Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Schakal

247 bejegyzést írt és 158 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán Viktor Békemenete is képviseli magát Varsóban a lengyel függetlenség napján felvonuló nacionalista, szélsőjobboldali menetben. A náci eszmékkel nyíltan szimpatizálókkal szemben minden évben megmutatja magát a másik Lengyelország is, egy olyan aktív mozgalom vezetésével,…..
Schakal 2012.11.11 22:05:58
@radikalisviccek: Majd ráébredsz kiscsávó ... aztán te is pityeregsz kávéfőzéskor, mint Eszes "jujdelégiós vagyok" cimbid. :-DD
Schakal 2012.11.11 22:06:06
@radikalisviccek: Nah, megszólalt a fasó humorharold ... hölgyeim és uraim, produkció van. Tessék figyelni, mert nem mindennapi mutatvány, egy bátor dogfighter "harcos" megvillantotta Turultól háturul beletáplált humorérzékét! Tessék nevetni ám, mert az ilyen suta őstehetségek szárnyát nem szabad letörni azzal, hogy nem olvassuk sziporkázó blogbejegyzéseit ... :-D
Schakal 2012.11.11 22:06:17
@zajos1: Büszke lehet az a kormány magára, amelyiknek külföldi startisztákkal kell feltöltenie a szimpatizánsai sorát ... :-DDD
Jún. 30. Szombat - 21:00 - H-Art Club (Second Life) Kothar nem rezel be egy kis szülinapi bulitól sem. Kifogyhatatlannak tűnő zenetárából erre az alkalomra is csőre tud tölteni egy raklap dögös nótát. Természetesen segíthettek ti is neki a buli lezavarásában. Kérésekkel,…..
Máj. 05. Szombat - 21:00 - H-Art Club (Second Life)Pepsi ma rendhagyó esti misére invitál minden hitetlen hívőt.Vendégprédikátor a világhírű Bad Religion! A zenés és táncos rendezvény keretei között elhangzó zsoltárok szövegeiért minden felelősség a nagyvilágot terheli!A…..
Ápr. 28. Szombat - 21:00 - H-Art Club (Second Life)Kedves gyerekek! Ma este Aga bácsi nem mond mesét nektek, úgyhogy húzzatok szépen aludni, mert 21:00-tól a H-Art Pinceklubban csak erős idegzetű partyzánokat várunk, akik nem félnek attól, hogy vagány zenéktől megállhatnak a…..
Szerintem két dolog miatt hajoltak meg a brüsszeli maoista technokraták Orbán Viktor előtt. Egyrészt azért, mert elkezdték kinyomtatni gyurcsány ferenc vádlott számára (a saját kérésére, nem az ügyészek ennyire hülyék, hanem a fletó, meg a törvény) a sukorói ügy negyvenezer…..
Ápr. 21. Szombat - 21:00 - H-Art Club (Second Life)Kothar ma Rezday bulira invitál minden élőt, halottat és élőhalottat, ahol a torta remélhetőleg meg lesz fűszerezve, a zene már megszerezve, lejátszva és a hideg sörök mellé hosszúlábú lányok kényeztetetik a heti…..
Az ember a bajusz mögött, avagy minden, amit a leendő köztársasági elnökről tudni érdemes. Áder János egyszer összeakasztotta a bajszát Kövér Lászlóval, amikor a Fidesz szülinapon együtt énekelték a YMCA-t. Áder János tisztán kéri ki a whiskyt, mert a jeget a saját…..
Ezzel a nagy képpel búcsúzzunk Matolcsy Györgytől, aki mint a Nemzet Jobbkeze maradandót alkotott. Az indokolja, hogy elmorzsoljunk a szemünk sarkában néhány könnycseppet e géniusz távozásának okán, hogy ismét felröppent a kormány átalakításának híre. És (és-sel nem…..
