Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Detti_21

37 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
bernadettu 2020 decemberi elfogytak 2020.12.22 13:04:00
    Mixa atopiance testápoló: most is ezt használom, bevált a télen érzékennyé váló bőrömre és olcsóbb mint a patikai márkák, de van olyan jó ennek ellenére is.   NYX Lip Loving Balm: Kelelmesen hidratált, de a Carmex tégelyese a favorit, ettől függetlenül simán újravenném.  Balea Mézes…..
bernadettu 2020 novemberi elfogytak 2020.11.26 07:58:11
  YVES ROCHER INTENZÍVEN TÁPLÁLÓ KÉZKRÉM Jó az állaga és az illata, számomra kedvenc, már van is belőle egy új.   BALEA MED ULTRA SENSITIVE WASCHGEL: jól tisztít és olcsó, de most az új G&G lemosót vettem kipróbálásra. Ha nem lenne esélyem rendelni, akkor SOS helyzetben…..
bernadettu 2020 októberi elfogytak 2020.10.29 07:31:57
BRONNER’S BIO BORSMENTA TESTÁPOLÓ: a mentás verziót próbáltam, kellemesen hűsített, kár hogy csak rövid ideig. Tusfürdőjét szeretném majd kipróbálni.   DUSCHDAS DUSCHGEL PRICKELND FRISCH TUSFÜRDŐ: annak ellenére, hogy nem volt benne menta kivonat, kellemesen frissített, újravenném REXONA ALOE…..
  Geek & Gorgeous 101 Ha 5 Light: nagyon szereti a bőröm ezt a hialuronsavat, és hiányzik, hogy elfogyott. Most a Hada Labotól vettem egyet, de az valahogy nem olyan kellemes a bőrömnek, mint ez volt. Ha a Hada Labo elfogyott akkor szerintem inkább a G&G-t fogom újravenni.   Old Spices…..
    ADIDAS COOL&CARE ANTIPERSPIRANT DEO SPRAY: kellemesen hűsít és finom illata van, vettem belőle újat, bár valószínűleg csak jövő nyáron fogom használni.   BOTANICAL LAB NEM HABZÓ ARCLEMOSÓ INDIAI AGYAGGAL: Kicsit szárította a szemkörnyékem, de ha nem felejtettem el, hogy száraz bőrre…..
bernadettu Júliusi elfogytak, 2020 2020.08.03 09:03:55
Ezek fogytak el az utóbbi hónapban: Az Yves Rocher kézkrém és a Catrice camuflage korrektor olyan kedvencek, amiket újra szoktam venni, bár kézkrémből most épp egy Kneippet használok, de szerintem ha elfogy ezt a YR kézkrémet fogom újravenni. Moyra nyomdalemez tisztító: praktikus ez a szórófej,…..
bernadettu 2020 júniusi elfogytak 2020.07.13 10:49:16
Kissé el vagyok maradva, de jobb későn, mint soha. Júniusban ezek fogytak el:  INIKA ORGANIKUS BÁZISKRÉM minta Egy illatos primer, nem igazán tett semmit annak érdekében, hogy tartósabb vagy szebb legyen a sminkem, nem venném meg teljes méretben INIKA FOLYÉKONY ÁSVÁNYI ALAPOZÓ minta Az én…..
bernadettu 2020. Májusi elfogytak 2020.05.29 09:02:51
YVES ROCHER COMME UNE EVIDENCE L'EAU DE PARFUM EDP kézkrém Gyorsan beszívódott és kellemes illata volt, kár, hogy külön nem lehet kapni, mert jobban tetszett mint  a parfüm, szívesen újravenném ezt vagy egy másik illatban. FROSCH ALOE VERA TUSFÜRDŐ Nagyon megkedveltem, egy csomó tusfürdőt kaptam…..
bernadettu 2020 április elfogytak 2020.04.29 09:06:35
  A Pur Arnica kézkrémeket már újra is vettem, tökéletes az állaga szerintem, se nem túl zsíros, se nem túl folyós. A levendulás Alverde krém limitált kiadású volt, de annyira nem nyerte el a tetszésem, az illata volt benne a legjobb, kézkrémnek használtam, nem éreztem elég hidratálónak, picit…..
    HELIA-D BOTANIC CONCEPT FRISSÍTŐ ARCPERMET SZŐLŐVÍZZEL   The Body Shop tee trea oil minta   The Body Shop tee trea youth???   TBSYouth Cream  minta   Dran whitening and anti-wrinkle minta   ISANA MIX-IT TUCHMASKE HYALURON & VITAMIN C BOOSTER   ALVERDE BIO AVOKÁDÓ ÉS BIO ZAB…..
bernadettu 2020 februári elfogytak 2020.03.02 09:07:38
Végül nem sikerült tavaly a low/no buyt tartanom, de őszintén szólva nem bánok semmit amit megvettem, valahogy úgy érzem, idén se lesz az, hogy semmit sem vásárolok, de persze igyekszem ésszerű keretek között maradni.  A fenti képen:   ISANA BOTANICAL ARCMASZK Chia és brokkolis fajtájú, nekem…..
