Regisztráció Blogot indítok
Adatok
patburnsred

0 bejegyzést írt és 64 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ibonok tűzbe bámulós tanulságlevonásával indítunk, amelynek lényege, hogy „mentálisan sikerült leszívni egymás agyát”, Nóriért meg nem kár. Az okleveles szörvájvörológus Gergely a csapatnak és a kamerának is a külön nekik kifejlesztett arcát mutatja, druszája szerint meg ideje lenne összeállni,…..
patburnsred 2017.09.01 13:36:19
@kelemen12: mivel ennyit mutattak belőle, így nos igen, mit kéne mást látnom benne?:D eddig 2 dolgot csinált, kijelentette, hogy nincs annyi kitartása, mint a többieknek és kijelentette, hogy Feri Rambónak van emberi oldala is, bravó! Biztos vagyok benne, hogy majd ő is előtérbe fog kerülni, de 4 rész után a nagy bizonyítási vágy hegyibeszéde üres bemutatkozásnak bizonyult. sajnálom, ha te bírod ennyiből a karaktert, vagy csak az én jelenlegi álláspontommal nem értesz egyet, de amíg ennyit produkál, addig nem tudok mást mondani róla.
Aki nézte az összefoglalót az egyet ért velem abban, hogy, ha nincs most kiválasztás, akkor bizony fel lett volna adva a lecke a nyomorult hogyvolt írónak. Mert az első egy óráról mégis mi a lófaszt szüljek ide, mikor már a címmel le is zárhattam a volna a posztot. Azért még nem adom fel, nézzük meg…..
Elérkeztünk a műsor azon szakaszához, amikor a lakók már menetrendszerűen csak esznek, alszanak, és néha szarnak - hol egyedül, hogy társas tevékenységként - és az egyetlen még valamirevaló időtöltésük kimerül abban, hogy egymás öblös böfögésének szagolgatásából próbálják meg megtippelni, hogy a…..
Anikó nosztalgiázik, náluk is volt iskolahét, zárójelben ő nyerte, zárójelben meg én tenném hozzá, hogy tavaly Tündérfalvi Szűzpecek Fanni lett a legjobb, látom magam előtt a Hall of Fame VV-s különkiadását, az iskolahét nyerteseinek arcképével, van mire büszkének lenni, kedves Anikó.  Papi és…..
Ez most egy olyan poszt, amiben sok kép lesz. Meg szöveg. A képen. És mivel tegnap este egyszerre néztem az agyhalottakat és a F1-s futamot, támadt egy ötletem. Minden további az ugrás után, jó szórakozást...
Ezt nem én mondom, hanem Zsóti, de 9 perc 30 másodpercnyi adásanyagnak le kell mennie, hogy idáig eljussunk. Anikó kíván jó estét és jó szurkolást mindenkinek. Nagy divat itt a hogyvolton a műsorvezetők kinézetének ekézése. Most is ez lesz az első napirendi pont, hogy itthon a pörköltszaftos,…..
Nagyon szomorúan néztem a tegnapi összefoglalót, mert tudtam, hogy nekem kell ebből valamit kibogarászni, és ugye hát sok történés nem esett, ha csak azt kétszer másfél percet nem számoljuk, amíg a Krisztin és Soma megpróbált valamit letenni az asztalra. Jön Bence, aki szó szerint pörög, mint a…..
A Comedy Central Tömény történelem című sorozata tökéletesen alkalmas arra, hogy aki a Magyar Történelmet nagybetűvel írja, és eleink tetteit szentírásnak tekinti, vajas pirítóssal hajigálja a tévét, és habzó szájjal üvöltözzön, hogy megszentségtelenítik Koppányt és Mátyás királyt, HÁT EZEKNEK MÁR…..
Kezdjük ott, hogy ez lett volna az a hét, amikor én kiszálltam volna az egész kuplerájból, mert baszki, nem hörcsögnek mentem be, illetve de, de olyannak, ami szépen elvan a kis műanyag kastélyban, és csak akkor szaladgál a mókuskerékben, hogy egy kis rágcsálóügyi képzavarral éljek, amikor ő akar,…..
Volt ma szembesítés, Papi megtúráztatta ruhán keresztül Micit, sőt, metált is szólózott annak nemiszervén. A lánynak egyébként meggyőződése, hogy neki csak azért kell elvégeznie azokat a feladatokat, amiket a többiek is elvégeznek, mert pikkelnek rá a többiek. Tivy pedig megfejti a divat lényegét,…..
