Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lawyered

7 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hétfőn reggel monoklis tüntetést tartottunk a Képviselői Irodaház előtt. Az eseményt megelőző órát bent töltöttük az épületben, felfestettük a monoklikat és készültünk a beszédeinkre. Mivel én nem rendelkezem az Irodaházba belépésre jogosító kártyával, a nevem és a…..
  Bombaként robbant tegnap a hír, hogy Balogh József több mint fél éves megállás nélküli hazudozás után részletes beismerő vallomást tett a felesége megveréséről, amit kezdetben a vak komondorukra fogott. Nem tudni minek köszönhető, de a fideszes honatya megtört és nem…..
lawyered 2013.11.05 19:56:30
lawyered 2013.11.06 23:08:17
@Bicepsz Elek: Már elnézést, de nem tudom mennyire esett le, hogy éppen a tahó Varga Istvánra céloztak, aki volt akkora bunkó, hogy azt találta mondani, hogy: "Azzal kellene foglalkozni, hogy ebben a társadalomban ne egy vagy két gyermek szülessen, hanem három, négy vagy öt gyermek. És akkor lenne értelme annak, hogy jobban megbecsülnénk egymást, és fel sem merülhetne a családon belüli erőszak”
Erre nincs mit mondani...
lawyered 2013.11.07 09:46:53
@DFK: Tegnap óta nem tagja a fidesznek, mert az akciónk után írt az esetről a Washington Post is, és a kormánypárt végre észhez tért és kipenderítette sorai közül ezt a gyalázatos embert...
BuzásAnnaBlog Lázár vs. Buzás 2013.10.14 14:48:34
   Hadd kezdjem azzal, hogy az a megtiszteltetés ért a múlt héten, hogy a Csongrád 4. választókerület tagsága egyhangú szavazás mellett engem választott képviselőjelöltnek abban a körzetben, amelyben Lázár János lesz az ellenfél. Büszke vagyok rá, hogy én…..
lawyered 2013.11.05 13:24:56
@Sir Galahad: Ez most úgy, hogy a mi családunkban mindenki szabadon eldöntheti, hogy ha akar, akkor melyik párthoz csatlakozik. Én személy szerint a DK-hoz csatlakoztam és az ikertestvérem és az édesanyám is a DK tagjai. Egyébként meg arra, hogy kinek a vetélytársa vagyok, ebben a cikkben megtalálható: gepnarancs.hu/2013/11/a-makoi-buzas-anna-szall-harcba-lazar-janossal/
A tegnapi nap során sok minden történt a Műegyetemnél. Sokan mondtak beszédet, sokan kiabáltak, skandáltak... Az összefogás reményében.  Eredetileg ez a bejegyzésem arról szólt volna, mennyire boldogan távoztam a tüntetés végén a helyszínről, látva azt a sok embert,…..
lawyered 2013.10.24 15:27:55
@jobbdemokrata: Javítva... így már sokkal tetszetősebb :)
lawyered 2013.10.25 15:38:55
@bretman: Már elnézést, de ha jobban elolvasná a szöveget és nem maradna meg annak grammatikai értelmezésénél, akkor talán értené, hogy OV-ra, mint személyre gondoltam, aki még akkor is élt és létezett, amikor a Műegyetem előtt elhangzottak a beszédek... A katonai sorfal is tény, és ezzel akartam érzékeltetni mennyire primitív dolog, és pofátlanság főleg október 23-án így színpadra állni. Örülök, hogy a többiek ezt megértették...
Szörnyűlködve olvastam tegnap reggel a hírt, miszerint a kaposvári egyetem rektora utasításban szabályozta az egyetem hallgatóinak öltözködését, megjelenését.  Felháborító, hogy mi megy a XXI. században. Ide jutott a Hoffmann-Orbán páros által szétrombolt…..
Ahogy végig nézem a statisztikákat arról, hogy mennyi nő van a Parlamentben a világ és az európai országokban, siralmas helyzetet látok. A 2013. szeptember 1-jén fennálló hivatalos statisztikák alapján Magyarország a 119. helyen áll ebben a rangsorban a női politikusok 8.8%-ával,…..
Az Alaptörvény, a bírák függetlenségének korlátozása, a bebetonozott pártkatonák, a diákok röghöz kötése, az elszegényedés, a gazdaság összeomlása és a magánnyugdíjak ellopása mellett a határon túli magyarok szavazati joga is súlyos tehertétel lehet az ország…..