Regisztráció Blogot indítok
Adatok
K7654321

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A ki nem fizetett rendszergazdák és nyelvtanárok ügye nem kimondottan fogyasztóvédelmi kérdés, de levélírónk gyönyörűen vezeti le, hogy a kisemmizett, idegbajos és a cégtől menekülő tanárok ügye hogyan csapódik le végül úgyis a tanfolyamokra beiratkozókon.  Tavaly…..
K7654321 2014.12.05 00:59:07
@igi1:
Kedves igi1!

Lehet, rosszul fogalmaztam vagy Te értettél félre valamit.
Igenis, pénzhez kötök, mert másból nem tudjuk kifizetni pl. a rezsit. De ezt már te kevered bele!....
Nekünk nincs senkink (sem apuci, sem anyuci), aki ha megszorulunk, segítsen.

HA olyan okos vagy, miből okuljunk? Hogy mindent megtettünk azért, hogy a pénzünkhöz jussunk? Hogy az első pillanatban, mikor láttuk, hogy ebből nem lesz semmi, kerestünk egy jó ügyvédet? Erre adj választ!
Nem mi adtuk be legelsőként, úgyhogy nem mi általunk történt a felszámolás, és nem mi vagyunk azok, akik a felszámolók lehettek? (Lehet egy nap, de akár egy-két óra is, amin elcsúsztunk...)

Ha benne lennél, tudnád, de úgy látszik, fogalmad sincs róla, csak osztod az észt, eszetlenül!
Te mit tettél volna, ha ott vagy, nem fizetnek? Írd le, konkrétan, pontról pontra! Mit csináljak: zargassam a felszámolóbiztost, hogy mikor kapom a pénzem - holott a NAV, a Bankok előrébb vannak sorolva, mint a munkavállaló? A munkavállaló A kategóriás, de mégsem őket fizetik ki elsőnek.

Rossz emberrel kezdtél.....

Kérdésemet fenntartom:
1. Ha olyan okos vagy, miből okuljunk?
2. Te mit tettél volna, ha ott vagy, hogy nem fizetnek?
Ha ember vagy a talpadon, most pontról pontra leírod!
Nekem már nem segítesz, de talán másoknak igen!

Nekem a legfőbb bajom azzal van, hogy leszólják szegény, mert diákmunkában csinálta, hogy nincs tanári diplomája! Pedig okos, akarja, van hitvallása a tanári munka iránt! És ez nagyon fontos!
Sajnálom és együttérzek vele. Remélem, a jövőben egy lelkes tanárként tiszteli meg diákjait! És a diákjai is viszont! :)

Kata
Márk több lépésben döbbent rá, hogy nem azt és nem olyan állapotban kapta, ahogy kérte, erre csatába indult. Innen a meleg szobából a bánatos sarki macska döntse el, hogy mi történt, mikor és hogyan érte inzultus a szerencsétlen mikrót, valaki tényleg megpróbálta-e bénán…..
K7654321 2014.11.07 11:01:05
Nívódíjat adott egy kommunikáció- és médiatudomány szakos hallgató szakdolgozatának elismeréseként a Magyar Telekom. A Szegedi Tudományegyetem hallgatója, Csizmadi Csilla kutatása azt vizsgálta, hogy az óvodás korú gyerekek hogyan viszonyulnak a modern mobilkommunikációs…..