Anikó felül szűziesben, alul iskolás lánykában köszönt minket és most tényleg összeszedetten. Semmi cinizmus. Azzal kezdünk, hogy meghallgatjuk Vivi és Zsolti otthonról érkező üzeneteit. Ennek bevezetéseként még jön egy pár perces, ki is teker majd pénteken típusú dilemma. A jelenetben Soma…..
Vágjunk bele, mert olyan gyöngyszemeket rejt ez a mai összefoglaló, amiért tényleg érdemes volt végigszenvedni a tegnapi cirkuszt. Jön Bence, meg az új stúdió, tisztára olyan, mint a Pirx kapitány űrhajója. Még egy évad, és ki is lövik őket az űrbe. Kezdésként megtudjuk, hogy Zsóti csodálatos teste,…..
Gina, aki Zsolti Esküszöm, elmegyek a templomba és gyújtok egy IKEA-s teamécsest azért, hogy többé egy betűt nem kell írni a bábjátékos Lóriról. Cserébe van itt egy elég combos 20 perces adásanyag, ami 2 in 1 a VV8 filléres Jokerének halotti tora és az új játékos, Gina Welcome bulijáról szól. Itt…..
patburnsred 2016.10.12 16:15:02
Ma nincs levél, csak a szomorú valóság(show). Ugyanis elvesztettük a játék ultrageci emberét, a főgonoszok főgonoszát, a Joker tetkós Sauront, akitől Darth Vader, Hannibal Lecter és Jigsaw is csak leckéket vehetne, a Bábjátékost aki olyan tévedhetetlenül kevergette a szálakat, hogy a végén…..
Három fontos dolog is történt tegnap: Lóri lett a szegény ember Jézus Krisztusa, Anikóról kiderült, hogy tényleg nagy rá a nadrág és lett egy Ginánk, de nem Lollobrigida...
Attila egy ordibálós konfliktussal jelezte, hogy ő is egy lakó, nem egy szobanövény, Tivadar és Lóri a békülés útjára léptek, viszont Tivadarnak Krisztián barátként meghalt, isten nyugosztalja. Vivien pedig tovább tolja a nemi erőszak projektet és Soma akarata ellenére szeretné minden áron magáévá…..
Bencus szerint egyik csavar követi a másikat. Vajon mit néz ez a fiú? Majd azzal folytatjuk, hogy Dávid és Lóri egyaránt tökös volt szerinte az elmúlt napokban, mostantól pedig ki – zá – ró - lag rajtunk múlik, hogy kit akarunk bent tartani a villában. Ha-ha-ha. Eztán állítólag valami olyan dolog…..
Anikó már az elején leszögezi, hogy nagyon izgalmas volt a kiválasztás és a párbaj is nagyon izgalmas lesz, hiszen két ősellenség csap össze vasárnap, drámaiságban Batmant és Jokert is porrá alázva. Egyelőre azonban egy hangyányit visszavesznek az idegtépő feszültségből, elvégre Magyarországon már…..
Előszó Bruti fogta a komédia aranyló hímvesszejét, mélyen megmártotta a szépírás szénfekete tintájában, néhányszor megperdítette erős kezei között, majd úgy nyakonbaszta vele a hét hátralevő napjain becsülettel alkotni igyekvő hogyvolt írókat, hogy azóta sem tértünk magukhoz. Az inkontinenciával…..
