Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ooooobi

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
jateknaplo.blog.hu Hitman Sniper 2017.01.05 11:15:08
Egy ideje tervezem, hogy bemutatom a Square Enix játékait, mert nekik végre sikerült megtalálni az arany középutat a komoly asztali és a mobil játékok között. Összesen három GO és egy Sniper játék elérhető, utóbbit a napokban sikerült megcsinálni, így hát kezdjük Hitmannel az évet. A Hitman…..
Az ARMA-t fejlesztő Bohemia Interactive már rutinosnak mondható a csapat alapú háborús lövöldék terén, így a nagy multiplayer FPS dömpingbe próbálnak beszállni egy új címmel, a Project Argo-val. Ha láttál már ARMA játékot, akkor nagyjából el tudod képzelni, milyen játékélményben lesz részed, a béta…..
jateknaplo.blog.hu Fingered 2015.08.19 10:16:50
Aki ismeri Edmund McMillen játékait az első ránézésre meg fogja tudni mondani, hogy ehhez a grafikákat bizony ő készítette. Furcsa, groteszk figurák sorakoznak fel előttünk (és természetesen a kurzor is mi más lenne, mint egy levágott ujj) akikről el kell döntenünk bűnösek-e…..
ooooobi 2016.07.12 10:36:45
@ayo: Szüz win 10 alatt játszottál vele, vagy win7 esetleg win8 ról updatelt? Nekem a szüz alatt nem megy, ráadásul még hibaüzenet sincs elindul talán az elsö logo bejön és vége. Steam szerint meg fut tovább. Futó alkalmazások között mégse találom, csak a steam ujraindítás segít. De feladtam, majd berakom a régi rendszerwinyóm ami még megvan ha játszani akarok vele :D
Másik ilyen a L.A. Noire amivel szívok, volt egy win7röl updatelt win10em, az alatt futott rendesen. Sajna megbolondult én nem indult el a store, ezáltal aTomb raider se így újraraktam a Microsoft oldaláró töltött isoval és saját win8 kulcsal. Azóta nem megy, pedig pont beszereztem egy steam link+controller kombot hogy milyen jó lesz ágyból tolni. :D
Az az első pillanattól nyilvánvaló volt, hogy a méltán népszerű Hotline Miami receptjét vették alapul, miszerint végy egy felülnézetes játékot, pakold tele fegyverekkel, adj hozzá egy pár gallon vért, és körítésképp szerezz hozzá egy pár fülbemászó muzsikát, hogy ne csendben üld végig azokat a…..
ooooobi 2016.02.01 15:59:46
Ha valakinek valamilyen véletlen folytán kimaradt volna a 2012-es Dishonored, akkor itt egy videó, amitől garantáltan meg fog jönni a kedve.A közel három év megjelenés után ennyire brutál lopakodást én még nem láttam, eszméletlen profi módon mutatja be, miként lehet a…..
Rég játszottam már ilyen jót fps-puzzle stílusban és még régebben történt olyan, hogy még a demó is ki tudott rajtam fogni. A Talos Principle egy Myst-szerű világba kalauzol, amelyben egy teljesen a Portalhoz hasonló játékmenettel fogunk találkozni. A lenyűgöző és…..
A GMG ismét akciózik, de csak korlátozott ideig, szóval érdemes minél előbb igényelni az ingyen példányt. Az igénylés menete: 1. Rendelkezned kell régebbi GMG regisztrációval  - új regisztrációval nem fog menni. 2. Ha minden megvan, akkor klikk ide és igényeld a…..
Budapesten a választások előtt több közteret átadtak a nagyközönségnek, bizonyítva, hogy mennyire emberbarát a rendszer és milyen jó nekünk, hogy a kormány és az önkormányzatok foglalkoznak azzal, hogy a mi közérzetünk jobb legyen. Egy mondat viszont mindig megütötte a…..
Kiemelkedően sokan, 62 ezren nézték meg az Indafilmen online elérhető 15 kisfilmet az utóbbi két hét alatt. Ezeket a Daazo rendezte Friss Hús fesztivál tavalyi, Toldi moziban bemutatott filmjeiből válogattuk. Olvasóink nemcsak néztek, de szavaztak is, úgyhogy most eredményt…..
A mostani csomag nem rossz, Type:Rider még soha se volt ennyiért, és nagyon jó dealnek számít a Kingdom Rush is.Kiemelném, a játékokat külön lehet aktiválni, és csak az átlag fölött fizetők kapnak majd egy hét múlva további játékokat! 1$-tól: Broken Sword 2: The Smoking…..
Az új napi ajánlatban egy vérfarkasos farkaslányos platformert vehetünk meg aprópénzért. A játékot nem mondanám tökéletesnek vagy azonnali vételnek, de valahogy még se tudtam elmenni mellette. A játék néha egyhangú és az irányítás is hagy némi kivetni valót maga után. A…..
A 2013-as év az indie játékok töretlen sikere volt. Nem is tudom, hogy lehet ezt még fokozni, na jó azért egy Humble Activision Bundle még bőven jöhetne. Manapság már semmi se lehetetlen: a nextgen konzolokat az indie fejlesztőkkel és játékaival reklámozták be és most már simán…..
Pontosan 2 éve kezdtem ezen a napon a blogolást, egy nagyon egyszerű indokkal: elegem lett a valótlan beszámolókból, a sokszor csak külföldi cikkek tükörfordításából és persze abból is, hogy írnak 5 teljes oldalt egy játékról, amit elolvasva csak annyit tudtam kérdezni…..