Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lorenzo von Matterhorn

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már régóta tervezgettem egy londoni utat, de valahogy hiányzott hozzá az igazi motiváció, a Delorean is sok pénzt vitt el, szóval olyan nagyon nem igyekeztem a szervezéssel. Aztán pár hónapja a Delorean-fórumon írta az odakint élő Sztriki, hogy augusztusban Vissza a jövőbe előadások lesznek  a…..
Lorenzo von Matterhorn 2014.08.26 22:40:49
Aki valóban ilyet művelt egy Deloreannel. Nem photoshop. ..
Élet egy Deloreannel A konkurencia 2014.04.11 10:00:00
Többször volt már szó a DMC-12 eladásairól vagy éppen az áráról. Volt már szó az eladóhálózatról vagy éppen a minőségi problémákról. Viszont még soha nem volt szó arról, hogy a Deloreannek kivel is kellett versenyeznie 1981-1982-ben a sportautószegmensben. Megéri emellett…..
A címbeli kifejezést angolul beírva a képkeresőbe a találatok között ott sorakoznak az arany Delók, a Monster Truck, Sammy Davis Junior és autója (itt valószínűleg inkább a tulajra értendő a fenti jelző :)), néhány időgépesített suttyó rozsdakupac, és természetesen a Will.i.am nevű nemtomkinek a…..
Lorenzo von Matterhorn 2014.03.11 15:00:07
@scuynat: Egyetértek, a 308 már szerintem is nagyon réginek tűnik.
(Előzmények itt: 1., 2., 3.). Miután Genovában a bankban és az autóklubban is végeztünk a papírmunkával, elindultunk, hogy levarázsoljuk a Deloreant a hegyről a tengerpartra. Ott várt minket türelmesen a mélygarázsban, a szokásos nagymamás terítők alatt. Mintha csak megérezte volna, hogy valami…..
Gondban voltam a mai írással, mert az elmúlt három hétben nem mentem sehova Deloreannel és így nem történt semmi amiről írhatnék. Vagy az idő volt rossz vagy az elfoglaltságom sok, esetleg csak antiszociális voltam és nem volt kedvem elindulni sehova. Ezért aztán egy régebbi…..
Igazából nem hittem volna, hogy valaha látni fogom a Vissza a Jövőbe trilógiát moziban. Emiatt aztán nagy volt az öröm, amikor megkerestek a Corvin Moziból, hogy levetítenék és hogy lenne-e kedvem elmenni a Deloreannel. Azt hiszem nyilvánvaló, hogy azonnal igent mondtam. Persze a…..
Említettem már többször a blogon, hogy ha valaki valamiről hallani szeretne ami beleillik a témába, akkor írja meg. Említettem továbbá, hogy szívesen foglalkoztatnék társszerzőket is. Eddig elég kevés ilyen történt, de most Dubniczkia leírta, hogy honnan is jött neki ez a…..