Regisztráció Blogot indítok
Adatok
davidlejardin

0 bejegyzést írt és 67 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A sorozatrandizó Salsa golyó 2019.11.04 06:29:50
Tinderen egy elég gyors randit sikerült leszerveznem egy Szilvi nevű lánnyal. Úgy indult az egész, hogy valamelyik este jelezte a program, hogy összepárosított vele. Olyan nagyon nem hatott meg, mert fáradt voltam, gondoltam majd másnap írok neki. Erre hajnalban arra ébredtem, hogy üzenetet…..
davidlejardin 2019.11.05 22:28:44
@Daenerys Targaryen: szinte teljesen biztos vagyok benne, hogy a többségük ezt nem hazugságnak éli meg, mert az álomvilág amiben létezik, ezt teljesen lefedi. Plusz a másik dolog, hogy a modern társadalomban az átlag testalkat már bőven nem az egészségesen fittel egyenlő, hanem a pár kiló plusz már szinte kikerülhetetlen. (Igen nekem is van feleslegem, amin dolgozok hogy kevesebb legyen.) Gyakorlatilag ez azt szüli, hogy szinte mindenki aki körül veszi őket szintén extra súllyal rendelkezik, így nem tűnik fel neki, hogy ez esetleg sok is lehet, az egészségügyi következményeiről nem is beszélve.
davidlejardin 2019.11.05 23:27:36
@julius_caesar: hát leginkább sehol sem... próbálkozni kell aztán előbb utóbb csak talál az ember olyat aki miatt megéri elköteleződni. Amúgy az valóéletben való ismerkedésnek az nagy előnye, hogy a kisugárzásoddal, magabiztoságoddal lehet kompenzálni ha valaki nem adonisz. Ez online gyakorlatilag lehetetlen.
davidlejardin 2019.11.06 00:25:08
@julius_caesar: ez a hullámzás nagyon jól megfogja a lényeget! Nekem is van hogy "benne vagyok a flow-ban" akkor gyakorlatilag bármit csinálhatok, olyan energiákat sugárzok, amik érdekesek a másik félnek, jó ahangulat stb. És vannak olyan esetek amikor, ha a konyha közepén brékelek se jön össze, mert nem sikerül belehelyeznem magam ebbe a tudatállapotba. Persze az igazi az lenne, ha nem kellene ezt tudatosítanom magamban, hanem magától jönne, de ez majd a következő lépcső lesz.

Néha szoktam beszélgetni idegenekkel, de akkor sem úgymond random, hanem valami apropó azért jó ha van, nem tűnik életidegennek a dolog, hanem mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne valamiről beszélgetni.

Jelenleg a könyvesbolt a kedvencem, ott sikerült már megismernem értékesebb embereket. Lehet könyvekről és azokon keresztül sok mindenmásról is beszélgetni.
A sorozatrandizó Kényes téma 2019.10.13 21:50:02
Kényes téma következik. Egy alkalommal, az egyik társkeresőről randiztam Anitával. Még régimódiban nyomtam, kávé, mozi, majd harmadik randin hozzám mentünk. 174 magas, vékony, zöld szem, barna haj. Boltvezető volt egy ruhakereskedésben. Az első randin semmi nem történt, csak beszélgettünk, a…..
davidlejardin 2019.10.16 00:37:21
@VT 135:
Két sztori máról, vagyis az elmúlt 24 órából.
1. Kb másfél hete volt egy majdnem tinderrandim, itt a majdnemet úgy értem, hogy tinderen láttam a csajt de biztosra mentem, és ráírtam instagramon, mert azt természetesen megosztotta a bemutatkozásában. Szinte rögtön válaszolt, sok smile-val stb. de kijelentette, hogy semmi nem lehet köztünk mert kopasz vagyok és max akkor mehet ez komolyabb irányba, ha megnövesztem a hajam. Poénkodtam, hogy akkor ő neki kell kopasznak lennie akkor megpróbálhatjuk.
Végül amúgy találkoztunk még aznap este (!!). Iszogattunk nagyon jól éreztük magunkat, be is rúgtunk nagyjából és annyira jól sikerült, hogy haza is vittem, de úgy hogy a buszon hazafelé már a nadrágomban volt végig a keze teljesen magától.

Másnap elkezdett már magyarázkodni, hogy én voltam erőszakos stb és hogy valójában annyira nem is kedvel. De csak valahogy minden üzenetemre válaszolt és hogy azért ad még egy esélyt (?).

El kellett utaznom ugyhogy később kerülhetett erre sor. Tegnap este a semmiből rámír, hogy kajáljunk egyet aztán majd meglátjuk mit hoz az este (nyelvnyujtogatós smile). Találkoztunk, ettünk utána közli, hogy inkább hazamenne mert befáradt. Mondtam neki, hogy nekem mindegy végülis (itt kezdtem belefáradni a dologba vele). Mondta hogy melyik napok jók neki és hogy legközelebb aktívabb lesz de nem volt jó kedve stb.

Ma reggel írta, hogy szerinte hagyjuk mert nem érzi a szikrát....

2. Ma matcheltem egy csajjal, szép mosolya volt normálisnak tűnt összeségében.
Írtam neki hogy jó a tetkója felkeltette az érdeklődésemet. Erre azt válaszolta, hogy nem egy tv műsor hogy érdeklődést váltson ki... na mondtam magamban még egy begőzölt csaj.