Ápr. 14. Szombat - 21:00 - H-Art Club (Second Life)Pepsi ma este egy kis étvágygerjesztőt hoz a közelgő Nova Rock Fesztiválhoz. Remek, világhírű bandák húzzák el a nótáinkat 21:00-tól a H-Art Kisszigeten.Cél 21:00-tól: H-Art kissziget!Kalandra fel! ;-)SL Hungary Second Life magyar…..
Márc. 31. Csütörtök - 21:00 - H-Art Club (Second Life)Franky tegnap azt kérdezte: "Van Halen"? Van, így lesz. Ma este a H-Art Club City Hellben Van Halen lesz az est sztárja! Egy legenda, Van Halen az örök! Van, aki Van Halen dalt nem hallott még? Csak akkor, ha süket, mint egy…..
Sikerült megszereznünk a dr. Schmitt Pál köztársasági elnök kisdoktori disszertációjával kapcsolatos plágiumvádat kivizsgáló bizottság zárójelentését még annak hivatalos nyilvánosságra hozatala előtt.  Lyelentés a gumipali bepalizás ügyében Mindenekelőtt engedjék meg…..
Márc. 24. Csütörtök - 21:00 - H-Art Club (Second Life)Kothar nehéz célt tűzött maga elé. A Dragonforce dalai közül kihagyni párat, hogy beleférjen az éjszakába.Dolgoztassuk meg és kérésekkel csakazértis játszassuk le vele a teljes diszkográfiát! ;-)Cél 21:00-tól: H-Art…..
Márc. 15. Csütörtök - 21:00 - H-Art Club (Second Life)Nem, nem tévedés, kivételes alkalom! Nimrod az ünnepnap alkalmából egy magyar zenészt hoz, akit lehet kevesen ismernek, pedig zenéjével, stílusában kimagasló színvonalon űzi az ipart. Vele indul a hosszú hétvégi…..
Idén is március 15-én rendezik az utcai politika országos kupa-döntőjét, amelyen ezúttal soha nem látott rangadó várható. Ugyanabban az időpontban, egymástól mindössze egy kilométerre lép fel az újra formába lendült Real és a tavalyi szezont fölényes megnyerő Milla. A…..
Márc. 10. Szombat - 21:00 - H-Art Club (Second Life)Franky ma este egy remek, tipikus Frankypartyval köszönti az első valódi tavaszi napot. Teli hócipőket lerúgni, motort berúgni és gyerünk berúgni! Rúgjunk ki a hámból közösen!Cél 21:00-tól: H-Art City HellKalandra fel! ;-)SL…..
Vastagbőr Ezért ment a sírás? 2012.03.09 08:01:00
A Zöld Pardon vezetőségének nyílt levele Rétvári Bencének, a XI. kerület országgyűlési képviselőjének: Tisztelt Képviselő Úr! Örülünk, hogy Tabi Norbertnek írott és a Facebookon közzétett képviselői válaszlevelében nyíltan is kifejezte szimpátiáját a Zöld Pardon…..
Márc. 03. Szombat - 21:00 - H-Art Club (Second Life)Kothar ma a sárkányok földjére invitál minket, ahol valamikor a legendás Paff a bűvös sárkány is otthon volt és Süsüvel, a híres egyfejűvel kánonban tenorizálták a merész látogatót.A buli közben dalkérés, küldés,…..
"Kimegyek külföldre mosogatni, és királyul fogok élni!" Úgy tűnik, hazánkat is elérte a "kivándorlási láz", azaz egyre többen fontolgatják, hogy külföldön keresik boldogulásukat kis országunk helyett. Ez a folyamat amúgy nem egyedi, pl. a lengyeleknél vagy a románoknál már…..
Schakal 2012.02.27 15:41:38
Pár dolgot szeretnék csak hozzáfüzni a számolgatáshoz. Ausztriához tennék tapasztalatból hozzá 1-2 dolgot.

