Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hélium22

8 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi cikk szerint Clovis atya sok fájó igazságot megfogalmaz. Elsősorban azt, hogy ennek a pápaságnak legfőbb érdeme, hogy nyilvánvalóvá teszi az egyházban már évek óta jelenlévő szakadást. Ez viszont, hogy is mondjuk... nem egy olyan érdem, amelyért Ferenc pápa dicséretre számíthatna majdan az…..
Hélium22 2017.12.18 05:50:50
Dicsértessék!
Én egy kérdést szeretnék feltenni. Van valami,ami azóta nyomaszt,mióta magamat tudom. Valami,amivel én sosem álltam normális kapcsolatban,úgy,ahogy minden más ember. Emiatt sajnos kórházba is kerültem,de onnan hazaengedtek. Hónapok óta imádkoztam/zok Isten felé ebben az ügyben,közbenjárását kérve. De a helyzet nem javult,sőt súlyosbodott,és ma elértem arra a szintre,hogy égyszerűen nem tudok nyuhodt maradni mellette,mentálisan teljesen tönkrevágott. Emiatt Istennel is egyre rosszabb a "viszonyom",sokszor,mikor szembesülök azzal,hogy megint rosszabb irányba mentem el,kiabálok hozzá,panaszkodok,dühöngök,olyanokat mondok, hogy "most akkor minek menjek templomba,minek tiszteljelek,ha te sem tidztelsz engem,ha meg sem hallgatsz,ha csak rontasz a helyzetemen" utána persze mardos a szörnyű lelkiismeretfurdalás és csak sírok-sírok rengeteget,miközben napról napra egyre jobnan Utálom,meggyűlölöm magam. Egyszerűen nem tudom mit,csináljak,csak őhozzá imádkozom ezért este,reggel,egész nap,de nem nem nem. Most már arra a pomtra jutottam mentálisa,hpgy "ha nem akarod teljesíteni,akkor azt tedd világossá azzal,hogy holnapra megölsz,kert én nem akarok így élni,nem-nem,mert egyszerűen teljesen megőrülök". Egész nap csak ezen gondolkozom,nem tudok másra koncentrálni. Mindent 'felajánlok',hogy úgy mondjam,azárt,hogy ez a kérésem teljesüljön. Felajánlottam a telefonom ("nekem nem kell,csak teljesítsd kérlek kérésem"-a telefonom tönkrement" elviszem egy szervízbe,nem kell,hogy megjavuljon,ha meghallgatsz Istenem"azt mondták meghalt,javíthatatlan, felajánlottam a jó jegyeimet,felajánlottam azt is,hogy" nem kellenek nekem akkor barátok se,csak ez az egy teljesüljön' nincsneke barátaim se...felajánlottam a szerelmem,égyik napról q másikra utált meg... Mindent-minden,amit felajánlok az elveszik,de cserébe nem jön a hőn áhított segítség. És már félek. Néha magamtól is. Töbsször meggyóntam azóta,de semmi. Egyszerűen meggyűlöltem magamat. Nem,nem tudok így élni,nem akarok így élni. Csak vergődök,csak sírok,de hiába. Mit csináljak,mit twgyekhogy Isten velem legyen? Mert ez márminden szempontból rámegy az életemere.
Egy gyermekre hasztalanul vágyó anya fájdalma szívszorító. Ennek ellenére, amikor a lelki vezető papok azzal nyugtatják a szomorú anyákat, hogy a mesterséges megtermékenyítés nem bűn, ha annak a célja az élet, akkor súlyosan félrevezetik őket. Nem gondoltam volna, hogy az…..
Hélium22 2017.12.18 05:26:19
Dicsértessék!
