Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zozoka123

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A most megjelent két Asterix-albummal kapcsolatos promóciónak része egy gyűjtőkártyás matricaalbum, amelyhez pedig reklámvideók is készültek. Az animációk figuraterveit, háttereit és kulcsrajzait egy képregényrajzolóként is ismert hazai illusztrátor, Cserkuti Dávid készítette - ennek örömére be is…..
Mától kapható a két új Asterix kötet (A perpatvar és Asterix a helvéteknél), kizárólag a CBA lánc üzleteiben. A kezdeményezéshez egy promóció is kapcsolódik, plüssfigurákkal, párnákkal, kulcstartókkal, kártyagyűjtő albummal.    ..
Ahogy arról már egy hete röviden hírt adtunk, még az idén folytatódik az Asterix-sorozat kiadása. Immár az is publikus, hogy az új kiadó a Móra, amelynek a kínálatában hosszú idő után szerepelnek képregények. Mi több, a Móra veszi át a már megjelent részeket is, így a boltokban már kifogyott…..
Zozoka123 2014.09.29 10:58:48
Jó, hogy Bécsbe el lehet menni reggel és vissza lehet jönni este, így a hazai képregényfesztiválra készülődve is sikerült beiktatnom egy villámlátogatást a 2. Bécsi Frankofón Képregényszalonon, amelyet a helyi Francia Intézetben rendeztek. A "franciabarát Európa" társaság már évek óta tart frankofón…..
Az Asterix és a piktek október 24-i világpremierjéhez kapcsolódó cikksorozatunk befejező részében az új epizód keletkezési körülményeit foglaljuk össze. Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a képregény egyszerre jelenik meg 15 nyelven, köztük magyarul is, és különlegessége, hogy ez az első olyan…..
Ahogy arról már beszámoltunk, idén október 24-én a világpremierrel egy időben magyarul is megjelenik az Asterix és a piktek című képregény, az első olyan epizód, amelyet már nem az eredeti alkotók készítenek. Ennek kapcsán foglaljuk össze röviden a képregény történetét, kitérve a magyar nyelvű…..