Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A.Betti

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
JUnit tesztelünk és átszövő vonatkozásoka szövünk az első védésbe. Ha az elmúlt laborokon a védésed keretében az eredetileg C++-ból átírt humán genomos első védést áttetted Maven projektbe, akkor ma azzal kezdheted a munkát Ha nem, akkor kérd el attól a Maven…..
Múlt hét szerdától elérhető a git repó a SF-on, most már át is szerveztem: egy "Helló, Világ!" szintű Google Protobuf kommunikációs osztályt formálisan betettem a Maven projektbe (lásd a pom.xml-t). Ez lesz az alapja a YANonymous Construct és a YANonymous Puzzle közötti…..
A.Betti 2013.11.11 21:48:53
A.Betti 2013.11.19 12:55:09
Védésemhez:

Szerintem is a külön csomópontos verzió gyorsabb, és kevesebb memóriát használ, mikor végez.

képek:
eredeti:
kepfeltoltes.hu/131119/Screenshot_from_2013-11-18_16_50_36_www.kepfeltoltes.hu_.png

külön csomóponttal:
kepfeltoltes.hu/131119/vedes2a_www.kepfeltoltes.hu_.png

Nálam a PS Old Gen telítettsége alig mutat eltérést a két verzió között, a fiatal generáció pedig egyértelműen jobban ki van takarítva a külön csomópontos verziónál.

Egyenletesebb eloszlást tapasztaltam a generációk között, mint az előző hozzászóló, ezt talán az magyarázza, hogy a gépemen 32 bites, de fizikai címkiterjesztést használó (PAE) ubuntu van.
(Más a memória címzési metódus)
"MORPHEUS: This is the Construct. It is our loading program.  We can load anything from clothes, to weapons, to training simulations. Anything we need."http://www.imsdb.com/scripts/Matrix,-The.html YANonymous = YANA (You Are Not Alone)  + Anonymous = You Are Not Anonymous Az app…..
"Valakinek holnap le kell győzni a sötétséget Mondd, te kit választanál? Valakinek holnap át kell írni a régi meséket Ó, mondd, te kit választanál? Valakinek holnap meg kell váltani ezt a világot Mondd, te kit választanál?" István a király Az első laborfeladat (szept. 23): a…..