Elkezdtem poénkodni amit végülis jól fogadott. Átmentünk facebook messengerre mert azt mondta utazik és olyankor inkább hangüzenetben kommunikál.
Utána az volt a baja, hogy túl határozottan beszélek és ez nem tetszik neki, nem vagyok kedves. És sok sikert kívánt.

Konklúzió: hát nem tudom ezekből a történetekből mit lehet levonni. Talán nálam tapasztaltabbak tudtok valamit reagálni. Köszi!
A sorozatrandizó Aszinkron 2019.09.02 09:11:15
Nárcisz nevű hölgyeményt egy ismerkedős oldalon találtam, és a borok volt a beszélgetésünk alapja (mint oly sokszor). 25 éves, fekete haj, kék szemek, átlagos testalkat és az egyik képen, természetesen egy nárcisz volt. Most abba nem megyek bele, hogy mennyire ironikus, hogy egy Nárcisz nevű lány,…..
davidlejardin 2019.09.15 00:32:52
@whoamiohmy:

nem szorosan kötődik a témához, de gyakorlati tanácsot szeretnék kérni, illetve véleményt.

Most lesz nagyjából egy éve, hogy rátaláltam az RP-re. Valamivel később pedig elkezdtem magam ebben a témakörben művelni.

Az utóbbi időben (8-9 hónap) már egész jó részsikereim is lettek a nőkkel, valamint az önfejlesztés terén is (3szor annyit keresek mint egy éve ilyenkor, edzeni járok, jobban odafigyelek magamra).
Egy csajnak a figyelmét már fel tudom kelteni, sokszor haza is viszem őket, vagy tinderrandik jól sülnek el stb.
Néhány csaj van azonban, akikkel esetleg szorosabbra is szeretném fűzni a dolgot, nem feltétlen párkapcsolatra gondolok itt, de egy egyéjszakásnál többre.
Itt szokott jönni a fordulat, hogy a régi Blue pill szokásaimat nem tudom levetkőzni pl. sokat írok nekik, esetleg felesleges dolgokra hívom meg őket, nem megfelelően kalibrálom a helyzetekt stb.

Az lenne a kérdésem, hogy ilyen esetekben hogyan tudnék változtatni a kimenetelen. Konkrét példa: az elmúlt 3 hétben két ilyen csaj volt akiket hazavittem, jó volt a szex, érdekesnek is tűntek, de hirtelen elvesztették az érdeklődésüket, és most már felejtős a dolog.
davidlejardin 2019.09.15 21:54:38
@whoamiohmy:
Azt túlzásnak tartom, hogy alfának tekintenének a nők, attól még messze vagyok. Azonban rájöttem, hogy a belső jellemem jobban hajlik az extrovertált, határozott tulajdonságok felé, de ezek eddig elnyomva voltak a gyerekkori dolgaim miatt.

Persze a korábban említett változások miatt valószínűleg már sok átlag pasit megelőzök, és reményeim szerint ez még tovább fog javulni.

Inkább azt érzem, hogy annyira blue pill kondicionálásom van, hogy ezekkel a dolgokkal csak rétegenként tudom lefejteni. Az egy éjszakás csajokkal nyilván csak a felsőrétegekben mozgunk, de ha esetleg egy csaj komolyabban érdekel, már lejutunk az alsóbbakhoz is, amelyek azonban még a korábbi állapotban vannak.

Bízom benne, hogy idővel majd ez is javulni fog, illetve rendelkezem anniy önkritikával és elemző szemlélettel, hogy tudok tanulni a hibáimból.
davidlejardin 2019.09.15 23:03:13
@whoamiohmy:

Igy leírva ez a két opció valójában kristálytiszta az eddigi tapasztalataim alapján is.

Valószínűleg abban kell még fejlődnöm, hogy ezt a bétásítási folyamatot ne engedjem vagy ne adjak rá lehetőséget.

Esetleg azt a cikket ha tudod belinkeled? Következő házifeladatom magamnak, hogy tudatossan ne menjek el ebbe az irányba, és minden blue pill folyamatot már csírájában folytsak el.
A sorozatrandizó Ügynök a csaj 2019.05.06 07:26:51
Tinderen ismerkedtünk meg, mondjuk nem tudom, hogyan, mert normál esetben nem húztam volna jobbra őt (azaz nem kerülhettünk volna össze), mivel a profilképe nagyon homályos volt, egy másik kép volt még fent róla, egész alakos, de annyira távoli, hogy az arcából semmit sem láttam. Gondolom, őt is…..
davidlejardin 2019.05.12 14:43:39
@Captain Admin: pontosan így történt, ahogy mondod.

Még visszatérve az előző kommentedhez, nagyjából meg is tudom fogalmazni, miért gyakorolt rám olyan nagy
davidlejardin 2019.05.12 14:46:38
@davidlejardin: nagy hatást. Amióta ismerkedem a red pillel, és sok mindenre rájöttem a korabbi életemből, miket ronthattam el magasabbra került az inger küszöb a nőkkel szemben is. Egészen addig amig nem ugorják át, szinte csak biodiszletnek érzem őket barmennyire is negatívan hat ez, meg talán kissé túlzó is. Ugyanakkor ez a csaj a maga szexuális kisugárzásával, meg az ultra erős frame-jével at tudott lépni a lécen, így hatással lenni rám.
davidlejardin 2019.07.23 00:03:32
@M87: " Valószínűleg annyira tetszett, hogy feladtad az elveidet." gyakorlatilag ezzel az egy mondattal összefoglaltad, ami történt.

