Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hii

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarországon védettségi igazolványhoz juthat mindenki, akit beoltottak vagy igazoltan átesett a Covid19 betegségen. A most megjelent kormányrendelet szerint azonban a munkáltató elrendelheti a kötelező oltást minden alkalmazottja számára, aki nem tudja igazolni, hogy ez nála orvosilag…..
CDC - Fertőző Betegségek Központ, USAFDA –Étel és Gyógyszer Felügyelet, USA – fő feladata a forgalomba kerülő gyógyszerek, ételek engedélyeztetéseWHO – Egészségügyi VilágszervezetNIH – Nemzeti Egészségügyi Intézet, USAA webhelyünkön megjelenő valamennyi állítás bíróság előtt is helytálló tényekkel…..
Helyszín: egy vidéki, Dél-magyarországi nagyváros egyik szakklinikája, főszereplő: egy rangos - neves, megbecsült főorvos, aki magánrendeléseken is praktizál és naponta százakkal találkozik. Mellesleg a Koronavírus-bizottság feje és a kormánypárt egyik legmegbecsültebb helyi támogatottja a…..
Sok tekintetben a színházat tartom a művészet talán legautentikusabb válfajának. Elsősorban azért, mert elsősorban az emberre kell fókuszálni, egyszerre a hangjára és a mozgására is. Gondoljatok bele: a zenében a zenére figyelsz (persze, a zongorista zongorázik, de őt kevésbé nézed), a festménynél…..
Nahát, nahát! Nem lehet engem a szürke szín kalodájába zárni. Már csak azért sem, mert muszáj volt valamit kezdenem egy kilónyi sült céklával, amit tegnap sütöttem és bevallom, hogy jól elfelejtettem. Törtem a fejemet azon, hogy mivel is tudnám "felütni" egy kicsit, amíg le nem…..
Nagyon szeretem a csicseriborsót. Nem vitás, nagy ajándéka ez a természetnek. Egészséges, olcsó, változatosan készíthető és még finom is. Jól bírja a fűszereket, a savakat. Megállja helyét levesként, köretnek, levesbetétnek, hummusznak, főzeléknek. Darálhatjuk,…..
hii 2013.12.15 11:31:06
Miután sikerült "lejönnöm" a currys lencsefőzelékről egy kicsit lágyabb főzeléket kívántam. Nem akartam sokáig pepecselni, így most nem sütöttem semmit, éppen csak egy kicsit átpirítottam némi szárzellert egy kevés vajon. A hétvégi nagyon jól sikerült Restaurant…..
Harmadik napja nem tudom abbahagyni ezt a főzeléket. Na, nem azért mert annyit főztem belőle, hanem azért, mert már harmadszor főzöm teljesen önszántamból. Talán én ezzel jelzem magam felé, hogy megjött a tél. Két napja már a fűtést is bekapcsoltam és két napja érzem azt is,…..
Azt vettem észre, hogy a narancssárga szín teljesen elborította az agyamat. Nem mintha bármi bajom lenne ezzel a színnel, csak úgy csendben megjegyeztem. Nem boncolgatom az okát, mert nagyon jól tudom, hogy az ősz van rám ilyen hatással. Három órája ülök egy helyben a kompjúterem…..
Ha egy ételben minden friss és minden ressen ropog, akkor nálam már biztosan nyerő helyen áll. Persze ha a homok ropog a fogam alatt, azt én sem nagyon szeretem. Tudom, hogy milyen macerás az apró homokszemeket teljesen lemosni, de azt is tudom, hogy kellő folyóvíz mellett ez sem…..