Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egres84

12 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha azt gondoljátok, hogy gyerekkorotokban jók voltatok bújócskában, el kell hogy keserítsünk Benneteket! Megtaláltuk ugyanis a bújócska igazi bajnokait! Mivel egy gyermek kb. 7 éves koráig nem tudja a másik nézőpontjából is vizsgálni a dolgokat, így amikor betakarja a szemét,…..
Testvérekről készült vicces fotósorozattal már találkozhattatok néhány alkalommal itt a blogon, ilyen volt pl. a Négy testvér fotója 1975-től minden évben vagy a 34 éve a Mikulás ölében címmel futó válogatás. A mostani történet három huszonéves amerikai…..
Néhány hete írtunk egy csodálatos történetről, főszerepben az ötéves Miles Scott-tal, akinek régi vágyálma teljesült azzal, hogy egy napra denevér ruhába bújhatott, hogy megmentse városát a gonosztevőktől. San Francisco több ezer lakosa fogott össze, hogy a leukémiás…..
A világ minden táján sok szülő örökíti meg a nagy pillanatot, amikor gyermeke először találkozik a Mikulással. A Gray testvérek azonban úgy tűnik mindenkin túltesznek a fotósorozatukkal. Az első kép 1980-ban készült Mike-ról, Martin pedig 1984-től szerepel a közös fotókon,…..
Akinek már volt háziállata - legyen szó kutyáról, macskáról, madárról, hüllőről vagy rágcsálóról - tudja, hogy ezek a lények egészen elképesztő módon képesek életünk részévé válni. A legtöbb helyen igazi családtagok lesznek és rengeteg emlékezetes percet lopnak a…..
Minden akkor kezdődött, amikor a blogger Jessica Shyba 2 idősebb gyermeke, Jack és Zoe 2012 karácsonyán egy kiskutyát kért a Mikulástól. Mivel akkor még egy new york-i lakásban éltek, nem teljesült a kívánságuk, ám nem sokkal azután, hogy átköltöztek egy családi házba…..
A fényképezés nagyjából a 19.század eleje óta van jelen az életünkben, hogy segítsen megörökíteni életünk fontos pillanatait. A technika fejlődésének köszönhetően manapság szinte már bárki készíthet fényképet az utókor számára, de a XX. század első felébe sajnos…..
Vannak szülők, akik saját szórakoztatásukra és persze a gyermekük fülig érő mosolya miatt különböző vicces, kreatív vagy épp megható dolgokat eszelnek ki és valósítanak meg szabadidejükben. Lehet az menő tízórai, vagy annak épp csak a csomagolása, esetleg egy jól sikerült…..
Sandra Hoyn német fotóművész 4 hetet töltött Thaiföldön, hogy elkészítse a "Die Kampfkinder"' (Harcoló gyerekek) című fotósorozatát, amely bepillantást enged a thaibox világába. A thaibox, eredeti nevén "muay thai" egy Thaiföldről származó pusztakezes harcművészet, melynek…..
Buborékot, az afrikai elefántot 1983-ban mentették meg, miután szüleit afrikai orvvadászok megölték. A dél-karolinai Myrtle Beach Safari fogadta be őt, ahol 2007-ben találkozott Bellával, a fekete labradorkölyökkel, akit a Buboréknak pancsolóhelyet készítő vállalkozó hagyott…..
Alig egy hónap van vissza halloweenig, s habár ez az ünnep az angolszász kultúrából ered, manapság a világ egyre több pontján kopognak minimanók az ajtón édesség után kutatva, "csokit vagy csalunk" felkiáltással. Jelmez itt is - akárcsak farsangkor - kötelező elem, ebben…..
Már csak néhányan élnek abban a pennsylvaniai kisvárosban, Centraliában, ahol 1962 óta ég a szén a föld alatt. Az Amerikai Háborús Hősök Emléknapja után a szemetet a közelben lévő régi bányajáratokba hordták, begyújtották, aztán hagyták égni, ám később rájöttek, hogy…..