1. A minimálbér adómentes
2. A minimálbérhez legtöbb esetben jár egyéb kiegészítö, úgymint közlekedési hozzájárulás (pl. bérlet), lakbérhozzájárulás (igényelni kell külön)
3. Egy évben 14 havi fizetés jár (szabadságpénz júliusban és karácsonypénz decemberben)
4. Orvosi ellátás ingyenes, a felírt gyógyszer után kell csak "receptdíjat" fizeni, ez úgy 5 € magasságában van. Kórházi ápolás esetén a napidíj (tudtommal jelenleg is) olyan 10 € magasságában van, de ebben a tisztálkodószerektöl kezdve a napi minimum 3 kiadós étkezésig minden bennevan, ergo nagyjából amennyit kinnt "elverne" az ember, annyit költ bennt is.
5. Külön a vendéglátós munkáknál, a hétvégi szolgálat erösen megdobja a fizetést ugyanis a hétvégi munkavégzést 1,5-2-szeres órabérrel kell számolni és általában +1 szabadnappal.
6. Albérlet. Az átlag albérlet ár nagyjából stimmel, annyiért minden pillanatban lehet egy másfél szobás összkonfortot lelni, de a tapasztalat az, hogy régebbi építésü bérházak esetében, melyek kevésbé központi fekvésü lakásokat kínálnak olyan 250-300 € magasságban már gond nélkül található albérlet (szállodai munka esetén legtöbb esetben a munkaadó szállást is tud biztosítani)
7. Élelmiszerárak közel azonosak a magyarországi árakkal.

Arányaiban én azt mondanám, hogy olyan 350.000 magyarországi bruttó az a határ, ahol már érdemes elgondolkodni. Aki annyit keres Magyarországon, annak viszont a kvaitásai már megengedik, hogy ne minimálbéres segédmunkát vállajon el, hanem képzettségének megfelelöt - igény van a szakemberekre - ezáltal természetesen az alapbér sem 1.000 € hanem 1.500 magasságától indul és már megint lehet elövenni a számológépet ...
Sok sikert és jó boldogulást mindenkinek! Magyarországon vagy külföldön, egy a lényeg: Kalandra fel! ;-)
Febr. 25. Szombat - 21:00 - H-Art Club (Second Life)Kothar a február végi hideg csillagok éjszakáján egy tőle megszokott remek bulival kedveskedik minden csillag-ásznak. Open end party, kidőlésig zene!Csillagszemeket felcsatolni és ... Kalandra fel! ;-)Találkozunk 21 óra magasságában a…..
Febr. 04. Szombat - 21:00 - H-Art Club (Second Life)Kothar ma este dragonyászni hív minket a hagyományos szombat esti buli keretei között. Házisárkánnyal vagy anélkül, szokás szerint sok szeretettel várunk minden egyfejűt és többfejűt."Ha én rózsabimbó lehetnék,…..
- Már mindent elöntött a liberális szenny, a színházakban buziság van! - ellentüntet lila fejjel az árpádsávos dörnerista. - Értem én - így a riporter - de milyen színdarabokra tetszik gondolni? - Én nem járok színházba, te buzi köcsög! Én a magyar kultúráért tüntetek, érted már, bazmeg? Namost…..
Schakal 2012.02.11 12:36:21
@blizma: Remélem nem csak eddig jutottál ... de köszi, mea culpa, lemaradt egy "d" ... most aztán iszonyatosan röstellem ám magam ... irgum és burgum ... ja ... és rézfán fütyülő is - ha az még nem korhatáros persze. ;-D
Febr. 04. Szombat - 21:00 - H-Art Club (Second Life)Franky ma király bulit tervez amire nem mást, mint a királynőt hozza magával a H-Art City Hell patinás falai közé.Ha nem is Böskét Londonból, de a vén szipirtyónál jóval kedveltebb Queent.A zenekart szerencsére nem kell bemutatni,…..
Jan. 28. Szombat - 21:00 - H-Art Club (Second Life)Honey szülinapjára Kothar vállata el a DJ szerepét, hogy az ünnepelt kedvenc dalaiból válogatva egy remeknek ígérkező bulival köszönthessük, aki nő lévén öregebb nem, csak érettebb és tapasztaltabb lett egy évvel!Boldog…..