Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Averie

22 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem akarok olyan országban élni, ahol 4 millió embert képes  akkora gyűlöletre nevelni a kormánypropaganda, hogy képes legyen felülírni a „minden ember egyenlő” elvét. Aki nemmel szavaz, azt mondja, a muszlimoknak kevesebb jár, mint másnak, vesszenek el a háborúban, nincs joguk menekülni. Ami a…..
Averie 2016.09.28 13:19:29
@Muresan Viorel: EU-s kérdésről NEM LEHET népszavazást kiírni. Azt se tudod, miről beszélsz...
Ömlengős, szerelmes blog Az van 2016.07.31 22:46:58
Az van, hogy kicsit elvesztem. Pont, mint a szakítás utáni időszakban. Halmozom az "élvezeteket", és már nem is olyan élvezetesek a dolgok. Itt van Első, akivel állandóan flörtölünk, sőt, igazából elég nyíltan beszélgetünk intim dolgokról. Aztán itt van Geri, akit egyre inkább a szívembe zárok,…..
Szerda reggel indultam. Anna megijesztett, hogy lekésem a gépem, ezért órákkal a gép indulása előtt odaértem a reptérre. Várnom kellett ugyan két órát, de nem telt unalmasan az idő. Végre felhívtam Noémit. Rég beszéltem már vele, és mint kiderült, meglehetősen hasonló érzelmi helyzetbe került, mint…..
Tegnap éjjel nagy égszakadás volt. Mostanra csak csöpög az eső. Ilyen reggeleken hatalmába kerít a melankólia. bár, őszintén szólva, ez a keserű érzés nem az eső hibája. S. nem ír, már két napja, Annával pedig a minap összekaptunk. Kibékültünk félórán belül, de amit akkor mondott, azóta is…..
Alig 10 nap múlva utazom Amszterdamba. Egy olyan emberhez, akiről el se tudom dönteni, hogy gyűlölöm, vagy szeretem. Az mindenesetre biztos, hogy megbízni már nem tudok benne. Vele lenni sem akarok már úgy, mint régen. Ha eszembe jut egy emlék, vagy olyan helyen járok, ami hozzá kötődik, akkor…..
Ma voltam Bettinél, a hetedik osztályos kislánynál matekozni. Gyönyörű házban laknak Budán.  Kedves volt a kislány és az anyuka is, én pedig másfél óráért 3500 forintot kaptam. Budapesti árakhoz képest szerintem nem kértem sokat, ugyanakkor a múltkor 4 óra szórólapozásért csak 2400 forintot…..
Ömlengős, szerelmes blog Geri 2016.05.20 20:09:05
Mostanában valahányszor kiegyek a konyhába, Geri ugyanabban a pillanatban lép ki a másik folyosóról. Van, hogy egy nap 3-szor is eljátsszuk ezt. Elég vicces... A kötelesség sajnos nem várhat, de érzem rajta, hogy amikor kinn vagyunk a konyhában, nem akaródzik elmenni neki se. Tegnap szobabuli volt…..
Sajnos, az ösztöndíj, a szociális támogatás és a pénz, amit anyuék küldenek nem elég egy amszterdami kirándulásra. Másfél hónapja spórolok, és most még alkalmi hostess munkákat is elvállaltam. Múlt héten 4 órát szórólapoztam a III. kerületben, tegnap pedig az Allee-ban kérdőíveztem az ECCO…..
Pénteken elég sokáig ébren voltam. Háromnegyed háromkor, éjjel fejeztem be a tanulást. Effektívnek nem mondanám a folyamatot, de a szándék mindenesetre megvolt. Éppen a búcsúköröket futottam az arckönyvön, még lefekvés előtt gyorsan végigpörgettem az újdonságokat, ahogy azt minden este…..
Pénteken Marcival és Bencével egy spanyol fesztiválra indultunk. Bubival mentünk. Nagyon menő azokkal a zöld biciklikkel szelni a főváros útjait... A spanyol fesztiválon hatalmas volt a tömeg, szóval kb fél óra múlva odébb is álltunk. A fiúk két-két sört, én meg egy lime-guava ízesítésü 2%…..
Averie's first love S 2016.05.10 16:39:56
Már két napja nem írt. Három napja nem írt. Négy napja nem írt...
