Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tesztfoto - lélekharang

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Látó-kör Mégegyszer sikk 2007.12.25 20:02:35
Egy másik, hozzám talán közelebb álló próbálkozás erről a témáról.Nórának amúgy igaza van, elég nehéz ezt a kissé fantáziátlan üveget valami "parfümös" képbe belefoglalni, de nekem megtetszett az a belső kis ív, amely a szigorú téglalapon belül húzódik, és…..
Látó-kör Egy kiállítás képei 2007.12.22 19:00:00
Azok számára, akik nem tudtak eljönni december 18-án Kecskemétre, a kiállításunk megnyitójára, no meg azok számára, akik ott voltak, de szívesen felidézik a látottakat, feltöltöttem a You Tube-ra a fotókból készített diaporámát. Remélem, örömet szerzek vele a számotokra.…..
Látó-kör Egyszerűen ... 2007.12.25 00:05:43
Két képet szeretnék nektek megmutatni. Az első a legújabb darabja a parfümös sorozatnak. A márkanév (chic = elegancia franciául, de magyarul is használjuk így: sikk) alapján ez a hétköznapi, kiskosztümös változat, de a fejemben már megvan egy másik verzió, amely kicsit…..
Ne feledkezzünk meg arról, hogy tegnap Tamás-nap volt. Isten éltessen Tesztfotó, ezt a képet küldöm neked, merthogy a számodra kedves modellemről készítettem. Természetesen kíváncsi vagyok, a képről, magáról mi a véleményetek...