Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tif

6 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hello mindenkinek, bemutatkozik a Copywriters Only blog. Ne számítsatok modorosságra, költői fordulatokra és majd én megmondom a tutit jellegű szövegíró bibliára. Azért írom ezt a blogot, mert egyre gyakrabban gondolok azokra a tehetséges emberekre, akik nem tudják kamatoztatni a tudásukat, mert az…..
tif 2020.02.21 10:16:34
Nehéz ma már elképzelni egy kényelmes otthont stabil hálózat nélkül. Egy modern háztartásban rengeteg szerkentyű kapcsolódik a netre, ezeket pedig valahogy ki kell tudni szolgálni. Így szinte létfontosságúvá vált, hogy a lakás minden pontján legyen megfelelő sávszélesség. Az internet sebességéről…..
Egyre elterjedtebbek és népszerűek a Kínából, olcsón megrendelhető androidos TV boxok, amelyek felveszi a versenyt a kor igényeivel, és okos TV-t varázsolhatunk az egyszerű televíziónkból, emellett komplett szórakoztató elektronikai termékként is használhatjuk. A legtöbb androidos TV box plug and…..
Nagy őrület az okos TV, de nem mindenki cseréli le rögtön az évek óta remekül működő, "buta" készülékét, csak hogy YouTube-ozhasson rajta. Ilyenkor jönnek képbe a különböző TV stick-ek és TV boxok, amik több-kevesebb sikerrel pótolják az okos funkciókat. De nem ritka az sem, hogy bőven túl is…..
tif 2017.01.21 13:58:46
  Gondolom sokaknak ismerős a látvány. Ez az állvány, illetve egyéb, más neveken futó másolatai a kínai piac legolcsóbb, de már használhatónak kinéző darabjai. Annyiszor láttuk már, hogy végül berendeltük egy kipróbálásra. De bár ne tettük volna!..
tif 2017.01.16 20:37:41
@kisf:
Akkor bizonyára azt is tudod, hogy egy fröccsöntőszerszám kb 50k€-tól kezdődik, egy darabológépnek szintén nem kicsi a bekerülési költsége, assembly sor csomagolás stb stb stb. Filléres dolgok
Szerintem nincs ember, aki ne ismerné a Xiaomi hordozható aksijait, néhány éve robbantak be kiemelkedő ár-érték arányukkal és megbízhatóságukkal. Azóta sok változat megjelent, és még ma is igen kelendő darabok. Azonban a konkurencia sem rest, ezért itt volt az ideje egy újabb…..
Képzeljük el, hogy amikor megjönnek a barátok, töltünk egy italt, leülünk a nappaliban dumálni, miközben a Lamborghini Huracan ott áll egy üvegfal mögött mindenki szeme előtt. Menő?..
Két SSD is landolt nálam, aminek kifejezetten örültem, hiszen még egyetlen kínai számítástechnikai alkatrészt sem teszteltem. Mivel ma már mindenki SSD-re telepíti az operációs rendszerét, ezért egy konfiguráció kihagyhatatlan része a memória alapú tároló. A Blitzwolf 120…..
A magyar Internetes közösség nagy átverése   Miért tapasztalunk hatalmas ár - érték különbségeket az interneten, ha saját weboldal készítésén gondolkozunk?   Egyik ismerősöm asztalosként dolgozik és számára is világossá vált, hogy az internetes megjelenéssel növelheti vállalkozásának…..
Kezdődik a karácsonyi szezon, és ahogyan ígértem is, rendeltem 2 különböző fényfüzért, hogy ellenőrizzem a minőségüket. Az egyik 4 dollár alatt volt, a másik pedig 6 valamennyibe került. Kellemes tapasztalatokkal gazdagodtam, de azért hátba vágnám a Gearbest-et most...
tif 2016.10.24 13:26:01
"Soha ne idegesíts fel egy programozót" - mondja a régi bölcsesség. Engem speciel az okmányirodai időpontfoglaló felület húzott fel, de rendesen. Miért kell két helyen keresnem, mikor egyre megy, hogy "okmányirodának" vagy "kormányablaknak" hívják azt a helyet, ahol útlevelet…..
tif 2016.10.16 06:21:31
Tihanyi Réka Nagy hir!!! 2016.10.12 16:24:49
Vasàrnap egyenesen Asztriábol pontosaban Obserladbol!!!!!!!:-)  :-)    :-)..
