Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lucy Evans

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Egy jó ideje már nem volt hónap témája, ezért most prezentálok nektek egyet. Témául pedig most nem egy pusztán animés dologgal kapcsolatos témát választottam, hanem olyan embercsoportokról írok, akiket nemes egyszerűséggel ki kéne lőni az univerzum legtávolabbi…..
"True Calendar 2013.04.07.-én az anime világ egy  újabb teremtménnyel volt kénytelen szembe nézni. Egyesek már felkészültek rá, de sokak számára ismeretlen volt még. Mikor megjelent eme óriás sokan behódoltak neki és istenítették. A Rajongók pedig kijelentették: Légyen…..
Lucy Evans 2013.09.30 21:20:48
Hát...akkor most szóljon az ellen tábor! xd
Nekem személy szerint tetszett,nagyon is! :) Én nem igazán szeretem a shonen műfajt (a Naruto Shippuden-t is egyedül az Akatsuki miatt kezdtem el nézni,személyes kedvencek a drágák) ebbe is alig akartam belekezdeni de aztán nem bántam meg.Lekötött,élveztem.Lehet azért mert még nem láttam annyi animét mint sokan mások de számomra nem volt mindig kiszámítható.Voltak meglepő fordulatok.A látványhoz én nem értek,ezt aláírom szóval erről inkább nem beszélnék nagyon.Nekem bejött.:) A karakterek:Eren tényleg idegesítő volt,ebben egyetértünk. :) De én azért nem mondanám,hogy a többi karakter csak óriás kaja lenne.Armin és Jean például sokat nőtt a szememben a sorozat végére.Mikasa bekattanós jeleneteit én imádtam!Igaz,néha az agyamra ment amikor mindig Eren-nel akart lenni,hogy védelmezze de amikor harcolt az igazán Badass volt! :D Sasha-t én ki nem állhattam,egész végig azt vártam,hogy mikor falják már fel végre...De Roland,mégis mi lett Levi-vel?Hogy-hogy róla egy szót sem ejtettél? :) Pedig voltak neki is jó (remek,csodás,eszméletlen,szívdöglesztő..stb fangirl mode:off) pillanatai. Ami viszont elviszi a pálmát az egész sorozatban az az érzelmek bemutatása.Még nem volt olyan anime,ahol nekem ezek ennyire átjöttek volna.Tetszett,hogy az emberek itt TÉNYLEG pánikoltak,éreztették,hogy valóban milyen kilátástalan a helyzetük.(Nagyrészt)igazi emberi karaktereket,érzelmeket,pillanatokat kaptunk.(Sajnos,nem igazán tudom ezt megfogalmazni de azért próbálkozok.)Az utolsó részt MÉG nem néztem meg ezért a befejezésről nem nyilatkozok. Viszont írtad,hogy sok dologra nem kaptunk választ,az kérlek azért van mivel még a manga sem tart ott. :)Ha pedig tegyük fel,tovább halad a sztori és kapunk egy anime original befejezést az nagy valószínűséggel még rosszabb lett volna.A mangások azt állítják:pont ott lett lezárva a sztori ahol azt lelehetett. :) Jó volt,szép volt,emlékezetes most pedig várom a második évadot! :) Egyébkánt sejtettem,hogy ez lesz a véleményed.Azért jó kritika,még ha sok mindenben nem is értek egyet.Akkor ez volt az én véleményem,elnézést a helyesírási és fogalmazási hibákért.De ez a kettő nem az erősségem.:)
(Jah,és még valami az 100% hogy nem ez az év animéje,ezt tudom,és az is biztos,hogy az évezred animéja meg még inkább nem :)Ugyanis szerintem olyan nem is létezik és nem is fog.)
Sziasztok! Nos tehát, ahogy ígértem ma a Top 20 Worst anime listám 2-ik helyezettjéről fogok nektek írni egy kis irományt. Ha jobban belegondolok ez inkább megmagyarázás les,z hiszen úgyis tudjátok már az értékelést meg a végeredményt. Valójában videót akartam készíteni…..
Lucy Evans 2013.10.07 16:11:11
@xxroland23: Már az összes bejegyzést elolvastam a blogon szóval nagyjából ismerem az ízléseteket :) Általánosságban 80% megtudom jósolni hogy egy egy darabról mit fogtok mondani. :)De azért köszi :)
Sziasztok! Bevallom, nem szándékoztam kritikát írni addig, amíg ki nem jön a Shingeki utolsó része, mert most arra vagyok beprogramozva már egész héten. De most kijött egy másik sorozat utolsó része is amire ha nem is nagyon, de kíváncsi voltam. És most az utolsó részt is…..