Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aveee

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szokásos: váratlanul beállít a baráti társaság, szokás szerint éhesen, vagy átugrik a kollégiumból az öcsém, aki mindig éhes, vagy véletlenül én magam vagyok éhes és ennék egy tésztát. Divat manapság különféle listákat felállítani, hogy az öt legszebb, a tíz…..
Sziasztok! :) Először is szeretnék mindenkinek 8500 km-ről nagyon BOLDOG KARÁCSONYT kívánni! :) Másodszor pedig írnék pár sort arról, ahogyan a karácsonyt Sanghajban ünneplik, ünneplem. Az igazság az, hogy a kínaiak nem ünneplik a karácsonyt, de ismét csak azt tapasztaltam,…..
Aveee 2013.12.26 11:49:02
Shanghai feeling Biznisz Sanghajban 2013.10.14 17:46:38
匈牙利人 好! - Sziasztok magyarok! :) Kiejtése: xiongyaliren hao, magyarosan: szongjálizsön háó Tudom, hibás vagyok, mert kihagytam egy hetet. Nem azért, mert lusta voltam, ellenkezőleg, túl sok volt a tennivalóm. ;) Miért is? Mert megkaptuk a kínai államtól a szokásos egy hét…..
Sziasztok! :) Rendületlenül folytatom blogom írását, hogy megoszthassam Veletek az élményeimet. Ebben a bejegyzésemben már a magyar diákok által kevésbé kedvelt OKTATÁSról lesz szó. Ugyanúgy, mint a magyar felsőoktatásban, itt is részt kellett venni az úgy nevezett…..