Amúgy azóta már semmi nincs, összejött egy nála 10+ évvel idősebb faszival, aki a tudomásom szerint béta, de az egzisztencája ezt nagyon is ellensúlyozza. Én teljesen behódoltam, gyakorlatilag nulla maszkulin energiát mutattam felé. Egyszerű ez mint az egyszeregy. De amúgy nem haragszom rá, tudom hogy az én hozzállásom következménye ez.
Next.
A sorozatrandizó PUA 2019.06.03 10:05:27
Ez az a poszt, ami nem lesz népszerű az olvasók körében, főleg egy bizonyos réteg számára. Aki nem tudja, mi az a PUA (Pickup Artist), az keressen rá. Amióta létezik ez a blog, írták sokan, hogy PUA módszereket használok. Valójában azt sem tudtam, hogy ilyesmi létezik, a saját hibáimból tanultam…..
davidlejardin 2019.06.07 19:18:57
@Captain Admin:
Jelenleg az önfejlesztés az elsődleges célom és tervem, mind külső mind belső szempontból. Nőkkel inkább tapasztalatszerzés szintjén szeretnék foglalkozni. Tavaly az év második felében nyeltem le a pirulát, az újévben a célom az volt hogy idén 25 nővel feküdjek le, jelenleg 13-nál tartok, szerintem jól haladok.

Jó lenne fejleszteni a szociális készségeimet, illetve határozottabbá válni. Sajnos azt nem tudom levetkőzni, hogy sokszor túlkomolykodom a dolgot és emiatt érezhetően távolodik el tőlem a csaj. Ezen kellene fejlesztenem, hogy képes legyek 'easy-going' lenni és csak a pillanatot megélni.
Az egyik ismerkedős facebook csoportba valaki beírt egy hosszabb hozzászólást, ami generált is több száz kommentet a csoport tagjaitól.  Egy kissé szánalmas kirohanás volt ez egy fiútól, akinek elege lett abból, hogy a csoport lány tagjai nem akarnak ismerkedni vele. Igazából nincs sok minden,…..
davidlejardin 2019.05.27 22:18:13
Nyilvánvaló volt, hogy fordított a poszt, de attól függetlenül elég jó esettanulmány. Még izgalmasabb lehetett volna, ha a reakciók közül is szemezgettél volna.

A delikvens egyértelműen kognitív disszonanciában szenved, van egy világlátása, amelyet igaznak és követendőnek tart, azonban nem érti miért nem működnek a dolgok. A korábban említett falnak való csapódás mozdítaná ki, vagyis úgy tűnik a kisebb döccenők (visszautasítások) nem elegek.

Esélytelen, hogy a páciens valaha rádöbbenne, mi a probléma. A szöveg szerint olyan mélyen benne van a saját világában, szinte nem is lehet kiút számára.

A korábbi hozzászólásban említett alfa hardver-alfa szoftver gondolathoz:
Szerintem ez egy nagyon jó összefoglalása a lényegnek, a külső dolgokban talán kevesebb az eltérés a női ízlések tekintetében, a szoftvernél annál inkább. Maga a dominancia és a kisugárzás különböző megjelenési formái már változhatnak. Akár a tetkós motoros akár az öltönyös viszkizős pasi is lehet alfa.

Személyes példa: nekem a szoftverem szerintem viszonylag alfa tud lenni, ugyanakkor a gyerekkorom és korábbi még blue pill életem miatt olyan automatizmusok épültek be, amelyeket nagyon nehéz levetkőzni. Az alfa hardverrel vannak nálam inkább a gondok, törekszem hogy javítsak amennyit lehet, azonban tudom hogy a lehető legjobb esetben is átlagos szintre tudom magam felhozni, ami sokszor zavart okoz magamban. Van annyi tapasztalatom mér, hogy tudom mikor van az, hogy a csajjal jól elvagyunk és érzem a helyzetben azt, hogy jó lenne a dolog, de a megjelenésem nem elég.
davidlejardin 2019.05.28 08:26:33
@Captain Admin: telitalálat
A hölgy nevére nem emlékszem, nem azonnal írtam le a randink történetét, mivel akkoriban zavaros heteim voltak sok eseménnyel/találkával. Mire hetekkel később oda jutottam, hogy megírjam a naplómba a vele történt találkozómat, már nem emlékeztem a nevére. Nevezzük őt J-nek. Dereng, hogy Jázmin,…..
davidlejardin 2019.05.13 14:26:30
@Captain Admin: jó szándékból mondom, hogy teljesen fölösleges foglalkoznod vele, csak az ujjad kopik a gépelésben.

Sajnos nekem még nem volt részem igazán jó szopásban, max egy-két közepesnél kissé jobban. Én mindig két véglettel találkozok: vagy szinte meg sem érzem mert nem kapja be rendesen, vagy max 1 percig csinálja; a másik amikor már szólni kell hogy tőböl letépi szinte.
Illetve lehet ez megint az én hibám, de én úgy szoktam nyalni vagy ujjazni, hogy el is menjenek tőle, mármint természetesen már akkor ha én elmentem már korábban, ez van hogy 10-15 percig is eltart. Ha fordul a kocka és ők jönnek, akkor azt hamar le akarják rendezni, mondhatni csak túl akarnak rajta lenni.

