Regisztráció Blogot indítok
Adatok
General Failure

5 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Emléke sír a lanton még... Ma találkozik egymással az idei évben először, a szezonban másodszor az Újpest és a Fradi. Először fordul elő, hogy nézők nélkül rendezik meg a legfontosabb magyar bajnoki mérkőzést, ha másért nem, hát emiatt biztosan különleges lesz a találkozó. Ami a várakozásaimat…..
2012. július 23.-án közzétették a pénzügyi tranzakciós illetékről szóló 2012. évi CXVI. törvényt, amely 2013. január 1.-én lép hatályba. A törvény szerint az illeték mértéke az illeték alapjának 0,1 százaléka, de fizetési műveletenként legfeljebb 6 ezer forint. Ezt a…..
Nos arról, hogy miért beteg, rengeteg írás született már (jelen bejegyzés címét is egy ezzel a kérdéssel foglalkozó írásból loptuk). E bejegyzésben nem fogunk kísérletet tenni a kérdés megválaszolására, mindössze arra szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy elég rosszak a…..
A blog indításakor nem gondoltuk volna, hogy a firkálgatás ilyen elterjedt Magyarországon. Ismét rábukkantunk egy (pontosabban két, egymással összevethető) gyöngyszemre: "A forradalom dubiózus kifejezés, csínján kell vele bánni. A kétharmados többséget sem interpretáltuk…..
General Failure Számtanpélda 2013.09.07 19:58:00
Ha bevezetjük a mindennapi testnevelést, akkor hány tornaórát kell tartani egy nap egy nyolc-osztályos általános iskolában, ahol minden évfolyamon három osztály van? És ha az iskolának 1 azaz egy tornaterme van, akkor hol lehet ezt az (ebben a pillanatban még) ismeretlen számú…..
Vizsgáljuk meg az alábbi két szövegrészletet: "Nem ismerjük el az 1949. évi kommunista alkotmányt, mert egy zsarnoki uralom alapja volt, ezért kinyilvánítjuk érvénytelenségét." (Magyarország Alaptörvénye - Preambulum) "2. Ezt az Alaptörvényt az Országgyűlés az 1949. évi…..