Tihanyi Réka Suli!!! 2016.10.12 16:24:45
A Blitzwolf újabb power bank-kel állt elő nemrég. Az első verziót számos helyen jelentősen továbbfejlesztve legyártottak egy teljesen új darabot, ami nem csak külsőben, de tudásban és funkcionalitásban is újat mutat. Ezúttal sikerült normális teszteszközöket is beszereznem, hogy minél jobban…..
Rendhagyó, versus-cikkel jelentkezem ma. Egy Xiaomi Yi FullHD akciókamerát hasonlítok össze egy 4K Elephone Explorer Pro-val, és hogy legyen egy kis látványvilág is, két timelapse videót készítettem velük, hogy meglássátok a különbségeket. Nagyon érdekes tapasztalatokat szereztem a velük mókolás…..
Rezsicsökkentés ide, vagy oda, de aki házat épít igyekszik megfelelő hőszigeteléssel csökkenteni mind a fűtési, mind a hűtési költségeit...
Meg kedveltétek már a tanárotokat?Találtatok már barátokat?Melyik a ti kedvenc tantárgyatok?   Nekem személy szerint a matematika. Nemis zavarok továb hagylak titeket tanulni.Jó tanulást Réka!!!:-)..
Nagyon jó volt a múlt hét keddi mozi.Nagyon szépen köszönöm a tanáraimnak Négele Elvira néninek és Búza Edit n éninek...
Sziasztok újra itt Réka. Tudjátok mért várom a holnapot.Mert holnap megyek moziba pontosabban Cinema City-be.Voltam már moziba nehogy  azt higgyétek azért mert nem. Hanem azért várom már a holnapot mert közösen megyünk  az osztállyal együtt egy második osztály kirándulásra. Úgy hogy nagyon várom…..
Tihanyi Réka Bemutatkozás... 2016.06.05 12:55:29
Sziasztok Tihanyi Réka vagyok 10 éves. A Móri Petőfi Sándor  Általános Iskola 4.b osztály tanulok.Nagyon szeretem a matekot ,az olvasást ,a körit és a tesit is .Ti melyik tantárgyat/tantárgyakat szeretitek??? :-) Szeretek olvasni is. Már 30 könyvet olvastam ki idén. Minden nap mondok egy kis tudni…..
tif 2016.06.05 12:56:39
Ezek a mesék nem egyszer volt, hol nem volttal kezdődnek, mert sokszor voltak, vannak, és itt, ma, Magyarországon (lehet, hogy máshol is, hozzám innen érkeznek rendszeresen hasonló beszámolók). Ezek a mesék nem mesék: megtörténtek sokszor, sokakkal, nem pont így, csak hasonlóan. (A…..
Modorosblog Vannak még emberek... 2014.03.01 13:56:07
Újabb lista, egyszerűen imádjuk őket: ilyen még úgyse volt. Nyelvésznek és Atlétásnak köszönöm szépen.   // //   Aki szerint külföldre menni egyfajta kudarc, nem pedig a globális világ csodás lehetőségeinek kihasználása Akik (férfiként) növesztik a…..
A Farkasveremben mindennap tartottak eligazítást. Ám a férfi, aki szemét, karját adta a hitleri Németországért, aznap iratok helyett bombát vitt a táskájában.  A szovjet határhoz közeli Farkasverem Hitler keleti főhadiszállása volt. Az 1944 júliusában odaérkező 37 éves…..
Hogy miért indítjuk ezt a blogot? Mert a felújításról meg az építkezésről mindenkinek van egy rémtörténete. Nem volt nagy a fürdőszobánk a hetedik kerületi bérház második emeletén, de az előző lakó ízlése miatt legalább szép sem. Egyhússzor egynegyven, rózsaszín…..