A Wolf-hoz intézett kommentjeidre annyit tudok hozzáfűzni, hogy némely történetéből azért tudok következtetni, hogy mikor történhetett a sorban, mármint ezek amiket pl az utóbbi időben megosztott, véleményem szerint inkább régebbiek, mint újabbak.
Amúgy sajnos a kritikák, amelyeket megfogalmaztál, engem is betaláltak, mivel magamon is érzem. Kövér gyerekként nőttem fel, így gyakorlatilag maradandó lelki sérüléseket szereztem a külsőmmel kapcsolatban. Észrevettem, ha bármi olyan shit-testet vagy csak megjegyzést kapok a külsőmre, ami kicsit is negatív rögtön érzem a zuhanó önbizalmat. Emiatt extrán igyekszem a külsőmet javítani (edzés, öltözködés stb. csak a szokásos), ez plusz önbizalmat tudott adni, de azért tudom, hogy a bennem rejlő csúnyafiút nem fogom tudni teljesen levetkőzni.
Enikő az orrkarikájával keltette fel az érdeklődésem badoon. Sportos testalkat, barna középhosszú haj, barna szemek, csinos arc. A képen épp kétkezes súlyzóval bicepszezett. Nem volt kigyúrt, vagy groteszkül izmos, nőiesen sportos teste volt, olyan Rubint Rékás. Csak alacsonyabb, olyan 160 centi…..
davidlejardin 2019.05.06 15:35:04
@Womb Raider:
@Womb Raider: nem mondtam seholse, hogy ostoba kurvák és azt se hogy nem kurhatnak azzal akivel akarnak, ha nem velem az sem baj.

Szerencsére van annyi kritikai érzékem, higy tudjam nem csak az ő hibájuk lehetett/volt. De ahogy én felelősségre vonható vagyok az én dolgaimért, ugyanúgy ők is. Csak általában idáig nem jutunk el, mert a felelősség mint olyan nem nagyon használatos. Persze megint saját tapasztalatból indultam ki, ha van valakinek ellenkező tapasztalata szívesen meghallgatom.
Ha konkrét példánál maradunk pl. Abban mi felelősségem van ha a csaj azt mondja hogy szűz amiben technikailag igaza van, de tapasztaltabb mint én?
davidlejardin 2019.05.06 16:32:45
@Untermensch4: nem az ágyban volt jó, csak jol szopott. Azert mert azért azt gyakorolta...de ezt leírtam azt hiszem
davidlejardin 2019.05.06 16:56:32
@Womb Raider: nem teljesen értem miről szól a kommented, igyekeztem a lehető legegyszerűbben leírni: egyáltalán nem zavar ha sok pasival volt, mint ahogy őt se zavarja ha sokkal voltam én. Az ő élete azt csinál vele amit akar. A problémám az, hogy beállítja magát szűzikének közben meg egyáltalán nem az mert sok pasival kavart, hazavitt stb.

Illetve azt sem mondtam, hogy én szűz voltam vagy tapasztalatlan, de ez félreérthető lehetett elnézést.
Badoon írtam rá, 29 éves (tudom), rövid vörös haj, szép arc, vékony testalkat. Rajongott az amerikai fociért, erről beszélgettünk eleinte, majd telefonszámcsere és megtudtam, hogy elég elfoglalt, sokat dolgozik, valami cégnél van magas beosztásban. Tudja is magáról, hogy karrierista és nehéz…..
davidlejardin 2019.04.18 13:51:25
@Womb Raider: Ebben én sem értek egyet veled, mármint abban hogy a megértés fontos. Tapasztalataim szerint, a férfi-női kommunikációs formák között nagyobb a különbség, mintha az egyik csak kínaiul tudna a másik meg csak angolul. Szinte nincs olyan aspektusa az életnek, amiben lenne közös nevező. Maximum nagyon absztrakt dolgokban, de a mindennapi párbeszédek gyakorlatilag 100%os elcsúszásban vannak.

Egy férfi, ha logikát keres egy nő szavaiban és/vagy tetteiben az egyenes út a teljes összezavarodottság felé.

Mai példa: messenger beszélgetés a korábban említett hölggyel:
"-hát meg fogok fagyni ebben az új lakásban édes istenem de utálom
- de jó van a sarkon egy fagyizó, de király"
Nem telt el 2 másdoperc a két üzenet között.

Szerinted egy férfi ezt a gondolkodás módot meg tudja érteni? Kétlem.

Ezért is hasznos a "game", szerintem egy jó tolmács lehet arra, hogy a férfi szándékokat és kommunikációt a nőkével nagyjából, közös nevezőre hozza. Ez nem lealacsonyító és nem felsőbbrendűséget feltételez. Egész egyszerűen szükség van egy közös nevezőre, amivel lehet jó kapcsolatokat, akár párkapcsolatot, akár házasságot is kialakítani.
davidlejardin 2019.04.18 13:55:12
Egyik kedvenc kortárs költőm Lackfi János mai alkotása:

