Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dundulica

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Sztárban sztár idei évada is a harmadik adásra állt bele abba a mederbe, amiben innentől kényelmesen érzi majd magát a műsor, és ugyan az első két (de főleg az első) varázsát nekem nem tudja egyelőre visszahozni, de stabilan a legszórakoztatóbb műsor a tévében a Gyertek át…..
dundulica 2015.10.12 10:32:09
@Teshow: nem baj, a szívemből szólt:-)
A Sztárban sztár az a tévés formátum, ami viszonylag egyszerű elvek mentén működik: ismert énekesek hülyét csinálnak magukból, mi meg röhögünk rajtuk. Az egyes produkciók mellé kellenek persze felvezető kisfilmek a felkészülés nehézségeiről, a magas sarkú cipőben…..
Fent a csajok, lent a pasik. Hányat lehet felismerni? ..
dundulica 2015.08.17 08:38:06
Tegnapi posztunkban írtuk, hogy A Dal honlapján összekeverték a szavazást lezáró Tatár Csillát Liluval, így: Hogy ne érhesse az a vád a comment:com-ot, hogy mi állandóan csak baszogatjuk a közmédiát, most segítünk megkülönböztetni Lilut és Tatár Csillát, csak aztán…..
Hajdú Péter cége vette át az Aktív gyártását a TV2-nél és ez egybe esik azzal, hogy a csatorna úgy vélekedik, Papp Gergő elfáradt az Aktív műsorvezetőjeként, és egy darabig pihenni fog. A Blikk szerint biztos, hogy négy év után eltűnik a képernyőről Pimasz úr, bár…..
dundulica 2015.01.08 13:43:39
@samcro: azon kívül, hogy túl nagy?
Öt kiesett versenyző, egy újabb esély - erről szól majd a vasárnapi Rising Star, amiben a vigaszágas versenyzők csapnak össze, egészen pontosan öten: Fórizs Olivér, Orsovai Renáta, Abbe Lewis, Mráz Anita és Várhegyi Lucas Palmira. Egyikük továbbjut és talpon marad, a…..
Ahhoz képest mennyit javított az előző heti adás a Rising Staron, a most vasárnapi után megint csak az érdekelt leginkább, hogy mikor jutunk végre el a lényegi részhez. Az először még izgalmas párbajok itt a műsor végére kifejezetten irritálóak lettek, egyszerűen annyira…..
dundulica 2014.12.10 10:56:48
@snakeblood: teljesen egyetértek Renátát illetően, ez volt az pillanat, amikor Kerót a pokolba kívántam:-)
Az döntőben állítólag 980 000 szavazat érkezett a három döntősre. Aleska Diamond lett a harmadik, a VV7 kísérőműsorát, a BelaValót jövő héttől vezető Baukó Éva pedig a második. Gratula innen is.    ..
dundulica 2014.11.13 11:59:34
Elérkezett az X-Faktor az első élő show-hoz, amiből nem csak a párbajozók személye derült ki, hanem az a szerencsés is, aki tizenharmadikként bekerül a vigaszágba. A férfi indulók odaverték a mezőnyt, de leglátványosabb produkció pont a 15 éves Tóth Andinak köszönhető. A…..
Ahogy tegnap megjósoltam, Barbara ma már hatalmas babavágyban ég, legszívesebben már Lallert is pelenkázná elkeseredettségében. Persze ezt nem lehet egyesen tálalni Dzsónak, hiszen akkor megint lelép pár napra kocsikázni, szóval óvatosan kell adagolni neki, meglepetéseknek…..
dundulica 2014.04.04 10:03:52
Mivel a Shrek család féle műdráma rettentő idegesítő, ezért ezt a mai szálat ismét csak címszavakban röviden: megyünk, te ittál, akkor nem megyünk, takarodj, most én iszom megint, megint iszik, mondom takarodj, nekem csak a mama van (eddig ugye menekült előle), befejeztem,…..
Lallerék még mindig nem lettek kitoloncolva Österreichból, a srác pedig továbbra is a producert próbálja elérni telefonon. Szokás szerint szerencséje van, a csávó a fekete pálya alján van, Pumi mondja is, hogy várja meg, 5 perc és odacsúszik. De persze nem megy ez ilyen könnyen,…..
Barbika Dzsót lassan már olyan rövid pórázon tartja, hogy nemsokára a torkán benyúlva a gyomrát kell majd kihúznia, ha sétáltatni szeretné.. Megy megint a hepaj Barbi és Cincu közt, mert szilikoncsöcs nem ért egyet Dzsót etetési szokásaival, szerinte túl sok biótápot kap a…..
Dzsót a barba féle népbíróság káposztaleves általi halálra ítéltetett, amit a lakók jobban megsínylenek a terjengő szagok miatt, mint a tényleges elítélt. Laller pedig teljesen maga alatt van, mert nem fog este fellépni, aminek Lófej a kis kerti törpéjének társaságában…..
dundulica 2014.03.04 09:50:35
A fiatalok még mindig a Velencei-tó környékét szennyezik, Bambula pedig arra a fantasztikus következtetésre jut, hogy mi mással lehetne megviccelni egy kiskertészt, mint hogy úgy ébreszteni, hogy ráborít egy nagy zacskó falevelet. Meg persze folytatódik a nagy sírás, mert tegnap…..
dundulica 2014.02.19 12:25:22
Ha esetleg valaki izgult volna, hogy a két észlény hol fogja tölteni az éjszakát, rögtön az első képsorokon megkapjuk a választ: egy pályaudvar várótermében aludtak, bár Szotyi folyamatos horkolása zavarta Laller álmait. A pihenés nem tart sokáig, mert megbuknak a kaller…..
dundulica 2014.02.14 08:53:47
@Zirowe: én az autókereskedős vonalon tegnap besírtam, már csak azt vártam, hogy Joe is elkezdjen szökdécselni mint anno Spongya Bob...Ki leszek nevezve, ki leszek nevezve...:-)
Reggel tovább folytatódik a kakaskodás Lófej és Redzsi között, amint éppen próbálják áthárítani a felelősséget egymás közt, mindenki döntse el melyik a szánalmasabb arc, Laller szerint 2:0 az állás Lófej javára, cserébe Redzsi még jobban leparasztozza Pumit, ha ez…..
dundulica 2014.02.10 10:46:19
@Zirowe:
itt most is elolvashatod az előzeteseket
http://holdpont.hu/category/holdpont/éjjel-nappal-budapest