Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ICsaba

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már a YANonymous is egy érdekes alkalmazás, de a fejlesztését még érdekesebbé tesszük azzal, hogy az alkalmazással együtt készítjük az azt bemutató tudományos publikációt is, amelyben nyilván bármely fejlesztő lehet társszerző, ha dolgozik a kéziraton is (picit több…..
ICsaba 2013.12.14 17:03:32
@B.Norbi93:

csaba@csaba-Lenovo-G580 ~ $ git clone ssh://icsaba@git.code.sf.net/p/yanonymous/code yanonymous-code2
Cloning into 'yanonymous-code2'...
Password:
Password:
Password:
icsaba@git.code.sf.net's password:
Permission denied, please try again.
icsaba@git.code.sf.net's password:
JUnit tesztelünk és átszövő vonatkozásoka szövünk az első védésbe. Ha az elmúlt laborokon a védésed keretében az eredetileg C++-ból átírt humán genomos első védést áttetted Maven projektbe, akkor ma azzal kezdheted a munkát Ha nem, akkor kérd el attól a Maven…..
"MORPHEUS: This is the Construct. It is our loading program.  We can load anything from clothes, to weapons, to training simulations. Anything we need."http://www.imsdb.com/scripts/Matrix,-The.html YANonymous = YANA (You Are Not Alone)  + Anonymous = You Are Not Anonymous Az app…..
"Valakinek holnap le kell győzni a sötétséget Mondd, te kit választanál? Valakinek holnap át kell írni a régi meséket Ó, mondd, te kit választanál? Valakinek holnap meg kell váltani ezt a világot Mondd, te kit választanál?" István a király Az első laborfeladat (szept. 23): a…..