MINDEN NAPRA EGY SZTORI - FIGYELMEZTETÉS
#mindennapraegysztori

Ha egy nő olyan vérmesen csókol, mint Mata Hari, olyan sármosan öltözik, mint Diana hercegnő, olyan eszelősen főz, mint Gordon Ramsey, olyan tántoríthatatlanul jóságos, mint Teréz anya, olyan csalhatatlanul intelligens, mint Marie Curie, és olyan hibátlan alakú, mint Rubint Réka, legyen gyanús neked ez az droidhoz illő tökéletesség, fogd a mamuszod és a hajhálóidat, amíg lehet, érd el az utolsó metrót, és menekülj!
Ha egy nő azzal példálózik, hogy a szomszédék mit láttak Tenerifén, hogy ott a tenger olyan kék, mint az ég, és az ég olyan kék, mint a tenger, és mindenkinek illatos virágfüzért aggatnak a nyakába, és mindenki fűszoknyában issza a Tequilát, és minden pálmabozótból andalító gitármuzsika hangzik, és ébenhajú, bronzbőrű, kifogyhatatlan mosolyú helyi lányok táncolnak kígyózó mozgással lépten-nyomon, és minden alkonyat olyan kibírhatatlanul gyönyörű, mint egy saját vérében fetrengő, öngyilkos szamuráj látványa, töröld a böngészési előzményekből az összes utazási iroda honlapcímét, told ki a fészerből az óriáskerekű velocipédet, és menekülj!
Ha egy nő fejedhez vágja, hogy beleszeretett a fitnesztrénerébe, aki egy széplélek, megérti őt és felnéz rá, tiszteletben tartja az értékeit, míg te mást se tudsz, mint neki gyereket csinálni, te ostoba tenyészhím, meg gürcölni a pénzért, hogy fenntartsd ezt az aranykalickát, és őt belebürtönözd életfogytiglan, érzelmi kenyéren és vízen, nyergeld fel a Wolkswagen
Karavánt, pakold tele kölkökkel, csapj a lóerők közé, és menekülj!
Ha egy nő lépten-nyomon értekezletet tart otthon, jelszava, hogy a kihívások tesznek valakit igazi férfivá, márpedig egy igazi férfi kézben tartja az építkezést, gondja van rá, hogy az ikerház másik felébe költöző anyós is maradéktalanul elégedett legyen a nyílászárókkal, a lépcsővel, a fűtéssel, a konyhával, a kamrával, a nappalival, a fürdővel, leveszi dolgozó felesége válláról az adminisztratív terheket, befizeti a csekkeket és intézi az adóügyeket, megszereli a gázkazánt, gondozza a kertet, ha már kertet akart, bemegy a suliba, és rettenthetetlenül szemébe mondja a gyerek osztályfőnökének, amit az asszony szerint az osztályfőnök szemébe kell mondani, és meg kell értenie, hogy estére nem mindig jut energia holmi szeretetteljes együttlétre, nos, húzd szemedbe sombreródat, gyújts rá egy szivarkára, mobilodön csörrensd meg a következő számot: ÖREG KIRÁLY, és menekülj!
davidlejardin 2019.04.18 14:17:30
@Frau Untermensch4:
Szövegértelmezés egyik legfontosabb alapja, hogy a műről válasszuk le az alkotót. Ahogy elkészül bármilyen alkotás, onnantól kezdve önálló és független. Így szerintem ezeket a dolgokat figyelmen kívül hagyhatjuk. Amennyiben mindenképpen szeretnénk figyelembe venni, nem tudhatjuk milyen belső gondolatvilágot, esetleges elfolyásokat tükröz ez az alkotás.

Juhász Gyula versét kívülről tudom, a kedvenceim között van.
De az a fajta hódolat, már-már vallásos rajongás ami megjelentődik azokban a versekben szintén nem egészséges.
A sorozatrandizó Hisztis Hanna 2019.04.01 09:05:22
Történetünk kiindulópontja a tinder, ahol megpillantottam ezt a fekete hajú, kékszemű lányt. A képein látszódott, hogy van rajta 6-7 kg plusz, de viszonylag egyenletesen elosztva, szóval amolyan curvy kategória. Állatbolond, így könnyen kezdtünk beszélgetni a kutyákról. Egyikünk sem híve az online…..
davidlejardin 2019.04.17 09:20:17
@Krisz101:
Ehhez a kommentedhez tudok nagyon kapcsolódni. Egészen addig amíg nem fedeztem fel a "gamet" mindig azt hittem magamról, hogy nem vagyok elég jó, vagy hogy hiába erőlködöm nem lesz előrelépés.
Ezek mind korábbi traumákból eredtek, gyermekkorból amikor a szüleimnek soha semmi nem volt jó ugyanakkor nem is hagyták, hogy barmilyen tehetségemet kibontakoztassam.

Aztán egy újabb trauma kellett - exbarátnő elvesztése- hogy rájöjjek ez igy nem mehet tovább, mert nem tart semerre az életem.
Akkor találtam rá erre a blogra, illetve ennek következményeképpen további hasznos forrásokra. Az út elején vagyok, de érzem a fejlődést is.

Én úgy gondolom, hogy amikor gamelek vagy bármi társas kommunikációt folytatok nem szerepjátszást folytatok, egész egyszerűen a bennem rejlő potenciált próbálom realizálni. Mind személyiségben, mind viselkedésben és életvitelben.

