Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szilárd_

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasónk kifogásolja, hogy egy webáruház mindenféle előzetes tájékoztatás nélkül a csomag átvételekor fel akarta írnia a személyi igazolványa számát. A személyes adatok kezelése nem vicc, érdemes róla beszélni. A legtisztább az, ha előre tudjuk, milyen adatokra lesz szükség és az alapján döntjük el,…..
Szilárd_ 2019.11.21 07:23:57
@Péter 2: Természetesen, de nem kívánt egyik opcióval sem élni az ügyfél. Ha a rendelés / vásárlás során valamilyen problémáról értesülünk, minden esetben felhívjuk a vásárlót, hogy kitaláljunk valamilyen kompromisszumos megoldást, ami mindkét félnek megfelelő. Sajnos a jelen esetben nem volt ilyen.
Szilárd_ 2019.11.21 13:53:17
@Eugene Horse: Ez sem egy rossz ötlet :)
Aki már egyszer az életben járkált idegesen körbe-körbe valahol égnek bökött mobillal azért, hogy végre megfelelő térerőhöz vagy adatforgalomhoz jusson, az biztosan mélyen együtt fog érezni Györggyel. Szegény, egy megbízható szolgáltatás szeretett volna kapni, de helyette egy összetett, hálózatok…..
Szilárd_ 2019.09.21 09:11:07
@kvp: A probléma a 4G-3G-2G automatikus átváltással van bizonyos esetekben. A telefon úgy érzékeli, hogy van 4G hálózat, így arra lép fel, csak éppen a távolság miatt már elég szar a minősége (0 és 1 vonalka között ugrál a kijelzőn). Pont egy 4G-2G határ között lakunk, ha az automatikus hálózatválasztás van bekapcsolva, mindig a 4G-re próbál fellépni. Ezért mondta a telenor, hogy kapcsoljuk ki az automatikus átváltást, és tegyük fixen 2G-re a telefont, mert ekkor meg sem próbálkozik a 4G-vel, hanem egyből felkapcsolódik a közeli 2G-s adótoronyra. Egyébként nem gagyi készülékekkel próbálkoztunk. Samsung Galaxy S8, Note8, S10+ és Note10+ esetén is ugyanezt csinálta.
Most képzeljük el, hogy nem egy megyeszékhely a célállomás! Kedves Homár! Szeretném közkinccsé tenni egy Pick Pack Pont szállítás eseménylistáját főváros-vidéki megyeszékhely viszonylatban. Négy nap és egy elég kalandos útvonal. Feltehetően a Kuala Lumpur - Fokváros -…..
A homáros sztorikra általában a paranoiás, kétségbeesett optimalizátor kisvállalkozók szoktak a legviccesebben reagálni. Veronika megtalálta azt a példányt, amelyik a Google szoftverboltjában minden egyes negatív értékelésre válaszol: Annyiszor van olyan érzésem, hogy a…..