Regisztráció Blogot indítok
Adatok
god_hates_us_ALL (törölt)

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! „A győzelmet akarni nem elég, tudni kell azt is hol keressük. A győzelem pedig illékony, tudja hogy rejtőzzön el.” (HAKALA)..
god_hates_us_ALL (törölt) 2013.10.12 14:05:17
@Adamo Coulibaly 2168as szorzó: Csak el ne szállj magadtól...legalább ne hitegetnéd a embereket a kamu információiddal...mert én már nagyon unom. Olvasom jó ideje a hozzászólásaid, és eddig tűrtem, de mindennek van valami határa. Elég volt. Köszönjük!
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! "Nincs jó taktika!! szerencséd van nyersz!! nincs szerencséd buksz!" (Adamo Coulibaly 2168as szorzó)..
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz! „A dolgok a legritkább esetben alakulnak úgy, ahogy az ember elképzeli...” (FEDex)..
god_hates_us_ALL (törölt) 2013.09.25 10:35:55
@teniszguru: ugy gondolom a mostani Német Kupával óvatosan kell bánni, egy kisebb szelvényen elmegy a meccs, de nem értem a V-t...utolsó 4köös meccsükből mindet a Frankfurt nyerte, így erős Frankfurt győzelemre tippelnék, főleg ahogy most teljesítenek, esetleg D, de ez egyéni vélemény, ne vedd alapul!
god_hates_us_ALL (törölt) 2013.09.25 12:02:41
@feri0915:
Úgy gondolom jóval esélyesebb a Szpartak, a formák hasonlók, de ha a utóbbi meccseket összehasonlítva nézem, a Szpartak jóval közelebb áll a nyeréshez, plusz ehhez jön még az 6 közös meccsükből 6x Spartaki győzelemmel zárult. Nem mondom, hogy egyszerűen nyernek, de érzem a győzelmüket, és 2:1, 3:2re számítok.

@doyen: nem akartam én sem kupára rakni, mert tudom milyenek, de Stuttgart véleményem szerint jóval erősebb csapat, kérdés, mennyire akarják ezt az egészet...