Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Area51

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A lista első feléhez kattints IDE. - Mi a fene ez? - A fénybunkó. Ez a fegyverünk. - Működik? - Hát ööö... >BAMF< - Nem rossz. Sylwester Stallone és A pusztító...
A bizarrnál szalonképesebb szót nem sikerült találnom nekem sem a Népesedési Kerekasztal nyugdíjra vonatkozó akciótervére, amelynek nyilvánosságra hozatala idején már feltettem magamban a kérdést: vajon mennyi idő telik el addig, amíg a kormány ráharap, érdekesnek és…..
Döbbenetes vallomást tett Pamela Anderson a Cannes-i Filmfesztiválon.  Alapítványa, a The Pamela Anderson Foundation sajtótájékoztatóján számolt be gyermekkoráról.   „Nem volt könnyű gyerekkorom. Annak ellenére, hogy szerető szülők neveltek fel, szörnyű dolgokat éltem…..
Area51 2014.05.19 22:36:40
Legkedvesebb Orosz Medvénk éppen bemutatót tart a világnak és nekünk, mennyire veszi komolyan: 1: a nemzetközi szerződéseit, 2: olyan faszságokat, mint államok szuverenitása meg hasonlók. Kárpátalján már mozgósítanak, keleti végeken lakó barátok szerint elindult a menekültek…..
Passport Ukrán rezsicsökkentő 2014.02.14 23:22:15
Küldök most egy kis energiát – néz bele a szakállas a szemembe, mély áhítattal, majd félig lehunyja a szemét a nagy erőlködésben, ez tisztán látszik a fél szoba falát elfoglaló hiperhd felbontású és megafogyasztású tévén. Nézem, nézem én a villanyórát, de csak nem lassul. Na, ezt is bebuktam, valami…..
​ Borzalmas, viszont nagyon rasszista szóviccet posztolt karácsonykor a Szegedi Tudományegyetem Természettudományi és Informatikai Kar Hallgatói Önkormányzatának elnöke. Hét másik HÖK-ös vezető pedig lájkolta. Update: Juhász Tamás nem érzi gáznak a posztot, a kari vezetés…..
Area51 2014.01.02 11:19:24
Nagy baj van, emberek. Olvasom, hogy a 2010 és 2013 között végrehajtott szja-reform összességében évi 444 milliárd forinttal csökkentette a magyar állam bevételeit, az adócsökkentés 74 százaléka a két legmagasabb jövedelmi tizedhez tartozó gyermektelen állampolgárok nettó…..
Az előző poszt folytatása. Újabb jelöltoldali felvetések a toborzói telefonhívásokról. Az olvasói levél tovább taglalja a toborzói viselkedéstípusokat: 3. A fogalmatlanAz egyik legszórakoztatóbb, aki juniort keres legalább két-három év tapasztalattal. Ember, tudod Te, ki…..
Area51 2013.10.13 18:34:38
1. A gladiátorküzdelmek gyökerei egészen az etruszk időkig, i. e. 800-ig nyúlnak vissza. Az első dokumentált gladiátorviadalra i. e. 264-ben került sor Rómában, ahol egy római előkelő temetési szertartása keretében, három pár fegyveres vívott élet-halál harcot.2. A…..
JobAngel Hobbik az önéletrajzban 2013.09.23 17:00:00
Amikor azt írom, hogy a hobbijait írja bele mindenki az önéletrajzba, akkor sokan visszakérdeznek: ez miért jó? Hát nem a magánélet része? Egyáltalán mi köze hozzá a HR-nek? De igen, a magánélet része, és nem muszáj megosztani a HR-esekkel, ha nem szeretnéd. Na de miért is ne…..
Area51 2013.09.24 15:12:22
@jobangel: Lehet legális forrásból, illetve lehetek műkedvelő is :)
  Justin 268 kg volt, Lauren pedig 154 kg. Justin ( 27) és Lauren (26) 2012 februárjában még hatalmas túlsúllyal küzködtek, ahogyan azt a fenti  kép is bizonyítja. Nem csoda, hogy úgy döntöttek, “kicsit” diétáznak, hogy ne álljon meg a szívük…..
Area51 2013.09.23 11:03:13
@Guszty: A bőr visszahúzódik, mindig a testet fedi le. Persze lehet ráncos. A kötőszövetek és fennmaradó testzsír jelenthetnek problémát (a bizonyos "lógás"). Az, hogy teljesen, "szinte tökéletesen", visszaáll-e egy normál állapot az függ egy rakás dologtól: kor, mennyi ideig volt kövér, mennyire, bőrállag, kötőszövetek tágultsága, dohányzás, C-vitamin ellátottság, genetika stb.

Kellően alacsony testzsír százalékra csökkentve majd izommal kitöltve meglepő eredményeket lehet elérni a testtel. Nem kell brutális gyúrásra gondolni.