Regisztráció Blogot indítok
Adatok
overtoner

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hétvégén sajnos nem tudtam írni, mivel betegeskedtem, de így legalább jutott időm egy pár filmnek a megtekintésére. Kicsit tematizáljunk, és akkor kapunk három falsúlyos művet frank földről. Érdekesség, hogy mindegyikben "erős" nők a főszereplők, nem tudnám megmondani, hogy…..
Original picture..
overtoner 2009.12.04 22:01:49
Appleblog Szerda: Live from London 2009.09.08 12:41:00
Most lett hivatalos, egyből meg is írom nektek: holnap, az iPodok bejelentését egymástól 1500 kilométeres távolságból nyomjuk majd Ádámmal. Ő otthonról, a lakásából, én meg Londonból, a Chiswell Streetről, ahol élőben nézem majd az Apple európai prominenseivel a San…..
overtoner 2009.09.08 13:34:06
Kommentár nélkül.  szólj hozzá: Joshi Bharat vendége a Múzsa..
overtoner 2009.09.04 01:00:00
Valami hasonló lett volna a táncfilmek non plus ultrája, ha a Twin Peaks rendezője rabol rá. Visszafelebeszélés rulz mellesleg. ..
overtoner 2009.08.05 10:33:12
Banksy, a sokak által "art terrorist"-nak, mások által pedig pusztán csak egy nagyszájú kontárnak tartott lassan kultikussá váló streeat art figura ezúttal egy igazán váratlan húzással lepte meg rajongóit. Egy nagyszabású akció keretében tőle szokatlan módon elhagyta…..
Mókás helyre kényszerített a fotóblogger kötelesség tegnap: a londoni World Naked Bike Ride-ot rendezték meg szombaton. Ez tulajdonképpen egy meztelen Critical Mass, azaz hasonló célokért demonstrálnak (környezetvédelem, bringások kiszolgáltatottsága a városban, stb.) és a…..
  Feltételezett ügyfél: Coca-Cola Feltételezett Brief: Sziasztok!Ezt a briefet most nem Gyöngyiéktől kapjátok, aminek az az oka, hogy külsős specialistaként én viszem ezt a projektet. Hogy rövidre fogjam a bemutatkozást, Brand Destroying Specialist (BDS)…..
Ma éjjel tolt ki egy rilízt a Google Reader. Ezentúl nem csak megjegyzést lehet fűzni a megosztott hírekhez, de válaszolni is lehet a megjegyzésekre. Pontosabban kaptak egy kommentfelületet a megosztott hírek (feedelemek). Úgyhogy mostantól threadelhetnek az egymással híreket megosztó…..
Filmdroid Public Enemies előzetes 2009.03.04 21:02:36
Tegnap kijöttek egy poszterrel és néhány képpel a Public Enemies-zel kapcsolatban, ma pedig az első előzetest is amegmutatták. Johnny Depp alakítja John Dillingert a kor egyik legnagyobb gengszterét, ellenfelét, az FBI ügynököt pedig Christian Bale testesíti meg. Július elsején…..
Filmdroid Zack Snyder csajfilmje 2009.03.04 10:53:00
Zack Snyder elmondása szerint szerint már dolgozott egy olyan csapattal, ahol csak fickók voltak (300), most végre szeretne csak nőkkel dolgozni. A "látnoki erejű" rendező októbertől forgathatja a Sucker Punch filmet, amelyre Snyder azt mondta, hogy képzeljük el az Alice…..
Webisztán Bemutatom a zenekaromat 2009.02.21 10:47:00
A recept a következő:  1. Kattints rá a Wikipedia "random article" linkjére. A szócikk címe lesz a zenekarod neve. 2. A "random quotation" oldalon válaszd ki a legutolsó idézet legutolsó 4-5 szavát. Ez lesz a zenekarod albumának címe. 3. Majd a Flickren az…..
Klasszikus amerikai "drive in"-klisé, egy szoba tizenkét történettel. Lyndon Wade erősen komponált, kreatív utómunkával kiegészített, koncepcionális sorozata egy útszéli motel jellemző, de karikírozott, avagy jellemzően szélsőséges történeteit meséli el tizenhat kép…..
overtoner 2009.02.10 15:49:10
Fotó: David LaChapelle Via: Foto Decadent..
Miles Aldrigde bemutatására csak azért nem térek ki bővebben, mert rövidesen a többi képei közül is szeretnék válogatni párat, egy másik post keretében. Ha valaki nem tudja kivárni, amin nem csodálkoznék nagyon, kattintson át a fotós oldalára és gyönyörködjön, vagy…..
Az addict annak idején, azaz kicsit több mint egy éve egy bohókás kis ötletként, egy játékos próbálkozásként indult, ezért őszintén szólva nem is fektettem különösebb hangsúlyt arra, hogy nézzen ki a blog. A magam szerény fotosopper tudását és a minimálisnál is kisebb…..
Alapvetően elég hülye ötlet a film végén futó stáblistán hirdetni, pláne annak a leges legvégén. Ilyenkor 100 esetből 99-szer senki sincs már a teremben, aki meg ott van, az csak a mobilját vagy pénzét keresgéli az üres széksorok között. Persze, ha valaki mégis elolvassa az…..
overtoner 2008.08.15 19:09:27
Sok szeretettel és hálával üdvözlünk mindenkit az Index életmód- (és életstílus) blogjának, a Futóblognak indulása alkalmából! (tada.wav)A blog célja, hogy bemutassuk, három teljességgel alkalmatlan médiamajom is képes arra, hogy erőt vegyen a mindennapos tehetetlenségén,…..
comment:com Ne ítélj elsőre! 2007.12.17 15:44:00
Tapasztalt sorozatfüggőként kevés nagyobb baromságot követhet el a zember, mint amit én a Life című zsarus sorozat pilotjának megtekintése után: egy epizód alapján kíméletlenül kiosztottam az egészet, szar ez, írtam, és hagytam a francba az egészet, miközben egész jó…..