen.

Ugyanakkor nem értem, mi az MSZP-nek a biznisz abban, hogy megint egy rakat egyemberes, sosemvolt pártocskát (Fodor, Bajnai mozgalmai) bevisz a hátán a Parlamentbe . . . lásd még farok csóválja SZDSZ. Már elfelejtették???

Az MSZP-nek szerintem nagyon hiányzik egy olyan egyemberes vezetés, mint a Fideszben Orbán. Gyurcsány tett erre kísérletet (bár lehet, hogy ez sem igaz, csak rosszul emlékszem), és benne szvsz meg is volt erre a tehetség, csak 1. nem ment neki, 2. a kollekció nem hagyta, hogy ő mondja a tutit.
Tarackos Sül 2014.03.23 18:08:46
@Tarackos Sül: Persze ez az egész csak fikció . . . de jó lenne bennfentesként a dolgok mögé látni, hogy tudjuk mi miért történik, mert most csak annyit látunk, amennyit kívülről lehet. Az igazi okokat szerintem csak kevesen ismerik :S

És mindezt egy demokrációban . . .
Tarackos Sül 2014.03.23 18:09:58
@Algopirin: BTW te nem Seduxen rokona vagy? :D
Hétvégén a pihenésé a főszerep, így valószínűleg mindenki kerülte a nyugalom megzavarására alkalmas hírek befogadását, nagyon helyesen! A magyar politika viszont 7/24-ben pörög, és minden egyes apró, lábjegyzetes híre is roppant mód alkalmas a nyugalom megzavarására, főleg…..
Tarackos Sül 2013.09.30 10:16:56
@Tarackos Sül:

És nem értem! Annyira odáig vannak az Obamától jött szuper kampányemberekkel, senkinek sem jut eszébe, hogy egy gengszter-reppert nem kellene Bajnai mellé tenni? Tudjuk, hogy volt a Hajdú-Bétes ügy, és akár "hisz" benne valaki, akár nem, akkor is el kellene kerülni, hogy bármilyen kontextusba kerüljön az ilyesmivel. . . legközelebb mi lesz? Elmegy koszorúzni az Elveszett Elvtárs sírját? Meg börtönbe látogatni?

Anyám, borogass . . . valaki itt a blogon írta azt pár hónapja, hogy amíg ilyen az ellenzék Orbánék ellenfele, addig be vannak betonozva. Igazat adok nekik . . .