Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsolt Ádám

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Őrület. Azt hiszem, aligha lesz olyan éves összesítő, melyen ne az alábbi trailer érdemelné ki "az év legjobb előzetese" címet, minek köszönhetően maga a film - Mad Max: A harag útja - is felkerült 2015 legjobban várt filmjei közé. És jó ideje várunk már rá. George Miller…..
Zsolt Ádám 2014.12.16 01:19:46
      Neki még nem adatott meg az, ami a többi nagyon menő modellnek, vagy akár Axente Vanessának, de most már... Palvin Barbi is (igazi) Vogue címlapos lett. A portugál kiadás tette címlapjára a magyar üdvöskét,  nem elmaszkolva, nem felismerhetetlenül, és nem a fiatalkori…..
Sajnos mára a zeneipar futószallagon hozza a sok, szaros műanyag sztárt, akik nem tudnak énekelni, csak a seggüket rázzák - de producerre és Photoshop-művészekre telik nekik bőven. Nincs egy eredeti riffjük sem, csak lopnak, feldolgoznak, sample-eznek, tátognak. Szánalmas. Úgy…..
Kings of Leon - Mechanical Bull(RCA) Biztos mindenkinek volt olyan kedvenc zenekara, akikért egy ideig rajongott, majd az első komolyabb váltás után kezdett belőlük kiábrándulni, hogy a végére egyenesen gyűlölje őket. Nekem ilyen a Kings of Leon. Máig képes vagyok rommá hallgatni a…..