Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kimu

21 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az aranyozás és a Swarovski-kristályok már a múlté, a méregdrága szuperautókat már csak a divatban végletesen lemaradt dúsgazdag aranyifjak ékítik így. Az új őrület valami egészen más...
Nagyon sok építkezésről van tapasztalatunk, elképesztő, hogy sok helyen mi megy, sokan szidják a kivitelezőjüket. A sok konfliktus egy része azonban nem mindig a kivitelező hibája miatt alakul ki, hanem az építtető keze van a dologban. Kaptunk is egy levelet az egyik kivitelező csoporttagunktól, ezt…..
Kimu 2019.03.27 19:27:30
@telkoe: de most komolyan, saját példából, téged nem verni az ideg, ha egy melós az építkezésen annyit, vagy többet keressen, mint te az x évni munkatapasztalatoddal, és x évnyi tanulásoddal és szaktudásoddal. 20-25 ezer egy napra egy munkásnak részemről irreális...
Ha azt gondolnánk, hogy már nem lehet mivel feldobni a méregdrága szuperautókat, akkor tévedünk: itt van ugyanis a karkötőként hordható kocsikulcs. S nem is akármilyen...
Kimu 2019.03.23 18:59:17
Sok repect van a neten, de némelyikhez nem kapunk meg itthon bizonyoshozzávalókat, ezért megcsináltam a magyar változatokat. Magát az ötletet ez az oldal adta, ezeket továbbgondolva ki is próbáltam őket, hogy tényleg ihatóak-e.  Nuka Cola: Az összetevől alapján egy kicsit citrimos, kicsit vaníliás…..
Ma jelent meg a Leander Kills legfrissebb dalcsokra, a Luxusnyomor. A csapat az előző napokban, hetekben már sorra szállította a dalokat a lemezről, de most, hogy eljött a megjelenés ideje, egyben is le lehet csekkolni a tízdalos anyagot, melynek nagy részéhez videóklip is készült...
Kimu 2019.03.02 17:15:06
Azt tudni kell rólam, hogy valami eszméletlen módon szeretem a bringás játékokat. A lineridert, és hasonló jóságokat hosszú órákon keresztül képes vagyok vinni. És egyszer csak jött egy akció xbox storeban, és megvettem ezt a csodát.  Sikerült 35 órát eszórakozni vele, beadni minden trükköt, és a…..
Bár fogok róluk írni hosszabban is, csak pár modatban. Az ACBF elég jó móka volt, de részemről inkább mint egy kólazszimulátor, és nem mint lopakodós ac működött. A többi részt még be kell pótolnom, hogy legyen valódi összehasonlítási alapom, de azt kell mondjam, jól szórakoztam.  A Broken Age…..
Isz Az egyik játékos portálon figyelmes lettem a Forza Racing 2018-as kiírásra. mIvel amúgy is nagyon szeretem a Forzákat, megnéztem, mire lehet számítani. Itthon sok házibuli kelléke volt a Forza 5-ben, a Nürnburg ring eredeti, hosszú pályáján a Ford Transitokkal való jó negyed órás csapatás,…..
Gyors vélemény a sea of thievesről. A játék úgy kezdődik, hogy 4-2-1 fős lehetőségből választas, én a 4-esben vettem részt, így kb erről írok, mert maga a játékmenet eltérhet. Bedob egy hajóra, ahol vagytok négyen, alapból nem tudsz semmiről semmit. semmilyen hint nincs kb, szóval felfedezel vagy…..
Elég erősre sikerült a hónap. Először is, a DS és 3DS mellé vettem egy PS Vitát, hogy legyen némi összehasonlítási alapom. Januári akcióban be is vásároltam pár játékot rá. Ebből a Bastion volt, amit először kipörgettem. Írok majd róla egy hosszabbat is később.  Második, amin vitán nekiálltam, az…..
Az előző bejegyzésben írtam a Devilman Crybabyről, ami szerintem iszonyatosan jól sikerült. Természetesen maga a történet nem új, régebben is feldolhozták már Akira történetét. Ami külön vicces, ha megnézi egymás után a kettőt az ember, hogy idővel mennyire változnak a stílusok, mind rajzban, mind…..
