Regisztráció Blogot indítok
Adatok
histrionic

1 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Barackoskert Adele élete 2014.06.26 14:33:16
    Az Adele élete című díj tavaly díjat nyert Cannesban, francia, művészfilm, elgondolkodtató témával. Ezen tényezők egyike is felkeltette volna az érdeklődésemet, hát még így "falkában". Az első fél órában végig az járt a fejemben, hogy igen, ezért szeretem én a…..
A lassan egy kisebb falu népességével vetekedő álomhajón kezdjük a mai napot, ahol Shrek fatális hibát vétett: 3 személynek adott ki egy 2 személyes szobát, pedig a katamaránon nincs is 3 személyes szoba! Micsoda dráma! Ha ez nem lenne elég, még a híres Misi is beállított.…..
histrionic 2014.03.26 14:43:18
@Zirowe: Kareszfatert esetleg?
Ritka szánalmasan nyitunk, ahogy a lakók, élünk Cincu és Shrekkel, titokban etetik a kalóriaszegény életmódot folytató Dzsót, Cincu meg ezalatt végig úgy viselkedik, mint aki a kutyájával hülyülne. Azért a konspirálás alatt marad annyi erejük, hogy Lallert is beoltsák párszor,…..
Ezt is megéltük, olyan „népszerű” lett a sorozat, hogy már 3 reklámblokk szeli át a napi részeket, jee.. Redzsi kinevezte magát Dzsó nevelőtisztjének, próbál neki találni egy új műhelyet, mivel tisztában van azzal, hogy ez a tulok nem alkalmas beosztotti pozíció…..
Záróra a szimbolban, de Gaben még mindig Morocco Mole-nak képzeli magát, ezért a budiban hallgatózik Ádám után, mert tuti seftel ürítés helyett. Közben a fiatalok is korán keltek, viszik vissza az üres üvegeket a boltba abban reménykedve, hogy majd ebből meggazdagszanak,…..
histrionic 2014.02.02 19:25:37
@karev: Nekem valahogy Marci már groteszk. A fent említett hozzászólásán kívül a legutóbbi "vicces" (vagy úgy mondom szánalmasan vicces) megnyilvánulása a pénteki részben volt, mikoris Anikó táskájával mutatta Anikónak melyik út megyen Budára (vagyis kitessékelte barinőjét az üzletből).
A bővített hetet egy csoportos reggeli Cincogi kiutálással kezdjük, mert hogy ezt az egész Gaben históriát senki sem díjazza, Laller le is kurv-sípolja, ami nem igazán van a lányka ínyére, jó hír viszont, hogy a képtelen szöszi gázszerelő végre megcsinálta a rezsót, lehet…..
A hétfő reggeli élményeket egy búskomor Lallerral kezdjük, akinek szörnyű álma volt éjjel, amiben egy arc nélküli ember kést tartott a torkához és mondta, hogy most meglakol a sok hülyeségért. Lófej rögtön kezdi adni a tesco gazdaságos tanácsokat, miszerint a tudatalattija…..
Hétfő reggel Laller képtelen megérteni, hogy miért nem tudnak örülni a lakótársai annak, hogy exportálja a tehetségét Ibizára, az éltetése helyett inkább Redzsit sajnálják csoportosan, mert el fogja adni a redzsizót. Laller felkészült a nagy útra, viszi a hácienda…..
Előre szolok, hogy ez a hét nagyon unalmas volt. A hétfői napot a katamaránon egy zavarodottan kóválygó Karvaly kezdi, aki nem érti, hogy miért mozog a talpa alatt a ladik. Kócos oldja meg a mozgás dilemmáját: isteni ihlettől vezérelve arrébb vontatja a hajót, mert biztos a szar…..
histrionic 2013.11.13 15:36:16
histrionic 2013.11.13 15:59:04
@Zirowe: Ja értem. Mondjuk szerintem kifejezetten szép vágású szeme van, de aztán ez minden jó, amit elmondhatok róla :D
Lássuk milyen hetünk volt, a főbb eseményeket összeszedve időrendi sorrendben.  A háciendán nagy készülődéssel kezdik a hetet, végre új lakót fognak választani gebe Rita helyére és megelégelve azt, hogy szotyi Fecónak nincs pénze, bár ez utóbbi érthetetlen, hiszen…..
Első hogyvoltom, kéretik kesztyűs kézzel bánni. A rész máris Anikó merengő fejével kezd, amint éppen egy nagy tál görögdinnye felett filozofál. Szerintem csak próbálja számon tartani a lenyelt magokat, közben azon elmélkedik, hogy tegnap miért akarta a Marcselló gyerek őt…..
Izomból rágyúrva a múltkor sérelmezett lagymatag fos hogyvoltra, most keményen belerántok a tutiba és megmutatom. (Amúgy nem kimondottan a műsorral van bajom, hanem azzal, hogy minek van ennyi tehetségkutató, amikor érdemben egyik sem különbözik a másiktól. Na meg az, hogy…..