V ugyan a koliban lakik, ezt a féléven külföldön töltötte, önkéntes munkával. Közben az egyetemet is csinálta. Még márciusban futni mentem B-vel, aki elmesélte, hogy V milyen csúnya dolgokat mondott rólam, másokról, hogy milyen szégyentelen dolgokat csinál. Először teljesen kiakadtam. Hogy…..
A szakkolis közösség nagyon jó Budapesten. Rengeteg program van, amit szakkolik, szakkoliknak rendeznek. Ezeken pedig megismerkedhetünk más szakkollégistákkal. Egy ilyen rendezvény az udvarbál is, amit évente kétszer, ősszel és tavasszal rendeznek meg. Vicces, mert elég sokáig... tanultam...…..
Egy kollégiumba rengetegféle ember jár. Nálunk vannak jogászok, közgazdászok, marketingesek, pszichológusok, tanárok, politológusok, gazdasági elemzők, pénzügyesek, és még sokan mások.  Ami közös bennünk, az az ambíció. Aki ebbe a koliba jelentkezik, az valamit el akar érni. Több és jobb akar…..
Az Ő képeit nézegetem facebookon, de a képek lassan töltenek be. Ezért hosszú másodpercekig bámulom a fekete képernyőről visszatükröződő arcképet. A félig halott, félig vágyakozó tekintetet. Az ellazult arcizmokat és a bánatos szemeket. Sz jött, és ment...
Ki fog felmelegíteni? Nekem Ő kell, de azt hiszem, csak Sz-t érem el. Kell egy forró, vággyal teli ölelés. Tegnap este megvettem a jegyet Amszterdamba. Meglátogatom Őt. Négy - reményeim szerint meghitt - napot fogunk együtt tölteni.  Amióta megvettem a repülőjegyet, néha eszembe jut Ő, és azon…..
Odabújnék Sanyihoz, de ha ez teljesen lehetetlen. Ki fog most felmelegíteni, amikor fázik a lelkem?..
Ma konferanszié voltam. És nagyon csinos. Reggel fogadtuk a koliba érkező vendégeket, ugyanis a koliban egy pedagógus konferencia került megrendezésre, ahol például Bagdy Emőke is tartott előadást. Délelőtt kettő, délután pedig három előadás volt. Délben a szomszédos épületben ebédeltünk, ahol…..
Tegnap hatalmas melankólia kerített hatalmába. A napom elmélkedéssel és másnapossággal telt. Pedig nem is ittam sokat. Talán az a baj, hogy össze-vissza beleittam mindenki poharába, és elég sokféle volt az a kevés alkohol is. Este L főzött húslevest. L fiú, de jobb feleség lenne nálam. Okos, jól…..
Ömlengős, szerelmes blog Kolibuli 2016.04.29 19:45:03
2016. 04. 29. Ma szívfájdítóan gyönyörű az idő. Péntek, fél 8 van, de a narancssárga naplemente vöröses árnyalatával lefesteti a szomszédos épület falát. A szobámból sajnos csak egy nagy fal látszik, de az előbb kiültem az ablakba, és az eget bámultam. Megnyugtató, de van benne valami végtelenül…..
Tegnap a kolisokkal kocsmatúrára mentünk. Mindenki azt kérdezgette, mi van Sanyival. Én meg mindenkinek egenként elmondtam, hogy szakítottunk. Aztán jött a sablonkérdés: Miért? Én pedig egyesével elmeséltem mindenkinek, hogyan tört össze a szívem. Saját magam tépkedtem le a varrt a sebről. Én…..
Rémes ez a kánikula. Olvadozó gondolatok, egybeolvadó érzelmek. A szerelem pedig a szilvával együtt érik. A nyári munkahelyem 21 kilométerre fekszik a lakhelyemtől. Mivel faluból faluba utazom átszállással, nehéz a menetrendhez igazodnom. A legjobb megoldás, ha a kenesei vasútállomásnál szállok fel…..
Averie's first love Lepergő idő 2015.01.02 11:40:39
Elseje van. Újév, de szívből remélem, hogy 2015 nem olyan lesz a számomra, mint az első néhány óra volt. Remélem az, hogy tegnap éjjel átéltem életem eddigi legrosszabb szilveszteri buliját, nem rossz ómen. Mikor leszálltam Veszprémben a buszról, arra gondoltam: "Milyen kellemes…..