Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lurkógyerek

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múlt héten magyar gitárzenét között válogattunk, most viszont elektronikusra váltunk dalmegosztásban, és gyakorlott svédasztalos zabagép módjára igyekeztünk a hazai színtér minden szegletéből kotorászni, szóval aki egy háromórás ambient DJ-szett ívét akarja a tovább…..
Legalább két hiperaktív gyerek jut majdnem minden hazai általános iskolai osztályra, a pedagógiai intézetek tapasztalatai alapján ugyanis nagyjából minden tizedik iskoláskorúnál megmutatkoznak a hiperaktivitás tünetei. A problémát tovább súlyosbítja, hogy a hazai pedagógus…..
lurkógyerek 2013.09.25 20:17:45
@Don Tejbegríz a féllábú matrac:
Miért, te voltál már ilyenen? Tapasztaltad? Vagy csak úgy gondolod? Ha azt gondolod, hogy a tanítók csak erre tanítgatják a gyerekeket heteken keresztül, rosszul sejted. Persze, felkészülnek rá. De egy " idegbeteg " tanító nem tud varázslatos órát rittyenteni. Értelmes ember látja is, ha ilyet próbál. Azt lehet látni, hogy a gyerekek a szokott rutint hozzák, vagy izgulva összezavarodnak. Mellesleg a hiperaktivitást sokszor ráfogják az iskolára nem jól felkészített, türelmetlen, izgága gyerekre. Még sokéves tapasztalattal sem mindig egyértelmű. Egy tipikusnak látszó esetet beszéltem meg a pszichológussal, és megegyeztünk végül abban, hogy csak szorongásos tünetek miatt olyan szegény.