Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Swoop (törölt)

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
no emisszió Railjet-etikett 2013.10.29 09:15:52
Budapestről immáron környezetbarát módon, ráadásul európai színvonalon, elfogadható árakon utazhatunk számos osztrák, német, svájci, sőt átszállással olasz, spanyol és francia nagyvárosba is vonattal az örvendetesen bővülő Railjet vonathálózatnak köszönhetően. A…..
Swoop (törölt) 2013.10.30 10:40:05
@Magyar seggbe NEMZETI lófaszt:

na, ja, a nickneved is idetartozik okostóni.
Swoop (törölt) 2013.10.30 10:44:10
@Hoppácska:

olyan jogon, hogy egy átlag magyar meg egy átlag cigány viselkedése közt még így is baromi nagy a különbség. miért nem takarodsz magyarozni valahova, valami seggfej ballib oldalra? ott ugathatsz kedvedre. vagy akár elmehetsz a jó kurva anyádba is. és igen, ennyit érdemelsz, mert a belem kifordul már az effajta emberektől mint te is, és ilyen választ kaptok mostanság, mert hozzátok normálisan szólni teljességgel fölösleges.
Kérem, felejtsük el, hogy milyen politikai viharok közepette tengetjük napjainkat. Ne gondoljunk arra, hogy közeleg a választás, amit egy kettészakított ország vár. Nézzük meg józan fejjel, pusztán logikánkra, értelmünkre hagyatkozva ezt a hírt az ország egyetlen…..
Swoop (törölt) 2013.10.16 19:42:31
@Konzervatív0: szar lehet így élni? baromi jól élnek ezek. és ezután is baromi jól fognak élni. ezeknek mit számít pár év előzetesben... loptak annyit, amiért ezt is bevállalják. lásd Zuschlag. az is bement a sittre, bevarrta a száját, nem köpött. inkább elbaszott 6 évet az életéből, aztán meg : " Zuschlag János ezután beszállt egy BMW-be, amit egy férfi vezetett, majd elhajtottak."
Swoop (törölt) 2013.10.17 20:34:40
@csak egy néző: a témáról pofázzál amit itt leírtak a blogban, meg amit a blogger sugall. arról pofázzál, hogy Hunvald szerinted ártatlan-e, és a felmentő ítélet után a Hír Tv szerinted objektív volt-e. mert szerintem igen, és igen.

erről pofázzál hülye ballib.
Emlékeztek még a tócsniburgerre, amit az Opusban csináltam? Nos, ha megtetszett, most három héten keresztül ti is kipróbálhatjátok, mivel az étterem felvette a szendvicset a kínálatába, nekem pedig ezzel megindult a mennybemenetelem, Burger blogger ilyen ismert még nem volt. Pár…..
Swoop (törölt) 2013.09.26 16:20:34
Amikor először megcsináltam a ramenburgert, nem is sejtettem, hogy a próféta fog belőlem szólni, de így lett. Most szombaton a Varietében először Smorgasburg és a Palotanegyed után - csak egy napig, a ramenburger! Ez a szendvics Amerikában is csak egy hónapja robbant be a…..
Swoop (törölt) 2013.09.26 16:16:41
@speed: Látod pont erről a fajta sznobizmusról beszélek : "amerikában sorban állnak érte" , "hogy kicsit mi is nyugatabbra érezhessük magunkat"

Hát, ha ettől a sznob kajától kicsit nyugatabbra meg kicsit amerikában érzed magad... érezd, nincs azzal gond. De attól még, hogy valami nyugati, meg amerikai, az semmire se garancia, főleg nem arra, hogy az jó is. Ez egy rétegtermék és nem csak az ára miatt, hanem azért, amiért nem a dolgot magát (értsd : hamburger) cifrázzák, hanem sznob módon csinálnak egy összevisszaságot, és : húúúú, dejó, huhhúúúznak. Ez a tésztás dolog - pláne ennyiért - kb. ugyanaz az "életérzés" kategória, mintha valaki marhahúslevesbe halat tenne, meg penne tésztát, elfőzi a levét, aztán bedobja a sok sznobnak 5000 ft-ért, azok meg ájuldoznak a kéjtől, mint a Napkirály, amikor elé tolták a sült sertéshímvesszőt vargányás libabéllel töltve... mert az se tudott már jódolgában elég hülyeséget kitalálni...