Regisztráció Blogot indítok
Adatok
labancinformator

19 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bio kakaós csigával, almával és ásványvízzel várja a zöldtárca a Batthyány téren, a Duna-parti kerékpárút mellett a munkába biciklizőket hétfőn reggel, írta közleményében a KvVM. Szabó Imre környezetvédelmi miniszter itt hirdeti meg a Bringázz a munkába! Hadd lássa a…..
labancinformator 2008.09.06 17:01:32
Üdvözlünk minden kedves kuruc olvasót ezen az oldalon!Jó szórakozást kínálunk és kívánunk, ajánljuk figyelmükbe az új akcióinkat.Kellemes hétvégét mindenkinek, a reklámot pedig köszönjük. Marketing stratégiákat izzítottunk a blogra, de ez most már sztornó, ennél jobbat…..
Az alábbi videó sarkallt minket arra, hogy egy felhíváshoz csatlakozzunk. Ezt a felhívást a "Hősök terével szolidáris kör" küldte nekünk. Akkor szépen sorjában.1. Egy kis videó, mely hatására egy össztársadalmi múvment alakult az említett szervezet…..
Először is szeretnénk egy nagyot apologizálni a beígért, de elmaradt folyamatos tudósításért, de izibe kiderül miért is történt ez úgy, ahogy...A Labancstáb március idusa előtt, girnyó, elektronikus zenés szemüveget viselők módjára időben elhúzott szeretett…..
Már izzadnak a tenyerek, a tapsra éhes dobhártyák, lázban ég a torokgyík, ki lesz ordítva a gyökeréig...Igen, a labancstáb is készül a nemzeti ünnepre:március 15.-én mi is "percről percre" tudósítunk az aktuális helyzetről!!!! Labancnews, a legmeghökkentőbb,…..
Belépés.......
Miután mindenki felocsúdott a népszavazás végeredményének pártszimpátia alapján meghatározott érzelmeinek hullámai közül, érdemes végiggondolni, mik a helyes teendők az elkövetkező napokra. Előzetes tanácsaink után, most utólagos útmutatás következik az…..
Mi más is lehetne égetőbb kérdés jelen pillanatban, Európa közepén, (annak is a szívében) 2008. Március 6-án, három nappal a Népszavazás előtt!? Semmi!! Hát persze izgulunk már, izzad a tenyerünk is ha agitáló flyert, nyomnak a kezünkbe, netán, ha mi magunk ragasztunk fel…..
"A vendégek befogadásáról és gyámolításárólA vendégek s a jövevények akkora hasznot hajtanak, hogy' méltán állhatnak a királyi méltóság hatodik helyén. Hiszen kezdetben úgy növekedett a római birodalom, úgy magasztaltattak fel és lettek dicsőségessé a római…..
Ó, mikor a nap sugara az éghajlatra nem jellemző módon tavaszias szombat délutánokat varázsol Budapestre...ÓÓ, mikor a természet úgy érzi mindjárt kipattanhat több hónapnyi önmagába fordult kopárságából...ÓÓÓ, mikor az állatok, a gyerekek, és családok élvezik a globális…..
labancinformator 2008.03.04 17:23:58
Tényleg annyira elszomorít, hogy ennyi baromságot kell olvasnom, hogy hihetetlen. Semmi új, semmi felfogása annak, amit a másik leírhat, a világ csakis kétszínű lehet: fekete-fehér, vagy inkább árpádsávos?

Rövidlátásból, üldözési mániából, és egyebekből ötös lehetté a suliban, ahol biztos sokat tanultál, hiszen olyan bőszen bizonygatod.

Csakhogy sajnos nem vagy vitapartnernek tekinthető, így teljesen felesleges a szervert terhelned. tudom, erre most jönnek a szokványos szövegeid, nem is igazán érdekel, de elgondolkodtat, hogy van-e kedvem veled veszekedni, felhozni mindenféle fércművet, vagy egyebekből kiragadott idézetet (pl. a "zsidnyák" Jungtól). Annyira nincs, mert leghet, hogy elképzelhetetlen, de nem vagyunk betegesek, így sok minden le tud kötni minket, labancokat (jujjj), nem véletlenül lehet, hogy bonyolultabban látjuk a világot, mint a már említett két szín világa.