bernadettu 2020 januári elfogytak 2020.02.10 12:33:14
  NAAVA SKIN HARMONY NAPPALI RITMUS ARCKRÉM  Krémmániás tesztelésre nyertem, szerettem mert praktikus volt a pumpás kialakítása, utolsó cseppig el tudtam használni, könnyed textúra, a kombinált bőrömön sem hagyott semmi kellemetlen réteget vagy fénylő felületet. Az egyetlen dolog ami visszatart,…..
fog és szájápolók 4 2 COLGATE SENSITIVE PRO-RELIEF + WHITENING FOGKRÉM https://kremmania.hu/kremek/colgate-sensitive-pro-relief-whitening-fogkrem 3 elhasználva 0 MANNA FLUORIDMENTES FOGKRÉM FODORMENTÁVAL ÉS…..
samponok 6 1 YR Ragyogást adó sampon https://kremmania.hu/kremek/yves-rocher-i-love-my-planet-ragyogast-ado-sampon 0 YVES ROCHER SAMPON VÁROSI HATÁSOK ELLEN https://kremmania.hu/kremek/yves-rocher-sampon-varosi-hatasok-ellen 1 elhasználva 0 BIOLA TEAFAOLAJOS…..
Testápolás 58 testradír 0 0 Balea Icy Berry Bodypeeling https://kremmania.hu/kremek/balea-icy-berry-bodypeeling 1 elfogyott 699 Kézkrémek 11 0 ALVERDE HERZENSMENSCH KÉZKRÉM LEVENDULA…..
Jelenleg 89 sminktermékem van a tavalyi 36 helyett, ennek jelentős része a NYX kalendáriumból származik, illetve magam is vásároltam limitált Essence kiadásokból pl. arcra 25 1 ESSENCE FACE & BODY…..
Arcápolók 44 lemosók, tonikok 12 1 Nivea Expert micellás víz https://kremmania.hu/kremek/nivea-expert-micellas-viz 0 GARNIER PURE ACTIVE MICELLÁS VÍZ https://kremmania.hu/kremek/garnier-pure-active-micellas-viz 1 elhasználva 0 GARNIER MICELLÁS ARCTISZTÍTÓ…..
bernadettu Decemberi elfogytak 2019.12.26 17:36:14
DOVE REGENERATE NOURISHMENT SAMPON minta Finom illata volt, jól habzott, de sajnos ennél többet egy mintából nem lehet levonni. Nem kizárt, hogy kipróbálnám nagyobb méretben is egyszer   DOVE REGENERATE NOURISHMENT HAJBALZSAM minta Ennek olyan illata volt mint a samponnak, puha lett tőle a…..
AROMAX BEAUTY SZÉRUM   Sminklemosásához használtam főként, az illata kivételével elégedett voltam vele. Most egy Yves Rocher olajos lemosót használok, de gondolkozom rajta, hogy az Aromax argánolaját is kipróbálhatnám lemosáshoz, persze géles lemosóval együtt, double cleansingben.   Narüko…..
  Mixa micellásvíz Optimal Tolerance   Még 50% kedvezménnyel vettem, teljesen elhasználtam 6 hónap alatt, a mi a garniereseknél nem valósult meg, újra is vettem kupon nélkül is, mert nagyon szeretem, hogy nem hagy fura réteget bár én mindig lemosom utána, önmagában mondjuk nem tudom, a sminket…..
  BIODERMA SENSIBIO GEL MOUSSANT HABZÓ GÉL ARCTISZTÍTÓ Nagyon szerettem, gyengéden mégis alaposan tisztít, egyedül az ára miatt nem vettem újra, meg szeretnék más dolgokat is kipróbálni. Érdemes a flakonra írt 6 hónapon belül elhasználni mert úgy vettem észre, több pattanásom jelent meg, hogy…..
  HOLIKA HOLIKA PURE ESSENCE MASK SHEET - AVOCADO   A hidratáló hatását még másnap reggel is éreztem, a maszkon a kivágások jó helyen vannak, kényelmes volt kivárni a hatóidő lejártát. Szépek az összetevők, de valahogy nem adott wow érzést, nekem eddig a shea vajas vált be a legjobban a…..
bernadettu Elfogytak, 2019, július 2019.08.04 11:22:33
BALEA AVOCADO & HONIG FÁTYOLMASZK     Benne volt a júniusi kedvencek között és pont volt a dm-ben ahova bementem, így bekerült a kosaramba. Meg tudom erősíteni, hogy remekül feltölti a bőrt és másnap is érezhető a hidratáló hatása. A maszk mérete számomra megfelelő volt, fekve vártam ki…..
bernadettu Elfogytak, 2019. június 2019.06.30 11:09:38
Holika Holika Pure Essence Mask Sheet - Cucumber   Betettem kb 20 percre a hűtőbe amíg lezuhanyoztam de sajnos ennyi idő nem volt elég, hogy tartósan lehűljön, ennek ellenére nagyon kellemesen hűsített. Hidratálás szempontjából nem volt kiemelkedő, de nem is ígéri, a maszk sajnos az én arcomra…..
bernadettu Májusi elfogytak, 2019 2019.06.01 10:58:10
Holika aloe toner minta   Könnyen beszívődott, puha érzetű a bőr a használata után,illata elillan de nem volt csodaszer, többször kellene használni, hogy eldöntsem. hogy megéri-e a nagy kiszerelés, de talán újravenném.   Holika Holika aloe aloe arckrém mintha hagyott volna egy réteget az…..