Regisztráció Blogot indítok
Adatok
robág

12 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy kis emlékeztető után azt láthatjuk, ahogy a melák sofőr, Roar illetve a kissé eltévedt black metalos ürge, Viggo autóznak a sötét norvég vidéken. Lehet épp most mennek hazafelé ebéd után. Az út szélén belebotlanak egy félig az árokba borult kamionba. Miközben Viggo…..
A kezdőjelenet egy temetés, mindenki nagyon szomorú és elegáns. Úgy tűnik valami maffiafőnök hallhatott meg, azon tanakodnak, hogy nélküle már semmi sem lesz a régi (ja, képzelem hogy szomorkodnak a védelmi pénzt fizető kocsmárosok…). Frankie Tagliano, a főszereplő, illetve…..
Az utolsó rész előtt ott hagytuk abba, hogy Anyu levetette magát a mélybe. Sajnos nem volt alatta trambulin, vagy ilyesmi, legalábbis abból ítélve, hogy eszméletlenül szállítják kórházba. Szegény Gerard szóhoz sem jut…kemény időszakon van túl amúgy is, erre még ez is.…..
A műtőfolyosón folytatjuk, Széparcú rezignáltan üldögél, megjelenik Baba is, kócos hajjal bevallja, hogy ő küldte a másvilágra Csínót (ezek szerint megmurdelt). Babában még maradt valamennyi becsület/teljesen elment az esze, azon nyomban, ott helyben feladja magát a zsaruknak.…..
Szegény Gerard szomorkásan elmélkedik az elmúlt időszak eseményein, főként a kisfián, Lükén. Úgy tűnik kissé leszerepelt, mint apa. Ezek után hirtelen a gettóban leszünk, ahol Csínó ragasztja fel éppen apósa, Gerard plakátját egy méretes falra (ekkora archoz kell a hely). Van…..
hogyvolt Marseille 1x05 - Párharc 2016.09.09 13:00:00
Kezdésként Kósza kezel le néhány fontosnak tűnő (talán politikusok?) muksóval, majd bedobja magát a Babaarcú által vezetett lopott merdzsóba. Élni tudni kell. Közben pedig az akasztásos halál és a merevedés kapcsolatáról elmélkedik. A főcím után a bebukott pénztárost…..
hogyvolt Marseille 1x04 - Agymosás 2016.08.26 13:00:00
Azt láthatjuk az elején, hogy a párizsi politikusnő a botrányt követően megérkezik városunkba. Minden újság tele a pikáns részletekkel, a vérszívó riporterek rögtön letámadják az utcán. Azzal védekezik, hogy ami történt, megtörtént. Úgy tűnik Párizsban nem szoktak…..
hogyvolt Marseille 1x03 - Krokodil 2016.08.11 12:11:02
Gerard hazaérkezik egy kisebb kastélyba. Gondolom már csörögtek neki, hogy kiderült a turpisság, mert meg sem lepődik a szanaszét szórt dolgokon. Jókedvű óvodásként, uzsonnástáskáját lóbálva érkezik meg a két síró nő mögé. Finoman letolják, mert nem árulta el magától a rossz hírt…most magyarázhatja…..
Temetéssel kezdünk, közben Gerard elmélkedik, hogy hol ejtette el vajon a gyeplőt a történtekkel kapcsolatosan. A hivatalos álláspont szerint baleset történt a képviselőnővel, de látszik, hogy ebben senki sem hisz igazán. A kis vicces befektető manus dacosan közli, hogy márpedig…..
hogyvolt Marseille 1x01 - 20 év 2016.06.07 09:00:00
Marseille. Nyitásként sejtelmesen forgunk körbe egy tengerkékre festett folyosón, szinte szédülésig. Az egyik helyiségbe betérve elénk tárul egy hatalmas termetű ember, maga Gerard, aki mintha kokót szippantana - jó kis kezdet. Elővigyázatosan megtörli az orrát-száját, nehogy…..
Tegnap kicsit kiütöttem magam, azért nem írtam. Na nem úgy... Tegnap tartottuk a kolis biciklitúránkat Mórahalomra.Nincs messze, oda-vissza 50 km. Viszont a fürdőben eléggé lefárasztottuk magunkat, főleg úgy, hogy én már eleve fáradtan mentem oda.Baromi jó volt a társaság, nagyon jól éreztük…..
robág mondja nem tehetek róla... 2009.02.12 18:15:00
robág 2009.02.13 22:21:46
@*KryszSzerelme*Eszty: én is cak úgy mertem elővenni a tárcámat, hogy egy tekintélyes lépéssel távolabb mentem tőle...
robág mondja mai bölcselet 2008.09.09 21:27:14
 Két emberfajta van, akit nehéz meggyőzni, arról, hogy nincs igaza.Az egyik, a buta, aki, bár nem érti a problémát, de kitart az igaza mellett. Ez elég idegesítő. Hiszen mondhatsz bármit, nem fog kompromisszumot kötni. Látod a szemében, hogy igazából lövése sincs, miért mond…..
robág mondja első... 2012.01.19 21:08:00
robág 2008.04.21 17:13:17