Nem szorosan függ össze, de hamarosan elkezdem a saját vállalkozásomat amiben nagy reményeim vannak. Úgy gondolom közvetve ez is annak köszönhető hogy rátaláltam a game-re, magasabb lett a stressztürésem és képes vagyok több rizikót vállalni.
Ismét bővül az ajánló rovatunk, amelyben könyveket, filmeket, tulajdonképpen bármit ajánlok/ajánlunk, aminek köze van a férfi-nő kapcsolatokhoz. A mai témánk egy könyv, amelyet az ismert úszónő írt pár évvel ezelőtt, lerántva a leplet a hűségesnek tűnő olimpikonjainkról...
davidlejardin 2019.03.31 19:33:59
@Krisz101: esetleg leírnád konkrétan miket követsz, illetve miket érdemes? Hálás lennék!
A sorozatrandizó Alda a feminista 2019.03.18 06:52:45
Badoon találtam rá erre a nőre, aki azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy a felső ajka zöld, az alsó pedig sárga rúzzsal volt kikenve. A haja erősen vöröses volt. Igazi lázadó, extrém csajszinak tűnt. A maga 21 évével ez még elfogadható is volt. Mindenesetre a kisugárzása nagyon szexi volt. Épp…..
davidlejardin 2019.03.26 12:54:59
@Raon: Ahogy az elmúlt napokban olvastam ezt a blog posztot, illetve az érkezett kommentháborút nekem is a férfihang jutott eszembe. Amikor volt a Red pilles ébredésem volt rátaláltam arra az oldalra. Igyekeztem nem csak frissebb cikkeket elolvasni hanem régebbieket is, és nagyon szembetűnő volt a minőségbeli különbség a kommenteknél.

@Frau Untermensch4: Őszintén? Emlékeztem, hogy sokszor találkoztam a neveddel itt a kommenteknél, de azok többsége nem ragadt meg bennem (ebben semmi személyeskedés nincs), szóval nem bocsátkozom abba, hogy megítéljem, milyen hasznos tagja vagy az itteni szcénának. A kérdésfelvetésed nagyon tetszett, szerettem volna válaszolni azonban eddig nem akadt időm rá. Közben előtörtek az indulatok, ezért úgy érzem most már muszáj reagálnom nekem is, annka ellenére, hogy nem vagyok aktív kommentelő.

Az alap kérdésed az volt, milyen az igazi nő. A testi adottságokról most nem fogok részletesen beszélni nyilván ez mindenkinek más és más. Ugyanakkor én kiemelném, hogy ne legyen kövér, mert az extrém esetektől eltekintve az szinte mindig azt jelenti, hogy egészségtelen életmódot követ. Ezzel nem azt mondtam, hogy aki vékony az biztosan healthy af, csak szerintem azok, akik nem betegségből kifolyólag túlsúlyosak, azoknak mindig a saját egyéni döntéseik miatt nem sikerül az életmódváltás. Illetve ami külsőség, de ugyanakkor sokat elárul a személyiségről, az az hogy milyen az öltözködése, kiegészítői sminkelése stb. Számomra az taszító, ha nagyon kirívó, bizonyos eseteket kivéve, de azok inkább erősítik a szabályt.

Belső tulajdonságokat tekintve, tisztában vagyok, hogy itt kell magamban a legnagyobb kompromisszumokat kötnöm. Én sajnálom a legjobban, hogy ezt kell leírnom, de azt figyeltem meg, hogy minél butábban és egyszerűbben viselkedem a társaságban, annál inkább népszerűbb és "jófejebb" vagyok a csajoknál. Lehetne mondani, hogy rossz körökben mozgok, de az elmúlt hónapban 2 orvos, egy filmesztéta, és egy mérnök csaj fordult meg az ágyamban(nem felvágásból írom, csak a kontextus kedvéért), emiatt azt mondom, hogy nem a legaljával ismerkedem talán.

Amikor bármelyik csajjal, eljutottam oda, hogy esetleg többet szeretnék, vagy csak jó lenne többet megtudni, mert kíváncsi természet vagyok, rögtön eltávolodtak tőlem, nem érdeklik őket a komolyabb témák, még a saját szakterületükön se.

Szóval nálam, ha egy csajszi képes mélyebb témákban elmerülni, esetleg arról hosszabban kimerítőbben beszélni/beszélgetni, akkor nálam már pozitív a kép róla.
Ami fontos még, hogy ne legyen elkényeztetett pics@, válallja a feleősséget a tetteiért, legyenek tervei az életre, és lehetőség szerint haladjon is azok felé.

Elég hosszú lett ez a komment, de már nagyon írhatnékom volt :D Remélem tudunk felnőttek módjára beszélni ilyen témákról.
davidlejardin 2019.03.26 16:16:54
@Raon: Esetleg ha van időd és kedved, belinkelnél pár régebbi férfihang cikket? Hátha van olyan, amit még nem olvastam és tudnék belőlük tanulni.
A sorozatrandizó Szappanopera 2019.03.11 07:36:03
Volt egy 22 éves csaj tinderről (Noémi), aki annyira tipikus, mai huszoneleji csaj, hogy még külön posztot is lusta voltam írni róla. Teljesen átlagos, szőke, kék szem, plázázó kis csaj. Annyi volt, hogy kavartunk három hétig, azaz csak kefélni járt át hozzám. De a végén megpróbált féltékennyé tenni…..
davidlejardin 2019.03.11 13:02:08
@Wildschwein: én nem értek egyet veletek ebben a helyzetben. Szerintem van létjogosultsága ezeknek a posztoknak. Általában az én "sikereim" például sokszor nem olyan nyílegyenes utat járnak be mint Wolf "chat-randi-dugás" történetei. Átlagférfiként ez sokkal közelebb áll hozzám, valamint többet tudtam tanulni belőle. Ha nektek ez nem újdonság esetleg nem hordozott információt, akkor minden negatív felhang nélkül irigyellek titeket.