úgyhogy olvasgasd a hétszínvirágot nemes nagytól, ha már annyira upgrade vagy, aztán amikor majd annyi időnk lesz, hogy a labancság sokszínűségét megmutassuk, a kormány erőszakpolitikájához hasonló elnyomó intenzitással villantjuk ki a fogunk fehérjét. ígérem meg fogsz döbbenni, vagy nem.

addig viszont el kell gondolkodni moderálási alapelveinken (ugye milyen elnyomóak voltunk eddig is?) mert bár szórakoztatóak és tanulságosak vagytok, de szívünkön viseljük a blog.hu szerverét, melyet nem biztos, hogy felesleges tartalmakkal kell leterhelni.

labanc üdvözlettel:
"tágítsd a látóköröd"

ui.: tudod, a t-online sem azért rózsaszín, mert buzi vagy
Házikampány gyűjteményünk egy újabb örökbecsű művel gyarapodik a tavasz viharos virágzásának idején. Az Oktogon villamos megállójában sikerült lencsevégre kapni a kommunikációból nyilván igencsak művelt, a nemzet sorsát két vállán cipelő honfi…..
A félretájékoztató lakájlabanc-sajtóról ezennel lehull a lepel!Lapunk birtokába jutott felvételek bizonyítják, hogy a tegnapi becsület napját mindenre elszánt, szélsőséges (semmiképpen sem történelem szakos, irredenta) bölcsészek  zavarták meg! A magyar…..
"a legszebb party a legjobbaknak" "face control"Labanckabaréhírek 2008Ez most valami médiahack?..
"Nem érted a világot? Akkor hallgasd a bombagyár rádiót" - búcsúzik a szimpatikus médiamunkás szélsőjobbos aktivista a kisfilm végén.Ezennel nem kívánunk belefolyni a Fekete Pákót elemző média és pszichológiai esettanulmányok világába. sokkal érdekesebbnek…..
Félig megcsömörlött állapotban, fejemben politikai szólamok és egyéb szépségek cikázásának közepette ennyit tudtam kihalászni a kriptokommunizmus és a sírokból felemelkedő ordas eszmék világából. Most ennyi. Majd máskor bővebben is kifejtjük ezt a témát. dada alert! ..
 Imádom mikor valaki annyira ott van a szeren hogy kifejlődik belőle hogy ő magyar és a magyar ugyebár tudjuk az árja faj a szent az isten nélkül önmagát teremtő...  Nem, nem hülyültem meg, iylen és ehhez hasonló farokságokról lesz szó :D Idióta hülyeségek…..
Múlt hét vége felé teljesen megrökönyödtem az Oktogonon. Az egyik citylight-ban éppen nem Horváth Éva jól kidolgozott felsőteste virított egy joghurt magazin címlapján, hanem a tavalyi @rc kiállítás egyik legjobb műve fogadott. Teljesen felborult a BKV-s utazások…..
A nemrég felvetett kurucinfós CBA reklám esetekor írtam egy levelet. Meglepően gyorsan kaptam rá választ. Levélváltásunk itt olvasható. Tisztelt CBA! Megrökönyödéssel olvastam az interneten, és utána a saját szememmel láttam, hogy az önök üzletláncát a kuruc.info…..
Örömkönnyekkel búcsúzhat a ferencvárosi akciónyugdíjasok közössége a jobboldal szélével és közepével karöltve- bezár a Kulti.  Sok mindent megért már a hely, a magyar underground (és így a magas-) kultúra egyik kiindulópontja volt mindig is. nagyon…..
A dózerfesztivál hátteréről sajtótájékoztatót tartott Bakács Tibor Settenkedő „törzsvendég" és Jakab Zoltán programszervező. „Körbe lehet telefonálni a volt alternatív művésztársadalmat, és meg is tesszük, és felemeljük a hangunkat a Kultiplex bezárása ellen,…..
Régóta foglalkoztat már, hogy a szörnyűséges diktatúrában sínylődő parlamenti és nem parlamenti jobboldal, akiknek még egy kiadós zavargással egybekötött akasztást sem hagynak véghezvinni, mégis miből él? Persze nem csodálkozom, hogy a plebejus politikát zászlajára tűző,…..