patburnsred 2016.10.06 11:44:07
@Akasa27: hát utólag megnézve, főleg a párbaj után egyértelműen, de a villa falain belül szerintem erősnek számított, hiába ugattak vele, azért tartottak is tőle, mert amíg nem ment ki párbajra, fene tudja kit küldenek vissza, mert azért kell a show-műsor a villába, a folyamatos fölösleges vita generálása, ami tivy részéréről megy az ugye meg lepkefing mert csak zseraldin kap belőle, mici részéről meg csak a pletyka megy, más meg nagyon nincs, csak a fasznyak lóri az idióta hősszerelmességével, ez édeskevés, szerintem, én így néztem, ebből a szempontból meg viszonylag erős játékosnak számított, bár ez nem nagy erény ha azt nézzük, hogy egyelőre 0 taktika megy a villában meg geciség, hiába próbálják meg a játékosok eladni a tetteiket annak ami, meg a szerkesztők is ráerősíteni, ez eddig pofátlanul kevés szerintem ebben a szériában. és lóri sem úgy erős hogy erős, de ő nem csak a napi redbullra durrant rá, hanem próbálja játszani a górét és ez mégis több annál, minthogy vivike épp könyörögve vonaglik soma felé :DD

amúgy ez off, de Vivi valóvilágos képe hogy lehet az hogy egy teljesen másik lány? mármint ő az, de annyira más a feje, hogy nem hiszem el, hogy tényleg őt fotózták le :D
patburnsred 2016.10.06 12:16:58
@Akasa27: ezzel egyetértek és én is dávidot szeretném vissza, engem egy cseppet sem zavar az, hogy csak köntösben tömi a csirkét, mert ő legalább csak akkor nyitja ki a száját, ha tényleg muszáj, de azért én tartok ettől a párbajtól, de lehet csak azért, mert most mindkét oldalról jól lett felvezetve. dávid részéről egyértelműen, lóri részéről meg nem az a része jó, ahogy 1000 pislogás/másodperccel játssza a bosszúszomjas rómeót, hanem ezzel azért, ha csak bennem is, de tud kétséget kelteni, hogy valóban dávid jön-e vissza, mert én azt mondom, ha ati vagy evelin ment volna ki, fix lóri, de a kettejük párbaja nekem más. de aztán lehet én akarok túl sokat belelátni és most egy "szorosabb" 45-55 dávid return.
Azzal kezdünk, hogy az indiai vendégeknek honvágyuk van, legalábbis a szerkesztők szerint. Hogy ezt feledni tudják, az animátoroknak tradicionális indiai táncestet kell prezentálniuk. Az animátorok a feladat felolvasása alatt láthatóan bútolják az információt, Zsolti, aki most bármixer, viszont…..
patburnsred 2016.10.01 22:02:55
@ALOKSAKTRHEE: jaja és remélem ez a kiakadásos dolog tényleg csak az alvásról szól és nem akarnak belőle is valami ügyeletes idegbajost kreálni. mondjuk dávid nekem már az idegesítően nyugodt jófiú bent, semmi bajom vele, csak túlságosan "fehér" ő ott bent, mindenki tett már valami sunyiságot, kisebb-nagyobb dózisban, de tőle eddig a legnagyobb rosszfiúság az volt, hogy nem tetszett neki az, hogy rostoncsirke helyett zsírosdeszka van.
Mivel focimeccs miatt előrehozták a tegnapi összefoglalót, a 12-es karika pedig nagy úr, ezúttal elmaradtak a csúnyaságok. Néha ilyen is kell, akárcsak a Szex és New York light.  Szóval... Az (ál?)amcsik mérsékelt lelkesedéssel fogadják az esti kávét, persze mi nem tudhatjuk, hogy valójában mit…..
Bencével kezdünk, aki megvan győződve róla, hogy hiányzott nekünk, majd gyorsan felvezeti a műsort. Az aktuális szavazásra tereli a szót, aminek a témája: Ki a legpletykásabb a villában? Na, legközelebb erőltessétek meg magatokat, hiszen minden tévé előtt ülő egy emberként vágja rá, hogy Miss Röfi…..
patburnsred 2016.09.20 12:32:52
@Spitzbauer: szerintem is nagyon sokat fejlődött a korábbi műsoraihoz képest, bár Anikó mellett kitűnni nem egy nagy érdem, de Bence legalább kézben tartja a dolgokat és ami nagy plusz nekem, hogy ez az első olyan műsora, ahol nem idegesít már szimplán azzal is, hogy csak néz a kamerába.
patburnsred 2016.09.20 12:36:27
@Túroscsusza: azon amúgy nevettem, Evelin belement, Soma meg a sikertől megrészegülve rögtön leragadt és egyből tologatta a határokat, nyelves, de legyen 10-20 másodperces :DD zseniális fazon
patburnsred 2016.09.20 12:44:21
@ezneménvagyok: de ez ilyen "igazi Somás", megfontoltan cserkészik. :D
Az összefoglalót Zseri és Tivy évődése nyitja, kellemesen elringatva a lopakodó tragédiát nem sejtő nézőket. (Figyelem! A Trónok harcába illő fordulat megtekintése, illetve e hogyvolt végigolvasása szívbetegeknek, valamint várandós és/vagy kisgyermekes anyáknak nem ajánlott!) A még boldog Zseri…..
patburnsred 2016.09.16 09:52:16
@Cérnahuszár: ja nekem sem volt bajom vele. még mindig jobb volt, mintha ezredjére is a Time-ot (Hans Zimmer) rakta volna be a csatorna, csak baromira nem illett oda. de hát itt még a zene kiválasztásában is kár keresni a logikát :D