Persze megvan a normál Wolf történeteknek is, de nekem pont az tetszik a blogban, hogy a csajozás sok rétegét felfejtette már, már-már tudományos mélységekig. Ebbe szerintem beleférnek az ilyen lightosabb történetek is.
Badoon írtam rá azzal, hogy nem áll neki jól az a ruha, amit az egyik fotón viselt. Ebből beszélgetés lett, hogy szerintem, mi a nőies ruha és kinézet, szerinte pedig, mi a férfias megjelenés. Nagyon hamar rátértem a közös pizza sütésre, de hárított. Ő elsőre sosem… és szerinte ilyen nők nincsenek…..
davidlejardin 2019.02.20 15:12:34
@Krisz101: meg visszagondolva túl sok validation-t adtam neki az üzengetések során.
davidlejardin 2019.02.21 04:17:20
@M87: huh ez elég sok infó volt egyszerre.

Én azért igyekszem külsőleg is fejleszteni a dolgokon. Az öltözködésem amúgy is jobb volt, de próbálok még javulni. Terembe is viszonylag rendszeresen eljárok már, egy éven belül várom el magamtól, hogy látható legyen a fejlődés. Családi genetikai örökségként kicsit sárgásabb árnyalatúak a fogaim (nem undorítóan) azt majd megpróbálom korrigálni.

Az igazán jó nőkkel mégha a kezdeti game használ is és esetleg jobban is haladunk, egy idő után tényleg átmegyek a jófej srác kategóriába én is.
Engem maga az a dolog, hogy PUA eléggé taszít. Bár lehet én nem értem a lényegét. Én nem "felszedni" akarom a csajokat, hanem olyan pasi akarok lenni, aki potenciális szexpartner lehet bármelyik nőnek, akivel kapcsolatot kezdeményezek. Legyen egy karizmám, egy kisugárzásom ami megfogja az embereket, ebbe beletartozik minden külső-belső dolog természetesen.

Azoknak a csajoknak a szintjével meg voltam elégedve, akikkel összekerültem az elmúlt hetekben. Ha ezt a szintet hozni tudom tartósan, akkor elégedett leszek.
davidlejardin 2019.02.26 23:51:21
@M87: a kritikai érzék elsősorban arra vonatkozott. Azonban van egy nagyon erős analitikus gondolkodásom, amivel képes vagyok nagyon gyorsan elsajátítani új ismereteket. Novemberben kezdtem kb a redpill meg egyéb manosphere irodalmat, hamar fejlődtem december óta több nővel voltam mint előtte összesen, 25 vagyok.

Véleményem szerint a bennem rejlő needy nice guy-t még nem tudtam teljesen magam mögött hagyni emiatt lehet egy idő után már nem vagyok elég maszkulin. Arra kell rájönnöm pontosan mi az a viselkedés minta, ami ezt kiváltja. Vannak tippjeim: elég sok text, esetleg sok emoji illetve, sokszor kérdezek mintha érdekelne. Attól tartok, hogyha nem írok elmegy az érdeklődés.
Ismét bővül az ajánló rovatunk, amelyben könyveket, filmeket, tulajdonképpen bármit ajánlok/ajánlunk, aminek köze van a férfi-nő kapcsolatokhoz. A mai témánk kicsit eltérő lesz, ugyanis egy magyar youtube csatornát fogok ajánlani...
davidlejardin 2019.02.12 13:50:01
@Foxi 27:
Az igazság az, hogy az elmúlt időszakban én is belemélyedtem ezekbe a dolgokba. Önfejlesztés címszó alatt, az elején válogatás nélkül faltam az ilyen anyagokat, de szerencsémre meg vagyok áldva olyan kritikai érzékkel, hogy átláttam a mechanizmusukat.

Ugyanakkor megértettem, hogyan tudom a saját hasznomra felhasználni ezeket a dolgokat.

Az önfejlesztés és önmagunk lehető legjobbá tétele olyan dolog, amit szívesen vállalok. Most az hogy az ember plázákban vagy az utcán "vadászik", nálam is már a túlzás kategória. Bár hozzáteszem jo kis kaland lett belőle amikor leszólítottam a cigiboltos csajszit (nem félreérteni, mérnöknek tanul szóval nem a legalja), de napi programnak sok lenne.

