Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rbaggio

0 bejegyzést írt és 64 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A most következő Top 10-es lista természetesen szubjektív és vitatható, jóllehet ad egy kis támpontot arra nézve, mikor szeressünk – utólag – egy gólt: ha szép, vagy ha fontos (értsd: emlékezetes meccshez fűződik). Nagy sóvárgásunkban a régi sikerek után persze,…..
Negyediknek lenni a legszarabb az egész világon, ezért egy kicsit sajnáljuk Costa Ricát, de erre a bronzérem ünneplése közben nem sok energiánk marad majd előreláthatóan. Gondolni sem szeretnénk rá, hogy elveszítjük a bronzmeccset. Esélytelenként (de legalábbis nem esélyesként)…..
Az idősebb generáció a régi játékosokra esküszik, a fiatalabbak számára pedig csak a maiak léteznek - pedig a labdarúgás történetében régi dolog, hogy nehezen összemérhetőek a teljesítmények. Ezért kerestünk olyan mutatót, ami objektív és időtálló. A statisztikákat…..
Még ma is kristálytiszta emlék, amikor a belgák elleni iksz után - péntek délben - percenként frissítettük a teletextet, hogy megtudjuk, kik lesznek a Fradi ellenfelei. Nincsen nekünk vágyunk semmi, csakhogy ezt most is megtehessük. Igaz, már csütörtökön és tv vagy monitor előtt.…..
rbaggio 2009.08.25 22:03:13
@pancho_sanza: De pancho. most ezt mé' kellett. legalább várd meg a másnapot.
Tavaly Kolozsvárra is elmentek a sztárok és Bate Boriszovba is.
rbaggio 2009.08.25 22:06:45
Ha köcsög futballisták kellenek, az ember automatikusan Olaszország felé fordul, de idén csalódást kell okoznunk: Materazzi padozik, Ibrahimovic jámborabb volt, mint egy büfiző újszülött, Nedved meg már nem ért utol senkit, hogy széjjelrúghassa. Az ígéretes importáruk között…..
Ahogy a trágya igazolások listáját az Inter, a legszarabb_meccseken_szerzett_legtöbb_pont összevetést a Juventus, a Legtöbb Ősz Halánték a Kezdőben-versenyt pedig a Milan vezeti, úgy kirobbanthatatlan a szezon legjobb meccseit játszó csapatok élmezőnyéből az AS Roma. Tottiék…..
Rorschach forever, keressük popp, ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, Isarsturm (2#), ZenZo, vár a tévé, itáliainagysándor és pattopo méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott képről. Se többet, se…..
rbaggio 2009.04.10 16:00:45
rbaggio 2009.04.10 22:27:11
Elnyűhetetlenül büntetünk Rorschachilag, keressük popp, ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, Isarsturm (2#), ZenZo, vár a tévé és itáliainagysándor méltó követőit. Legatyásítva, a Rorschach-teszt lényege, hogy az ember kapásból rávágja, mi jut eszébe egy adott…..
rbaggio 2009.03.19 23:20:02
Tegnap az Olympique és a  - Milant már korábban alázó - Werder is bemasírozott a nyolc közé a második számú európai kupában. Ma este további hat csapat teheti ezt meg. Az ukrán házimeccs lassan véget ér, a Huszti nélküli Zenit már csak egy gólra van és a Sahtar is…..
Ma kiesik egy esélyes, ez már egészen biztos. Meglepetés lenne, ha a tegnapi gólzáporhoz akár csak hasonló termést hozna a BL-nyolcaddöntők második játéknapja, bár ezúttal is lehet bízni a surranópályán érkező Porto-Atléti kettősben, és a Barcelona is kitömheti az első…..
Természetesen leginkább a Derby della Madonnina felé kalandoznak gondolataink, pedig a 24. fordulóban sok, külön-külön is igen nagy jelentőségű kérdésre kapunk majd választ – amellett, persze, hogy végleg eldől: a Milan nem lesz bajnok. A Genoa és a Fiorentina az utolsó…..
Könnyfátyolos szemmel, de atyai büszkeséggel integetjük el Huszti Szabolcsot – a fiunk egyetemista lett. Huszti körül hónapok óta nagy volt a bizonytalanság, kinőtte a Hannovert, már tavaly is volt rá esély, hogy továbbálljon. Azt hittük, a Hamburg és a Celtic…..
Miközben a normális emberek azon tanakodnak, hogy színesbőrű lesz-e az Egyesült Államok 44. elnöke, a futballszurkoló nem ér rá ilyesmire, hiszen Európában BL-fordulót rendeztek. Hármas gólátlaggal nem is panaszkodhatunk, és igazán jó meccseket is lehetett csorgatni ezen a keddi…..
rbaggio 2008.11.05 21:03:31
Ide tessenek ontani az okosságokat a meccsek alatt. Annyival már most hozzájárulnánk az este teljességéhez, hogy jelentjük, a poszt kilövésekor éppen 2-1-re vezet a Real Zenitben. Netre magyar, itt a teljes kínálat.  ..
Az Inter és a Juve hasít az élen a Serie A harmadik játéknapját követően, miután Mourinhóék a jól startoló Torinót verték meg látszatra könnyedén, a Juventus pedig szardíniáról távozott az idén úgy látszik szokásosnak mondható 1-0-al a zsákban. Pompás feltámadást…..
Emlékeztetőül: Kedves Olvasóink, ez bizony a Ti rovatotok! Három dologra vagyunk kíváncsiak, amelyre az aktuális BL forduló meccseit bámulva (már aki) jöttetek vagy egyenesen döbbentetek rá, netán kiszámoltátok vagy megfigyeltétek, vagy egyéb legális módon tettetek szellemi…..
Hi-bát-lan első fordulón vagyunk túl – mondatná velünk Lazio-szurkoló énünk, ha lenne nekünk olyan. Így sincs azonban okunk panaszra, hiszen a nagycsapatok remek meccsekkel bizonyították be, hogy többé-kevésbé igaza volt a közvéleménynek velük kapcsolatban: az Interből…..
Az Eb után, de jóval az olimpia és a bajnokságok kezdete előtt természetesen az átigazolások kerülnek fókuszba, és más dolgunk nem lévén, mi is a húspiac felé fordítjuk figyelmünket egy poszt erejéig. Annál is inkább, mert igen nagy mozgolódás van, amin nincs is mit…..
Tavaly is így kezdtük, most is muszáj ezzel nyitnunk: szezonválogatottat csinálni genya egy feladat. Jön majd megint, hogy ezmegméé, meg hogy ezabalfasz???, pedig hát lássuk be, ennél szubjektívebb feladat ritkán adódik az egyszeri fociblogger életében. Sokan lesznek, akik a…..
Tegnap este kiderült, hogy szerdán nagyon nehéz lesz németnek lenni Németországban. Ma pedig már arról döntenek, hogy melyik csapat kapja meg a lehetőséget, hogy – esetlegesen - latinmentes döntőt láthasson a bécsi publikum. A csoportküzdelmek alatt mutatott játék alapján a…..
Fogadni mernénk, ezt a párosítást a németek nem egészen így képzelték, sokkal inkább a horvátok által lefárasztott luzitán válogatottal és egy Csorluka-Srna páros által puhára főzött CéRonival kívántak mérkőzni – az elődöntőben. A Nationalelf nagyjából azt hozza,…..