Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Marianna Richárdné Juhász

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudom, hogy Ti észrevettétek-e, de én azt tapasztalom, hogy a cégek már hónapokkal a karácsonyi őrület előtt kiállítják/bemutatják az új termékeiket. Sokan nem szeretik a decemberi shopping lázat, ezért Nekik is ajánlom a következő kis anyagot, melyeben a LUSH legújabb…..
Marianna Richárdné Juhász 2014.10.23 14:42:01
Kevés nő rendelkezik makulátlan bőrrel. Az arcápolási termékek tökéletesedésével azonban egyre több problémát tudunk megoldani egyszer és mindenkorra. Arcbőrünk érzékenysége jobban befolyásolja életünket, mint azt először gondolnánk, hiszen a leghétköznapibb helyzetben is…..
Marianna Richárdné Juhász 2014.08.13 09:12:06
Kislányom Lilien egyre több információt szeretne magába szippantani, ezért a kirándulások és a sok játék mellett igyekszem egyre többet olvasni is Vele. Szerencsére nagyon szereti a színes és informatív mesekönyveket, ezért igyekszem minél kreatívabb és fantáziadúsabb meséket…..
Marianna Richárdné Juhász 2014.02.03 21:50:40
Ki szeretne extra dús, 2x nagyobb szempillákat? A Maybelline New York újraértelmezte a szempillafestést és megalkotta a Big Eyes dupla szempillaspirált, amely  különböző módon emeli, dúsítja az alsó és felső szempillákat. A Volum’Express 360 fokban emeli ki a pillákat,…..