A szellemi és fizikális fejlesztése önmagunknak szerintem olyan dolog, amivel a férfiaknak foglalkoznia kell. Van akinek magától jön, van akjnek kellenek az ösztönzők pl nekem.
A 10 trükk amivel toppasi lehetsz és Heidi Klum is a lábaid előtt hever tipusú videókat pedig tényleg időpazarlás nézni.
Egy titok van az egészben: mindig mindenben akarni a fejlődést.
davidlejardin 2019.02.13 10:55:49
@barbarian87: sokszor van, hogy alkalmaznak egyetemista diáklányokat a dohányboltokban.
Valami fura kombó volt a ruházata és megjegyeztem neki. Utána flörtöltünk egy ideig, elhívtam egyik este, táncoltunk. Hazavinni nem tudtam, de nem vagyunk messze tőle.
Egy sorozatot indítottam, amelyben lementem az érdekesebb nők profiljait, és kicsit elemzem őket. Természetesen mindent kitakarok, ami által felismerhető lenne az illető.  Régen jelentkezett már ez a sorozat, ezért hoztam pár érdekes adatlapot. ..
davidlejardin 2019.01.26 14:57:07
@erkölcsi hulla: gömbölyded=minimum 15 kiló felesleg....
Egyszer találkoztam tinderről egy csajjal akinek nem volt rossz alakja a képeken. Élőben volt rajta bőven felesleg. Próbáltam tapintatosan megkérdezni miért rakott fel olyan képeket, amelyekre nyilvánvalóan élőben már nem hasonlít. A válasz egyszerű volt: most felszedett valamennyit, de akármikor ledobja, ha akarja...
Beszéltünk egy ideig, de hazamentem utána..nézzen hülyének mást.
A sorozatrandizó Sétálós lány 2018.12.17 07:14:23
Tinderen „jöttünk” össze, csinos 29 éves nő (megint egy harminc körüli). Pizzasütéssel nyitottam nála, amit annyira viccesnek talált, hogy beszélgetés lett belőle. Hamarosan elkértem a számát és beszéltünk telefonon is. Nemrég költözött fel Pestre, vidéki „kislány”. Nem ismer még senkit, munkahelye…..
davidlejardin 2018.12.17 11:00:51
Mindig érdekesnek találtam az ilyen történeteket. Termeszetesen a Te szemszögedből mesélve nagyon furának tűnik ez az egész, tekintve, hogy az előző heti sztorid is témájában hasonló volt.
Mi játszódhat le a nő fejében? Miket mesélhet be magának?

Tegnap volt hasonló nekem, mármint ellentétes előjellel. Tinderen matcheltünk teljesen általános beszélgetés volt, de elég sokat vicceskedtünk. Két képe volt, az egyik sokkal előnyösebb volt mint a másik mégis a "gyengébb" volt a főkép. Azzal nyitottam, hogy a másodikra cserélje le a főképet mert az jobb sokkal. Erre röhögős fejekkel válaszolt illetve , hogy jó nyitás. Vártam pár percet, utána jeleztem, hogy még mindig nem cserélte le. Erre nagyon ráharapott mert rögtön cserélte. Onnantól minden ment mint a karikacsapás, 1-2 órát beszélgettünk többször elejtettem, hogy este találkozunk, nálam alszik és ha nagyon kölcsönös a szimpátia reggel ágyba kapja a croissantot. Természetesen erre elutasító választ kaptam, de azért nem rezeltem be. Később további viccelődések utalások a fizikális kapcsolatra stb. Termeszetesen kifogásokat keresett de kitartó voltam, tudtam hogy csak tesztelt. Alapvetően mára beszéltük meg a találkozót, de kissé erőltettem a tegnap estét. Kifogásokat keresett, de nem ellenkezett (szokásos shittest).
Találkoztunk, köszönés helyett rögtön mondta, hogy ugye tudom hogy nem szexelünk...mondtam hogy nem erőltetek semmit nyugodjon meg, meglátjuk merre alakul az este. Hát nálam aludt végül, hasonló zenéket hallgatunk igy meg akarta nézni a bakelit gyüjteményemet.
davidlejardin 2018.12.17 18:50:01
@whoamiohmy: ja azt hittem egyértelműen fogalmaztam a bakelitgyűjteménnyel
davidlejardin 2018.12.19 11:41:55
@Szőkenőőő: szerintem ettől ne tarts. Ha értelmes véleményt közölsz akkor nem lehet gond. Az emberek tudnak hülyék lenni függetlenül attól férfiak vagy nők.
Dorinával badoon ismerkedtem meg, és megtetszett neki, hogy cikizni kezdtem az egyik képe miatt. A fotón Ő volt, meg a háttérben egy halom csoki. Épp egy boltban volt,  az édesség polcok előtt (amúgy volt már olyan csaj, aki szintén hasonló képekkel operált). Természetesen azonnal rárepültem a…..
davidlejardin 2018.12.17 19:08:22
@buttercup13: köszönöm a kimerítő választ, én hasznosnak találtam és valóban nem bullshit volt
davidlejardin 2018.12.17 19:52:01
@buttercup13: alapvetően a képek alapján szinte mindig ki tudom találni, hogy egy adott csajszi milyen magas lehet. ha nincs egész alakos, akkor nálam már alapból balrahúzás. Egy csajszi volt akinél nagyon mellélőttem, mondjuk ez kölcsönös volt mert ő meg magasabbnak tippelt a képeim alapján. Nem lett szex belőle, de jót dumáltunk.
davidlejardin 2018.12.19 08:29:13
@erkölcsi hulla: pont tegnap az egyik csajjal beszélgettem,erről tinderen. Aranyos meg minden de erős hatos az arca és van rajta vagy 10 kilo felesleg. Megkérdeztem hány matche van... azt mondta tegnap előtt lépte át a 400at!!!44!! Nem irigylem tőle, de konkrétan az év minden napjára jutna minimum egy, azért az durva...és max átlagos csajról beszélünk akihez élőben nem is biztos, hogy odamennék, vagy szórakozóhelyen is az este vége felé.
A minap ellongboardozott mellettem két Nirvana-pólós tinilány a Király utcában, és arra gondoltam, milyen valószerűtlenül könnyű dolguk van. Úgy deszkáznak, mint Stephen Hawking, annyi közük van a Nirvanahoz, mint Miley Cyrusnak, és mégis szinte árad a pórusaikból a…..