Én egy kérdést szeretnék feltenni. Van valami,ami azóta nyomaszt,mióta magamat tudom. Valami,amivel én sosem álltam normális kapcsolatban,úgy,ahogy minden más ember. Emiatt sajnos kórházba is kerültem,de onnan hazaengedtek. Hónapok óta imádkoztam/zok Isten felé ebben az ügyben,közbenjárását kérve. De a helyzet nem javult,sőt súlyosbodott,és ma elértem arra a szintre,hogy égyszerűen nem tudok nyuhodt maradni mellette,mentálisan teljesen tönkrevágott. Emiatt Istennel is egyre rosszabb a "viszonyom",sokszor,mikor szembesülök azzal,hogy megint rosszabb irányba mentem el,kiabálok hozzá,panaszkodok,dühöngök,olyanokat mondok, hogy "most akkor minek menjek templomba,minek tiszteljelek,ha te sem tidztelsz engem,ha meg sem hallgatsz,ha csak rontasz a helyzetemen" utána persze mardos a szörnyű lelkiismeretfurdalás és csak sírok-sírok rengeteget,miközben napról napra egyre jobnan Utálom,meggyűlölöm magam. Egyszerűen nem tudom mit,csináljak,csak őhozzá imádkozom ezért este,reggel,egész nap,de nem nem nem. Most már arra a pomtra jutottam mentálisa,hpgy "ha nem akarod teljesíteni,akkor azt tedd világossá azzal,hogy holnapra megölsz,kert én nem akarok így élni,nem-nem,mert egyszerűen teljesen megőrülök". Egész nap csak ezen gondolkozom,nem tudok másra koncentrálni. Mindent 'felajánlok',hogy úgy mondjam,azárt,hogy ez a kérésem teljesüljön. Felajánlottam a telefonom ("nekem nem kell,
Hélium22 2017.12.18 05:33:22
@Hélium22: elnézést,nincs vége: "nekem nem kell,csak teljesítsd kérlek kérésem"-a telefonom tönkrement" elviszem egy szervízbe,nem kell,hogy megjavuljon,ha meghallgatsz Istenem"azt mondták meghalt,javíthatatlan, felajánlottam a jó jegyeimet,felajánlottam azt is,hogy" nem kellenek nekem akkor barátok se,csak ez az egy teljesüljön' nincsneke barátaim se...felajánlottam a szerelmem,égyik napról q másikra utált meg... Mindent-minden,amit felajánlok az elveszik,de cserébe nem jön a hőn áhított segítség. És már félek. Néha magamtól is. Töbsször meggyóntam azóta,de semmi. Egyszerűen meggyűlöltem magamat. Nem,nem tudok így élni,nem akarok így élni. Csak vergődök,csak sírok,de hiába. Mit csináljak,mit twgyekhogy Isten velem legyen? Mert ez márminden szempontból rámegy az életemere.
Hélium Blogja Taps! 2016.11.18 21:10:41
Gratulálok Gábsz!Bizony, nagyon büszke vagyok rád ;) ..
G.család blogja Első randi 2015.09.26 21:40:45
Ez is eljött. Ma reggel még szó nem volt róla. Tegnap az ismerkedős délutánon beszélték a gyerekek, hogy hétvégén kellene mozi-meki, ahová "csajokat is hívjunk". Ma reggel említette Adrika, hogy Á. létrehozott egy mozimeki csoportot az osztály jófej tagjait belevéve. 36 főből…..
Hélium22 2015.11.07 21:09:01
Hélium Blogja Május 7., Szerda 2014.05.07 19:07:19
Az élet megy tovább gőzerővel készülünk a pénteki Madarak és fák napjára: Hungarocell labdát festünk, kolibrit vágunk, koreográfiát tanulunk és dalt írunk. Vagyis igazából én meg Panni írtunk dalt hétfőn, Anna és Erik csinált koreográfiát kedden és a csapatunk hét…..
Hélium Blogja Május 4., vasárnap 2014.05.04 16:34:11
Mit gyűjt egy normális 6 éves gyerek? Autókat, labdákat, fociskártyákatés ehhez hasonló dolgokat.Na és mit gyűjt Áron, aki köztudottan a másik tábort erősíti?Na, vajon mit?? Hát elemet! :) Hiszen mi mást? Na mindegy.Ma volt Anyák napja úgyhogy miséről is vittünk haza egy…..
Ma már volt tanítás, úgyhogy az órarend szerint bepakoltakkal érkeztem a suliba, ahol Fanni már várt a táblánknál.      -Már alig várom a tesit!-mondta.Úgy néztem rá, mintha egy marslakó lenne.Megtanultam úszni, hogy ne fulladjak bele a vízbe,de egyébként utálom a sportot.…..
Hélium Blogja Május 3.,szombat 2014.05.03 15:19:23
Huh, de rég írtam! Ma reggel felkeltem és csak arra tudtam gondolni, hogy tanulnom kell. Ennek ellenére elővettem  Zafírkék -et és azt olvastam.Aztán fél tízkor apával és Andorral "az én szeretett öcsémmel" elindultunk az elsőáldozáspróbára. Hát mit is mondjak? A fél…..
Ma volt az első napom a suliban. Reggelire nem is ettem semmit, mert félő volt, hogy napközben kihányom. Mindenki biztatott, (jó Dinitől a hülye öcsémtől, nem is várnám el) ami jólesett, de még így is nagyon izgultam. Vajon lesznek-e barátaim?Vagy itt is kitaszítanak, csak mert…..
Ma megkaptam az órarendemet. Ami persze szintén kék és rózsaszín, mint a kitűző, ami járt hozzá. Úgy látszik, a Kék Rózsa egy ilyen kék-rózsaszín imádó iskola. Mondjuk nekem tök mindegy. Inkább az érdekelne, hogy mi az a hon-és népismeret, mert őszintén, fogalmam sincs.…..
Hélium Blogja Sziasztok! 2013.09.20 11:37:36
Sziasztok! A nevem Hélium és az én  mindennapjaimról fog szólni ez a blog. Arról, hogy milyen nagy változás a felső meg úgy mindenfélékről. Mellesleg most beteg vagyok, de holnaptól kezdve ígérem elkezdem írni.  Amúgy a blogírást édesanyámtól örököltem ugyanis ö is…..