Ludman, a kis komiszEzt nevezem én kreatív fasizmusnak! Frissítve: Európa - és hazánk - kétfrontos háborúja a sötétség ellen.Bravó kérem, háromszoros hipp-hipp-hurrá jár Lúdember Zsolt-nak, aki autentikusan repít vissza cikkével a 30-as évek náci fajvédő ideológiájába.…..
labancinformator 2008.01.09 20:49:28
na nézzük a cikket:
pár dolgot emelnék ki, de van amit nem is érdemes.például:
- nyilván nem fogják süvegesék megérteni (de az a baj, hogy olvasóik sem, akiket elhülyítenek), hogy a migráció egy jó dolog. nem fogom nagyon részletesen kifejteni miért. példának azért elmondanám, hogy az öregedő magyarság (ez jellemző fejlett országokra, vagy menjünk vissza az urálba, és keféljünk sokat?:) helyét ki kell tölteni, valakinek meg kell terleni a nyugdíjat. az idejövő külföldiek (manapság alig vannak) majd elvállalják azokat a munkákat, amiket a magyar túl degradálónak érez elvégezni, de mivel szükséges, neki csak annyira futja, hogy szidja a kormányt, miért nincs ez meg az. az úrhatnám kurucoknak majd lesz kit gályáztatni, hát nem csodás?
-hogy miért a bevándorló a szegény, aki felgyújtja a jómódú autóit? na vajon miért? ki is élt a gyarmatokon kizsákmányolva? amúgy kedves ludas abban is téved, hogy a belvárosban gyújtogatttak volna párizsban. emberünk csonka-magyarország szindrómája tüneteként nem tud elképzelni igazán nagy városokat. míg az ő forradalmárai itt a bajcsyn gyújtogatnak, mert 2 utcával kijjebb semmi értelme, mert vége a városnak, vannak helyek a világon, ahol ha felgyújtanak pár kocsit egy negyedben, a champ's elysées-en fel sem tűnik senkinek. vajon hány kocsit gyújtanak fel békés párizsi estéken? annyit, hogy budaházy forradalmárai mindannyian elszégyellhetnék
magukat.
-"Közép- és Kelet-Európa négerei köztudottan a cigányok." kb. pontosan ez a szöveg van egy LL. Junior számban. emberünk mégis szereti a cigány kultúrát, vagy csak érdeklődésből hallgatja?
-"még az amúgy cionista Tony Blair " erre mondják azt, hogy lol?
-"az emberi civilizáció és faj rákfenéje. Elmondhatjuk tehát, hogy Európa jelenleg – és már megint – kétfrontos háborút vív a túlélésért. Keletről a cigányok özönlik el, nyugatról a négerek." ki vesz ludman bajtársnak egy elsős könyvet az evolúcióról? és egy elsős földrajzkönyvet?
Igyekszem, igyekszem, de nagyon nehéz elvakult megszállotakkal... Tényleg megpróbáltam, alább olvasható az írásos bizonyíték! Levelezésbe kezdtem a "Baszd meg a karácsonyt" címmel zsidó buli a Kultiplexben c. cikk szerzőjével. Korrespondenciák, mondhatom termékeny lett,…..
Korlátlanul labanc Fuck... again! 2007.12.25 14:55:00
Nem akarom teljesen elrágni a gumicsontot, de azért így karácsonykor, miután mindenki felébredt az ópiumos a mákos bejgli mámorából, nem árt, ha pár szóra visszatérünk a Kultiplex Fuck the X- Mass partijához, és elgondolkodunk egy kicsit a balhézás hátterén.a…..
A következőkben rövid bepillantást kaptok korlátlanul labanc véleményünkbe. Nem merünk egyelőre mindent nyíltan kimondani, a többit a fantáziátokra bízzuk...Nem akarunk jelenleg mélyreszántóan behatolni a neoposztkádárizmus szélsőjobbtól szélsőbalig terjedő divatjába,…..