Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hawle

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érdekes felkérésnek teszek most eleget. A már emlegetett ipubs.hu összehozott egy elég tisztessséges, átgondolt webshopot, és egy szintén tisztességes, kiadótámogató "szolgáltatóházat". Mint azt megtudtam, ebben a fejlesztésben volt pályázati pénz is, ezt pedig azzal a…..
Hawle 2013.09.19 16:53:27
@Polemius: Bocs, lemaradt a DRM: Nálunk CSAK soft DRM van! Nem árulunk Hard DRM-mel könyveket. A tájékoztató oldalunk is hamarosan fel fog kerülni, ahol az összes ilyen jellegű kérdést megpróbáljuk megválaszolni.
Hawle 2013.09.19 16:47:19
Talán kicsit könnyebb mindenkinek, ha bedobom ezt a linket: www.ipubs.hu/mi-az-ipubs/ Itt megpróbáltuk összeszedni, hogy mit csinál az ipubs.hu.

A több részre tagolt kiadásokkal kapcsolatban már volt itt a blogon cikk (ekonyvolvaso.blog.hu/2013/07/17/amikor_az_egy_meg_egy_negy), amire reagáltunk is. Folyamatosan dolgozunk azon, hogy a Fapadoskönyv.hu eddigi állományát ebben a tekintetben rendbetegyük.

A mobi és az epub együtt nem drágább, hanem fordítva: a mobi, vagy az epub külön-külön olcsóbb. Mindez azért van így, mert nem automatikusan készülnek a mobi formátumok az epubokból, hanem gondot fordítunk rá, hogy a saját- és bizonyos esetekben a más kiadóktól érkező - kiadványaink mobi formátumon is ugyanúgy jó színvonalúak legyenek.

@kovezett: Gyergyai Albert. Ezen kívül milyen információt látnál szívesen?
Hawle 2013.09.19 16:49:57
@Polemius: Teljesen igazad van, a regisztrációs folyamatunkban valóban van ilyen hiba, amit hamarosan (pár nap) javítani is fognak a fejlesztőink. Amúgy ha bárkinek ilyen problémája van, könyv nélkül biztosan nem marad, mert segítünk.