Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PiCinke

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt X-Faktor 4x05 – A tábor 2013.09.30 09:00:00
Na végre! Egy kis öröm az ürömben, hogy végre nem kell a gagyi, szar, magukat tehetségesnek képzelő, pedig aztán a hangképzéshez kurvára nem konyító embereket hallgatni, ahogy sorba égetik magukat. Ez itt már a tábor, ahol az eddig prónak tűnt amatőrök fognak természetes…..
PiCinke 2013.09.30 10:55:31
@Pörköltszaft: Miért is volt nagy kár a Krasznai kislányt tovább engedni? Mert felnőtt filmekben szerepelt? Magyarázd már el nekem légyszi, mert nem értem.
Neked Mé Nem Mindegy? "Turki" 2013.09.24 16:49:54
Egyre inkább úgy tűnik, hogy én vagyok a hülye, de legalábbis a naiv akkor amikor úgy gondolom, hogy egy vállalkozásnak - legyen az online vagy éppen egy városi kis bódé- igenis figyelnie kell arra, hogy mit üzen vagy kommunikál a vevők felé, milyen terméket kínál a vevőknek…..
-"Csókolom! Én olyan üvegeset kérek amelyiken azt írja, hogy Printesa! Nincsen?:( Óóóóó! Akkor nem kell. Csókolom!' S akkor így! Forrás: https://www.facebook.com/groups/hirdess.ro/?fref=ts ..
A most következő hirdetés egy olyan hölgytől származik aki a pózolás nagymestere! A fotóit nézegetve, rájöttem, hogy van mit tanulnom a frizurák, a divat, a fürdőszobai csempék, a fürdőszobai csempék 2 és úgy amúgy a pózolás terén... A saját magával szembeni…..
Azért ez a név, mert miután ide felkerülnek az ínyencségek, azoknak "gazdái", "alkotói" tippem szerint ezt a kérdést fogják feltenni nekem a legtöbbször. S, hogy a dolgok elé menjek, elmondom, hogy nekem "mé' nem mindegy". Nekem azért nem mindegy, mert szúrja a szemem az…..