Regisztráció Blogot indítok
Adatok
malacparipa

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Annyian ajánlottátok nekünk ezt a helyet, hogy muszáj volt kipróbálnunk végre. És milyen jól tettük! Mentségünkre szóljon, korábban csak annyit tudtunk róla, hogy "a Horváth-ház nagyon jó", valakitől meg azt hallottuk, hogy "a Horváth Galéria tuti", muszáj kipróbálnotok.…..
  Kedves olvasók! A tervezettnél később ugyan, de a közönség elé tárjuk podcastunk második adását. Témánk ezúttal a hibrid hadviselés, amely a kelet-ukrajnai konfliktus kapcsán jelent meg ismét a közbeszédben, mint a "felkapott" biztonságpolitikai kifejezések között az egyik legújabb. Jó…..
malacparipa 2015.04.05 21:17:06
A barbecue-ban sok minden más mellett az a szép, hogy összehozza a 30-40-es férfiakat. Ez az utolsó vadászterületünk, izzó parázson, füstön sütni húsokat, a gyermekkor és a szabad férfilét utolsó fontvonalán. Amióta elindult a blog, remek embereket vonzott be. Nemrégiben…..
Ez az Égéstér 100. adásának kommentposztja. És ha netán kíváncsiak rá, itt a horgászdal! ..
Karma-geddon Motorszerviz Indiában 2013.10.17 06:42:10
A motorszerviz hálózat Indiában meglehetősen kiterjedt. Szakhatósági engedélyek nem kellenek, az adóhivatal is csak egy bizonyos bevétel felett érdeklődik cégek iránt, így a szabályozást megoldja maga a piac. Hozzáértés, megbízhatóság és jó ár az alapvető elemei a…..