A Netflixen nem csak saját filmek és sorozatok vannak, de saját animék és rajzfilmsorozatok is. Ennek egyik reek példája volt a Castlevania, és most itt az új nagy név, a Devilman Críbaby. A történet Akira Fudo-ról, és barátairól szól. Hogyan jönnek rá, hogy az emberiséget a démonok hada…..
A Fallout nálam minden szempontból az abszolút kedvenc, a világ, a történetek, a humor, csillagos ötös. Az utóbbi 2 évben pedig, hála az istennek, és az egyre olcsóbb technikáknak, egyre több fanfilm került fel a netre. Ebből jöjjön az első válogatás:   Teljes playlist…..
8bit Gamer Street Rod 2018.01.07 22:48:23
Kiadó: California DreamsFejlesztő: Logical Design WorksPlatform: DOS, Amiga, C64, Atari ST, AmigaOSMegjelenés: 1989 Stílus: Verseny..
Ez volt az a játék, amit nagyon régen vártam. Az elődje, a Stick of Truth most benne van talán a top3 kedvencemben, megszeretette velem a körökre osztott rpg-ket (annyira, hogy azóta több Final Fantasyt is letudtam). A történet iszonyat jó, és fordulatos volt, te ocsmány humorral, és…..
A Black Mirror a Netflix egyik legjobb sorozata. Az első három évadban számtalan olyan rész van, ami nap mint nap az eszembe jut. Vagy a scifi, vagy az emberi része miatt. Tudok azonosulni az ott látottakkal. A negyedig évadra már nem megy annyira a sokkolás, egy néhol kicsit újrahasznosították az…..
Sajnos tudjuk, hogy a játékújságírás egy ugyanolyan ipar, mint a filmekről cikkeket írni. Nyílván senki nem tennék kockára a megélhetését azért, hogy leúzzon olyan játékokat, amikekre a kiadó dollármilliókat öl, nem beszélve a marketingköltésekre. Így van az, hogy egyes játékok metacritices…..
Anno a Return to Castle Wolfenstein milyen istentelül jó volt. Bár nem emlékszem belőle 10 év távlatából egyetlen mozzanatra sem, azon kívül, hogy az elején egy késsel rohangásztam, és volt tengeralattjárós pálya, a hangulata megmaradt. Hogy miről szólt a játék, milyen missziók voltak abszolút…..
Bevallom, a Modern Warefare óta csak egy részt próbáltam a Dutyból, maximum kettőt, de emlékeim szerint mind a kettőt félbehagytam. Nem volt elég izgalmas. Most fejembe vettem, hogy ha törik, ha szakad, végigjátszom az AW-t. Előítéletek voltak rendesen, elvégre mindenki szídja a sorozatot mint a…..
Választások hamis illúziója. A Telltale games egésze arra épül, hogy olyan történeteket meséljen el, amiben az ember interaktívan részt tud venni, és ez némiképpen befolyásolja a történetet. Jelen esetben Bigby, a farkas sztorijába csöppenünk bele, aki egy város seriffje. Hosszú idő után történik…..
Mivel lassan teljesen kezdtem megcsömörleni a nyíltvilágú játékoktól, úgy gondoltam, kell valami, amit vezet, gyorsan végig lehet tolni, nem kell sokat agyalni, és szórakoztat. Tavaly jelent meg a Mirrors Edge Catalyst, és úgy gondoltam, mielőtt nekiesnék annak, rámegyek az eredeti…..
GeekHead játékos blog Firewatch 2017.12.28 12:43:16
Ez egy űbergyors beszámoló lesz a játékról. Nem tudtam róla sokat, csak azt, hogy sétálószimulátor, gyönyörűen néz ki, és jó a története. Megvettem, mert éppen le volt akciózva, és az első este végigjátszottam.  Mihez lehet hasonlítani? Leginkább olyan, mint valami interaktív film, vagy egy…..