Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kuttor Kutya

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Engerland Itt az EB-keret! 2012.05.16 14:45:00
Kihirdette Roy Hodgson az EB-keretet. Nem lenne fair földbe döngölni az új kapitányt, úgy, hogy még egy meccset sem játszott a csapat (plána azok után, hogy csak pár hete nevezték ki), de összességében sajnos több a negatívum, mint a pozitívum. Gyorselemzés a tovább után. …..
Subba Miből lesz a cserebogár 2010.06.09 13:46:00
Meg a nagy magyar slágerek: a Bikini A sötétebbik oldal című, 1991-ben megjelent albumán található Részegen ki visz majd haza című förmedvény konkrétan egy az egyben megegyezik az 1989-ben megjelent Super Mario Land zenéjével. A nótát egyébként D. Nagy Lala annó…..
Kuttor Kutya 2010.06.10 10:12:08
@Csákány: Te buta fasz, azt a számot feldolgozták, ezer éve tudja mindenki.
  Volt egy kormány, amelynek volt kedve építkezni. Volt előtte egy másik kormány, az is épííített: hét kilométer autópályát, a hétszázát! Hetet!   Nagyjából a realitás ezen színvonalán mozgó államférfi stand up comedy előadására tuszkolódtunk be…..
Kuttor Kutya 2010.02.25 16:34:23
@homoródkarácsonyfalvi: Szamuely nem jutott el Bécsig, hanem öngyilkos lett a határon.
Ami most következik, az egy igazi csoda krónikája. A fehérvári futball történelmének legfényesebb sikere, melyet - túlzás nélkül - egy egész ország szurkolt végig. Sorozatunknak az az epizódja, melynek történései a legkevésbé halványultak el negyedszázad alatt. Nem maradtak…..
Kuttor Kutya 2010.01.26 17:05:30
@Medvegyev: De Pusztai és Fazekas eltűnése után is pl. a nagyságrendekkel tehetségtelenebb Bodonyi sokkal több lehetőséget kapott, mint Májer. És még sok ilyen példa volt sajnos.
Utazás a tojáslabdák földjére: Bill Clinton és Diana Ross; ha kell–ha nem összeomló kapuk; nevek a mezeken és három pont a győzelemért; valamint (legalább) három zseni. Azaz: minden idők talán legjobb világbajnoksága (minden idők szinte biztosan legrosszabb döntőjével).…..
Csapatépítés a VB után. Kiöregedett egy generáció, velük tovább nem lehet. Jön az UEFA Kupagyőztes, a Real Madrid, a St. Étienne és a Standard Liege. A Rába ereje teljében tér vissza az európai kupákba. Közben itthon alaposan megváltoztak a hazai…..
 BevezetőMagyar focitörténeti sorozatba kezd az orulunkvincent.blog.hu! A széria nem törekszik teljességre és nem nyúlik majd vissza a legendákkal övezett régmúltra. Nem kap helyet benne Orth, a Fogl-gát, Bozsik, Puskás vagy Hidegkuti. Nem olvashattok Albertről, Göröcsről…..
A Zugügyvéd teljesen elképedt egy ma – másodszorra meghozott – elsőfokú ítéleten, aminek nyilvánvaló célja az újságíró megleckéztetése volt. Az esetet egyelőre név nélkül tesszük közzé, mivel az ügy nincs lezárva.  Egy vélemény cikkben a vádlott azt…..
  Magyarország eddig legméltatlanabbul mellőzött zenekara, a Népi Papa és a Haverok lép fel ma este 22.30-kor a Trafóban. Bár az együttes már öt éve ad telt házas koncerteket országszerte, a média és hatalmi körök - elsősorban a szemét Gyurcsány - eddig sikeresen…..
Kuttor Kutya 2009.05.29 12:36:21
Kuttor Kutya 2009.05.29 15:02:21
@elGabor: Na, a Gyurcsány katonái is itt vannak!
 Kongresszuson jártunk, ahol megállapítottuk, hogy Gyurcsány beleugrott a levesbe és el is tűnt, Lendvai arcéle thatcheresedik és az ország szekerén ül, miközben az a szakadék felé rohan. Bajnai bizakodik, Veress meg kéreti magát, Horváth Csaba szerint egy jobboldali…..
Kuttor Kutya 2009.04.06 19:51:15
Most komolyan: hogy lenne már olyan rohadt nagy válság, ha egyszer egy sörre nem tudok beülni péntek este, mert dugig van minden kocsma?Ha akkora válság lenne, azt hiszem az első, amit visszafognék az értelmetlen pénzkidobás lenne. Például a szórakozás. Biztos összejönnék akkor…..
Kuttor Kutya 2009.03.28 14:16:24
A Joób Sanyi blognak sikerült elérnie a szombaton könyöktörést szenvedett Joób Sanyit. "Fájdalmaim vannak, de viselem" – mondta a vasárnapi ebéd közben. Még szokja az új helyzetet, nem tudja vágni a húst, és a zokni felvétele is egy kihívás. "Most jövök rá…..
Kuttor Kutya 2009.03.15 13:06:18
Gyorsan az elején be kell vallanom, hogy nem láttam a tegnap esti meccset, ami persze egyáltalán nem akadályoz meg abban, hogy bizonyos következtetéseket vonjak le Fabio Capello angol válogatottjának párizsi fellépéséről. Sőt, talán jobb is így, mivel bőven elegendő volt a meccs…..
Kuttor Kutya 2008.03.27 19:11:33
Egyéni, perverz szórakozásként szerdán ismét Bolgár György műsorát hallgattam az autóban.  György Péterrel beszélgetett - szerintem egy hülyeségről, miszerint az Index egyik cikke szélsőjobboldali. Mármint ezt állította György Péter ( Szerinte azért szélsőjobb oldali…..