Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hyni

0 bejegyzést írt és 60 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Utoljára jelentkezünk Rorschachilag, keressük popp, ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, Isarsturm (2#) és ZenZo méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott képről. Se többet, se kevesebbet nem várunk…..
Remélhetőleg a DFB kupa árnyékában zajló Olimpia nem feledtette senkivel, pénteken Bayern – Hamburg derbivel indul a Bundás 46. szezonja, javasoljuk hát mindenkinek, cígöljön haza a lakókocsival, szerezze be a friss, még ropogós mezeket és retinaszakadásig zuhanjon bele a…..
Fekszem a laptoppal az ölemben, próbálom úgy csűrni-csavarni a szavakat, hogy a mondathalmazok végén azt hozzam ki, nem lesz meg a nyolcadik. Nem, nem Molnár Anikó következő mellműtétjére és nem is Kiszel Tünde legújabb naptárának aktuális számára gondolok, hanem a Lyon…..
Az benn volt! Bűbáj a gyepen 2008.08.05 17:08:00
Hiába a pénteki megnyitó, szerdán már élesben megy az olimpia, legalábbis a focista hölgyek számára. Ezen apropóból - mi több, a női nem iránti tiszteletből - megkíséreljük kibűvölni olvasóinkat a monitor elé rendszeresített székből, mégpedig néhány kivételesen bájos…..
Továbbra is László Anyámasszony Csabája a Trainspotting városának egyik legnépszerűbb football managere. A Napnál egyértelműen világosabb lehet számára, hogy nagy fába vágta a fejszéjét, de tudjuk róla azt is, hogy saját árnyékán kívül nem igazán ijed meg semmitől. Noha…..
Kicsit körbenéztünk, máshol születtek-e kengurus hasonlatok, ott is hülyék-e a kommentátorok, illetve meddig terjed az edzők közhelyszótára. Nálunk a siófoki strand szpíkere a nyerő, aki állítólag Achtung, Achtung! Elveszett egy német kisfiú közléssel fordult a…..
Hát lássuk. Ez ugyan csúnyán mellément, de emiatt busongjanak a zselések – háttérben az Azori-szigetek és Madeira siratókórusa játszik. A foci ugye csapatjáték. Mondhatnók: there’s no I in team. Tévedtünk, mikor azt gondoltuk, hogy ebben a dizájnos csomagolású…..
Melyik jelenleg a világ legerősebb csapata? A spanyolokat legelvakultabb rajongóik sem tennék most az első öt közelébe sem, az olaszoknál égszakad és földindul éppen, a Bayern ellenőrzőjéből pedig kilóg az oroszból kapott hatalmas karó, a többiek pedig szinte szóra sem…..
Esetleg a nagysikerű Alvó Menyét akció reinkarnálódott, Benson admirális helyett Hitzfeld tábornok vezeti az akciót, mely a nemzetközi klubfutball kiszabadításáról szólna, de ezen a szabotőr szerepét kiválóan megformáló Walter Smith előbb csak mosolyog, majd sátáni kacajjal…..
Ez jutott nekünk. A múlt heti Roma - Manchester United Bajnokok Ligája negyeddöntő után honfitársaink kicsiny, de lelkes csoportja várt Hajdú B. Istvánra. A találkozót a helyszínen megtekintő portugálok C. Ronaldora, argentinok Tevezre, a montenegróiak Vucsinicsre várhattak volna…..
Egy kérést fogalmaztunk meg a csoportkör után az idei Bl-szezont illetően: ne kelljen Liverpool-Chelsea meccset néznünk! Most úgy tűnik, kénytelenek leszünk, hiszen a Pool az Arsenal otthonában ért el döntetlent, ráadásul gólt is tudott szerezni, a Chelsea pedig ugyan kikapott a…..
Ez itt már a nagyok játéka - ilyen egyszerű. A legjobb nyolcig rendszerint eljutnak olyan, a másodvonal élvonalába tartozó csapatok, mint a Benfica, Lyon, Villarreal (2006), vagy a PSV, Valencia, Róma (2007), de akkor jönnek a nagyok és összerombolják a nagy műgonddal építgetett…..
Ez egy nagyon durva kis forduló lesz! Az üldöző szerepét terrierszerű határozottsággal alakító Roma a pontjait visszakapó, s ettől csak még tovább tüzelt Cagliarihoz utazik, ráadásul De Rossi és Perrotta nélkül lesz kénytelen szembenézni a kőkemény szardíniaiakkal. A…..
Kár lenne most kénsavval esni a fiainknak és gyászjelentést adni a csapat sírja mellől, de egy két Spencer-t azért kiosztanánk, csak úgy frissítőleg. Szintén képmutatás számonkérni a kapitányon, hogy hol vannak a posztonkénti erős vetélytársak, mert ez maximum a balszellőre…..
Itt terítheti ki a Kedves Olvasó az eheti tercét, és ahogy az utóbbi időben mindig: bármit a hétvégéről, de csak hármat. (Na jó, ha valakinek pókere van, az is jöhet..)1. Ha egy bíró gyenge jellem, az majdnem olyan rossz, mintha vak lenne2. Van leglább három dolog, amit…..
Itt sem jött össze szívünk vágya, azaz a Rangersnek nem kell Münchenbe utaznia, de vesztükre egy, a Werderhez hasonlatos játszó csapatot kaptak, akik nem fogják sem szilánkosra törni, sem pedig késsel-villával elfogyasztani a labdát, mint ők. Egyébként biztosra vesszük, hogy a…..
Ha valaki számára eddig nem volt világos, hogy hatalmas problémák vannak a La Liga háza táján, az most teljes mértékben megbizonyosodhatott erről. Gyakorlatilag nincs olyan csapat, amelyik teljes mértékben elégedett lehet az idei produkciójával. (reklamálóknak: Zenit…..
Szólásra emelkedett a szülinapi torta fölött Moratti a napokban, hogyaszongya Mancini csak Herrerához mérhető az Inter edzőinek sorában (pedig választék van ugyebár bőven), akkora zsugás. Nos, ha Mancio arra gondolt, hogy ez a Bl itten már úgyis lefőtt és már csak túl kell lenni…..
1. A hazájuk bajnokságát vezető csapatok nem brillíroztak a fordulóban, akik pedig akkora előnyre tettek szert, hogy szinte bajnoknak tekinthetők, azok meg nemhogy nem brillíroztak, de ki is kaptak. 2. A gólt sem szerző csapatok bajnoki termése emígyen fest: Inter: 23 meccs, 48 gól,…..
1. A spanyol bajnokság még tartogathat meglepetéseket, kár, hogy a tavalyi évhez hasonlóan nem feltétlenül két remek, egységes, taktikus csapat versenyfutására gondolunk, hanem arra, hogy a kevésbé gyenge győz majd a végén. 2. Groteszk módon a Juventus elleni Roma-vereségnek…..