Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SzabEE

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai történetünkben egy bugyi nélküli cigánykerekezésről is szó lesz, de ami igazán érdekes, az a szemnek láthatatlan. Szexistennő, Dvorák a neved! Megjegyzem, soha nem lett még ilyen gyorsan kedvencem egy zenész sem. Sziaszok Szakítósok, Az utolsó történetemet küldöm-…..
Mindenféle felvezetés nélkül olvassátok, good morning sunshine.Ritkán fér össze a vonzó külső és az erény (Iuvenalis) Délutáni alvásból felkelve a fürdőben kezdtem sminkelni. Szokatlanul szépnek, szebbnek kellett lennem; biztonságérzetet ad. Cipő, kabát, parfüm, utolsó…..
Ezt a levelet érdemes többször elolvasni, mert egyszerűen hihetetlen. A balatoni nyárban a szerencsétlen mindenes kiscsajt nem elég, hogy megdugják, de még. És ráadásul levélírónk egy borzalmasan pökhendi pöcs. Nem humoros, inkább szomorú és idegesítő történettel van dolgunk.…..
Szép összefoglalás a női lélek összetettségéről: "ha felhős volt az ég, hogy nem lehet barnulni, ha sütött a nap, akkor égetett" - hát így vigyetek bárkit is nyaralni Tahitire.  Sziasztok! Okulásul szeretném ezt közzétenni. Férfiak, vigyázzatok! --- 2007…..
A Zöld Pardon az a hely, ahol szerelmek szövődnek a nyári éjszakában, miközben vad, erotikus táncban hömpölyög a tömeg valamelyik tíz évvel ezelőtti alternatív slágerre. Itt mindig veszélyes ismerkedni, mivel vagy egy 16 évesbe ütközik az ember fia vagy úgy jár, mint a…..
Nincs szomorúbb annál, ha valaki nem mondja meg párjának, hogy mi a fasz van. Jelen esetben egy másik fasz volt, ami egy vizsgaidőszak miatt nem lett elmesélve. Ismerjük mi is a viszgaidőszakok vadromantikus könyvtárazásait, de ez nem indok. Az elhagyott fiút maximálisan megértem, én…..